Varbūt tos mežus vajag nacionalizēt? Nu tā, nacionālās drošības interesēs.
Bjorgvins, 14.janvāris 2025, 21:25
Ko tik traki, varbūt atpirkt par kadastrālo vērtību piespiedu kārtā :D, tad ar Zviedri uz pakaļas paliktu.
14.janvāris 2025, 21:29 | links
Varbūt tos mežus vajag nacionalizēt? Nu tā, nacionālās drošības interesēs.
Bjorgvins, 14.janvāris 2025, 21:25
jegersz,
Nekā personīga, bet ir kāda lieta/tēma, kurā Tu nebūtu "profesionālis"?
snipiens,
Kāds vēl krievu bizness?
Investējot 325mio, sešos/septiņos gados nopelnīt tīrajā 175mio?
Es nemaz nerunāju par to, cik viņi nopelnīja izstrādājot iegādātos īpašumus...
Un šajā sakarā(lai kā man arī Krauze nepatiktu), pareizi saka. Jāpērk ir valstij atpakaļ, to ko savu laiku privātie notirgoja zviedriem.
Jā, jācīnās par summām, bet jāpērk!
dakterp, 14.janvāris 2025, 20:47
jegerszAB jau arī šmugulējās kā var https://jauns.lv/raksts/zinas/229051-premjers-prasa-skaidrojumus-par-airbaltic-pilotu-algam
Bet kad ķersies LVM klāt auditēt, tad tur man šķiet tādas shēmas līdīs ārā, ka maz neliksies.
Nu re...vari ja gribi :).Meitas uzņēmumi,otrais pensiju fonds,utt. paņeslas zvizda pa kočkam :)...,,ļams" tam,,,ļams" šitam...viss kā AB.:)
snipiens, 14.janvāris 2025, 19:01
Nezinu, bet man šķiet LVM nofīret ar tūkstoš apakšuzņēmējiem visādus atkatus ir vieglāk, kā aviācijas nozarē, papildus ja tev ir stabila peļņa un rentabilitāte tirgojot valsts koksni, tad arī mazāk skatās uz pirkstiem, ka tur kādi 50-100 miljoni gadā tiek izšeptēti.
Ceļus gan viņi labus mežos taisa, tik kaitina tie stāvie grāvji.
jegersz, 14.janvāris 2025, 19:28
jegersz
Bet kad ķersies LVM klāt auditēt, tad tur man šķiet tādas shēmas līdīs ārā, ka maz neliksies.
Nu re...vari ja gribi :).Meitas uzņēmumi,otrais pensiju fonds,utt. paņeslas zvizda pa kočkam :)...,,ļams" tam,,,ļams" šitam...viss kā AB.:)
snipiens, 14.janvāris 2025, 19:01
snipiens [14.jan]: LV pārdod mežus,pēc tam pērk atpakaļTie meži ir nopirkti no privātajiem.
LV pārdod mežus,pēc tam pērk atpakaļ :)...skaista mana tēvu zeme,kas vēl tādu otru dos :)
Zemkopības ministrs Armands Krauze (ZZS) tviterī atzīmē, ka Latvijai ir jāizmanto šī iespēja un jāiegādājas piedāvātie meži, piebilstot, ka tas ir nacionālo interešu jautājums, tostarp valsts drošības un ekonomiskās drošības.
snipiens, 14.janvāris 2025, 18:38
...2024.gadā zviedrijā bankrotēja 10000 uzņemumu,tikai loģiski ka krīzes laikā prādod šeit pirktos mežus,jo tieši tāpēc tie tika pirkti,lai grūtā brīdī būtu kur ņemt līdzekļus,tik vai šobŗīd izdosies fiksi pārdot pa labu cenu..?
https://www.la.lv/zviedru-uznemums-sodra-plano-pardot-mezus-un-ar-tiem-saistito-uznemejdarbibu-baltijas-valstis
Izskatās pēc ,,krievu biznesa":)Atrod spirta mucu...pārdod un naudu nodzer.:)
snipiens, 14.janvāris 2025, 18:11
Tik viena problēma, Latvijas iedzīvotāji paši nevēlas veidot to dzīves līmeni.
jegersz, 12.janvāris 2025, 23:17
Ja viņš tur savā valstī tā uzvedas, mani tas neuztrauc. Bet ja sāks norarboties ar šantāzu Eiropā un ar krieviju dalīt pasauli, tad gan labi nebūs. Ceru ka beigās šim tomēr pienesīs patieso info par putina bandu. Laikam vēl nav sapratis. Ja paklausās Zelenska interviju 3 stundu garumā, kā viņš cenšas iestāstīt kāpēc krievija jāsakauj uz visiem laikiem, bet joprojām daudzi uzskata ka kaud kāds pamiers būtu vajadzīgs. Dažiem nepielec ka pamiera laikā Putlers uzražos lielāku slotu ar ko slaucīt tālāk citas valstis.
FishMV, 14.janvāris 2025, 16:31
jegersz [14.jan]: Par Airbaltic mārketingu.Tas ir labs mārketinga triks ar sava veida trauksmes radīšanu pircējam. Esmu saskāries ar kaut ko līdzīgu vairākās platformās.
Papētīju biļešu cenas un to laikus, bet nepirku un nepabeidzu pirkumus un še tev e-pastā saņem vēstuli no Airbaltic:
Subject: Vai varam kā palīdzēt ar biļešu iegādi?
Rīkojies ātri – lidojums drīz būs pilns!
Izskatās, ka Tava aviobiļešu rezervācija netika pabeigta. Lūk, lidojums, ko nesen meklēji mūsu vietnē.
Tramps tiks pie varas, šantažēs visus nīkuļus ar izmešanu no NATO, ja nemaksās viņa noteiktās likmes. 5% ...nē davai labāk 15%... un visi bailēs maksās, pofig par pērējo kas notiek valstī, ir ēst vai nav. ASV militārā rūpniecība taču jāstutē. Jāturpina imitēt karu. Jā imitēt, jo šobrīd tā notiek. Visa damokrātiskā pasaule raustās no tā putlera. Sen jau Maskavas vietā vajadzēja tuksnesim būt. 'Blin, ja tagad tiešam tas ŗižiks atdos Ukrainu putleram, tad jautājums pērējai demokrātiskajai pasaulei - ko klusē un pieļauj šadas cūcības. Vispār kāpēc joprojām ANO atrodas kaut kāds plikpauris no Krievijas, sen jau vajadzēja izsviest pa durvīm un turpināt normāli strādāt. Bet nē visi tik skatās un meklē izdevīgumu, "Varbūt varēs sastrādāties".
FishMV, 14.janvāris 2025, 11:29
Amerika jau pašai nav 5% no IKP un tas pat ņemot vēra ka viņiem ir savādāks aizsardzības budžets, jo tas iekļauj sociālās sfēras un ko tik vēl nē.
Par Trampu ir kā par mācītāju, neklausies manos vārdos, skaties manos darbos, kā būs drīz jau redzēsim, bet sajūta ka būs kā zilonis trauku veikalā ir.
jegersz, 14.janvāris 2025, 14:50