Izstāsti nedaudz sīkāk par " vieglo apcepšanu un sautēšanu tomātu mērcē ". Tā teikt procesu, vai pirms cepšanas apvārta miltos, taukos vai eļļā cep, vai pie tomātu mērces liek vēl kaut ko klāt(papriku, ceptus burkānus un sīpolus, garšvielas, etiķi). Cik ilgi sautē.
Pravietis, 29.aprīlis 2020, 21:24
http://zitinja.blogspot.com/2011/03/ceptas-renges-marinade.html
Kautkā šitā mēģināju. bija OK
v__l, 29.aprīlis 2020, 21:40
Noteikti, ka ir labi. Man ir problēma, ka ar etiķi esmu uz Jūs. Savu etiķa normu dzīvē esmu izlietojis. Tādēļ meklēju receptes ar tomātu mērci un marinādi, kurā aizvietotājs pieļaujams arī vismaz daļēji citrons. Tava recepte pie dzimtenītes ir noteikti OK.
29.aprīlis 2020, 21:59 | links