Forums - CopesLietas.lv: 2019.gada LV čempionāta 2.posms - Forums - CopesLietas.lv

Jump to content

 
+5°C
2 m/s DA
761 mm
84%
+20°C
05:4320:58
 
 
  • 3 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Jaunas tēmas veidošana Tev ir liegta
  • Reģistrējies, lai atbildētu

2019.gada LV čempionāta 2.posms

#21 Lietotājs šobrīd nav portālā   karpa 

  • Ziņojumi: 261
  • Reģistrējies: 23.septembris 2007

Publicēts: 15.jūnijs 2019 - 09:28

Artūrik Malacis.....,kas Tev migla no acīm nokrita,vai pilnmēness ??????

#22 Lietotājs šobrīd nav portālā   karpa 

  • Ziņojumi: 261
  • Reģistrējies: 23.septembris 2007

Publicēts: 15.jūnijs 2019 - 09:30

Nolikumam LČ un pārējai figņai nav nekādas jēgas....tas tik uz papīra rakstīts......

#23 Lietotājs šobrīd nav portālā   VELNINS 

  • Ziņojumi: 36
  • Reģistrējies: 01.jūnijs 2012

Publicēts: 15.jūnijs 2019 - 10:35

Sveiki piekritu Automeistara un Artura teiktajan kartibai ir jabut jo saja gadijuma uzkatu un ieteicu balsot par rupjiem parkapumiem kadas sankcijas piemerot parkapejiem.visos normalos macos par neatlautu zivs izvadisanu (arpus sektora,brisanu peldesanu udeni)zivs tiek anuleta ja nezin kuru zivi vilka anule lielako zivi.atkartota parkapuna lietosana sarkana kartite.a LV cempi dara ka grib un sankcijas neseko kur taisniba ja mes butu bridusi un nepadirstu lielu zivi zales mes ari reitinga butu cita vieta bet mes godigi startejam.ir dzeki kas ignore nolikumu un dara ka grib.lai butu vienlidziba tagat varam tiem kam nebija parkapumus laut kaut ko parkap lai visiem vienadi

#24 Lietotājs šobrīd nav portālā   edmunds21 

  • Ziņojumi: 52
  • Reģistrējies: 12.marts 2011

Publicēts: 15.jūnijs 2019 - 21:35

Sveiciens.mans priekšlikums atcelt dzeltenās kartītes bez galvenā tiesneša akcepta protams nav vērā ņemems jābūt ir protokolam par ko ir iedota dzeltenā kartīte.cik man zināms tad 2 bija par iebrišanu ūdenī ar makšķeri viena bija līdz celim, otra līdz jostas vietai bet pārejās kartes par zivs izmēru.Loti labi ka izvērsās šī diskusija komandas pārstāvji objektīvi izteicās argumentēja savu pozīciju nu protams ir tādi kas ir gatavi pa naktīm ar spombu barot un ar kuģīšiem barību vest ))) kādi tik varianti netika izteikti.droši vien tiesnešiem būs jāpievērš papildus uzmanība tādām komandām.Mans priekšlikums 4 jūlija rītā komandu kapteiņi nobalso par dzeltenajām kartiņām atstāt vai nē. Sākot no otrā posma būs izlozēta žurija 5 cilvēku sastāvā kas izskatīs jautājumus par nolikuma pārkāpumiem.ir izmainīti 3punkti nolikumā un cerams ka vairāk pie ši'jautājuma neatgriezīsimies.

#25 Lietotājs šobrīd nav portālā   Normunds__ 

  • Ziņojumi: 388
  • Reģistrējies: 07.jūnijs 2010

Publicēts: 17.jūnijs 2019 - 12:02

Paldies visiem, kuriem nav vienaldzīga karpu kustība Latvijā un piedalās šajās diskusijās. Tas ir tieši tas, kādēļ mēs katru gadu rīkojam karpinieku sapulci, lai izlemtu, kā dzīvosim tālāk. Diemžēl, parasti šīs sapulces ir ļoti vāji apmeklētas. Bet, lai vai kā, vienmēr esmu gatavs uzklausīt konstruktīvus piedāvājumus, vai norādes uz nepilnībām. Tas padarīs mūsu kopīgo lietu populārāku. Tādēļ joprojām aicinu visus, kam ir ko teikt vai piedāvāt, sūtīt savas ziņas man uz e-pastu - Normunds@n2serviss.lv. Noteikti to visu nodošu tālāk arī Edmundam, jo mans darbs vairāk saistās ar paša ezera un sacensību tehnisko sarīkošanu, bet ne sacensību noteikumu apstiprināsānu. Vienīgais, pret ko esmu izteicies vienmēr, ka nedrīkst mainīt noteikumus jau čempionāta laikā, tas, manuprāt, nav labi.

#26 Lietotājs šobrīd nav portālā   Normunds__ 

  • Ziņojumi: 388
  • Reģistrējies: 07.jūnijs 2010

Publicēts: 17.jūnijs 2019 - 12:04

Situācija uz 17.06:

1. MMK Zaube - ( 1 ēdājs) dalība iemaksāta
2. Mālpils Zivīm - dalība iemaksāta (3 ēdāji)
3. AG Carp - dalība iemaksāta
4. VRV - dalība iemaksāta
5. Mītava -( 2 ēdāji ) dalība iemaksāta
6. MMK Zaube 2 - ( 2 ēdāji) dalība iemaksāta
7. Amigo Carp 2 - (3 ēdāji ) dalība iemaksāta
8. Amigo Carp - ( 3 ēdāji ) dalība iemaksāta
9. Liema Fishing Team 2
10. NGT Latvia Golden Carp
11. MMK Vecbebri
12. Tora Carp
13. Sakret - ( 2 ēdāji)
14. Copes Nams
15. G+
16. MK Saldus - (2 ēdāji )
17. Liema Fishing Team - ( 2 ēdāji)
18. Barons Baits
19. Automeistars - dalība iemaksāta
20. Mālpils Zivīm SR
21. Citāda Karpa - (3 ēdāji )
22. 4 carpers - (2 ēdāji )
23. Capital Carp - ( 2 ēdāji)
24. Carpio - (2 ēdāji)
25. Hell Carp 1 (EST)

#27 Lietotājs šobrīd nav portālā   StbLeads 

  • Ziņojumi: 310
  • Reģistrējies: 24.jūnijs 2010

Publicēts: 17.jūnijs 2019 - 18:21

Sveiki!

Beidzot atradu laiku iepazīties ar FIPS svaigākajiem noteikumiem, jo bieži vien tiek runāts par to, ka mūsu nolikums ir pietuvināts tam un mēs gatavojamies PČ.

Tad lūk punkti, par kuriem mēs strīdamies nu jau vismaz gadus +/- 10 un katreiz skan viens un tas pats:"mācīsiemies no kļūdām". Un nākamajā gadā atkal tas pats!!!!

If the fish weighs 1,399 g or less, it shall be deemed not valid and the related competitors will be sanctioned with a yellow card.
Any caught fish that is smaller than the minimum legal size or is mutilated, shall be seized by the weighing team, and the “pair” concerned shall be given a yellow card.

One competitor - or two in the event of a simultaneous catch – may only enter the water up to his/her boots (below the knees) to net a fish or put it in the net.

Using remotely controlled devices and echo sounders is forbidden.
All devices propelled by compressed air, gas or electricity are forbidden. Preparation and mixing of ground baits can be done with an electric mixer.

Competitors may keep and assemble as many rods as they wish, but they are only allowed to fish with a maximum of 4 rods per “pair” at any time. Extra rods shall be placed vertically outside the angling rod pods, whereas the rods used to place the luminous landmarks shall be identified, marked out, and they shall not be located on the rod pod for the rods in use.

Extra rods shall be placed vertically outside the angling rod pods, whereas the rods used to place the luminous landmarks shall be identified, marked out, and they shall not be located on the rod pod for the rods in use.


Tā kā lūgums organizatoriem/nolikuma sastādītājiem, veikt izmaiņas un radināt braucējus uz PČ pie zināmas kārtības! Skaidrs, ka privātos vai apsaimniekotos ūdeņos daži no punktiem ir jākorektē no saimnieku vēlmēm, bet pamata lietas paliek nemainīgas!

Cieņā, Artūrs.

#28 Lietotājs šobrīd nav portālā   Powerforward 

  • Ziņojumi: 9
  • Reģistrējies: 26.februāris 2016

Publicēts: 17.jūnijs 2019 - 22:09

Komentārs par nolikuma punktu 7.7. Aizliegts pārmērīgā alkohola reibumā atrasties sektoros un sacensību rajonā; nepieciešams precizējums - max.promiles - 0,5. Ps. Iedomājaties tikai, ka LČ spingošanā no laivām kāda komanda nepārmērīgā reibumā lido ar motoreni pa Burtnieku...

#29 Lietotājs šobrīd nav portālā   Normunds__ 

  • Ziņojumi: 388
  • Reģistrējies: 07.jūnijs 2010

Publicēts: 17.jūnijs 2019 - 22:24

Artūr, viss tavs citētais ir atrodams jau esošajā nolikumā. Atliek tikai ievērot un tiesnešiem pieskatīt :)/>.
Par šmigošanu absolūti piekrītu.

#30 Lietotājs šobrīd nav portālā   StbLeads 

  • Ziņojumi: 310
  • Reģistrējies: 24.jūnijs 2010

Publicēts: 18.jūnijs 2019 - 15:28

Sveiks, Vīri!

Izskatās, ka esmu nesaprasts vai pārprasts emociju uzplūdumā. Nevienā brīdī nebija domas par tautas musināšanu un revolūciju!
Vēstījuma mērķis bija aizdomāties par nolikuma nepilnībām, zinu kā tas ir, pats arī esmu organizējis sacensības-visiem 100% neizdabāsi!
Gribētos nedaudz oponēt, Normund, tavu izteikumu, par to, ka kartiņas nemainīja rezultātu. Šajā situācijā jā, bet, ja būtu kā tam bija jābūt:
* nomesta/noktirusi zemē zivs-sarkanā kartiņa
* vienlaikus iebrists ūdenī izvadot zivi un iesniegts tiesnesim, un izrādās zemmērs (tas viss vienā piegājienā)-sarkanā kartiņa
tad gan būtu pamainījušies reitinga punkti komandām!
Šajās dienās pat dzirdēju par Deepera izmantošanu. Kāpēc nebija pretenziju, nezinu.
Līdz ar to man ir ierosinājumi:
1. atgriežmies pie vecās, labās kapteiņu kolēģijas, kura pēc sacensībām izvērtē, cik pamatots ir piespriestais sods(ja nepieciešams zibenīgi izlemt, to var izdarīt caur Watsapp vai tamlīdzīgi).
2. ūdenī brienam (ar uztveramo tīklu) kamēr kājas skar gultni, viens no mūsu filozofijas pamatakmeņiem ir saaudzīga attieksme pret zivi!
3. tiesnešus instruēt vēlreiz, par ko un kādi sodi piemērojami, varbūt pat papīra formātā izveidot špikeri.
4. ņemot vērā, ka papildus būs robežlīnijas sektoros, tad lūgt tiesnešus ārpus svēršanas laika apsekot komandas!

Normund, par tavu beidzamo komentāru, ir gan nolikumā, bet par šīm lietām mēs runājam no gada uz gadu, nekas jauns tas nav un otrajā posmā būs atkal :lol:. Tāpēc, kamēr nebūs drastiski sodi pret apzinīgiem pārkāpējiem un kāds neaizbrauks no sacensībām nesagaidot finiša signālu, domāju nekas nemainīsies!
Par ogu nav slikt priekšlikums, bet tādā gadījumā tiesneši ir jānodrošina ar kalibrētiem un sertificētiem mērinstrumentiem, Aliexpress variants neies cauri.
Izpūšam gaisu, visiem lustīgus Jāņus, nebraucam reibumā un par pārējo tad uz vietas!!!
Ciešas auklas un asus āķus!
AAA, vēlreiz paldies visiem vakardienas sveicējiem!
Cieņā, Artūrs!

#31 Lietotājs šobrīd nav portālā   www.copesnams.lv 

  • Ziņojumi: 788
  • Reģistrējies: 06.novembris 2008

Publicēts: 20.jūnijs 2019 - 08:49

Dzīvojam Mēs civilizētā valstī, tā kā pirms izlozes liekam uz balsošanu.

Gan par brišanu, un dzeltanām kartiņām

#32 Lietotājs šobrīd nav portālā   A.Barons 

  • Ziņojumi: 423
  • Reģistrējies: 10.februāris 2009

Publicēts: 20.jūnijs 2019 - 14:35

1.punkts atļauts iebrist ūdenī līdz ceļiem,pie zivs izvadīšanas.Paskaidrošu,kāpēc.Būsim saudzīgi pret zivi, nevilksim krastā un neplēsim lūpas karpām,jo daudz sektori ir sekli,un ja ir duplets,tad divu sportistu sastāvā,tev zivs jāvelk krastā to traumējot. 2.punkts zivs uzsmelšana iebrišana līdz jostas vietai,sektoru robežās.3.punkts uzstādīt sektora lentas,kas nosaka mešanas virzienu.4.punkts pie konstatētiem pārkāpumiem anulējas komandas lielākā zivs un dodas dzeltenā kartiņa.Pie otrā pārkāpuma sarkanā.

#33 Lietotājs šobrīd nav portālā   Marsietis6 

  • Ziņojumi: 74
  • Reģistrējies: 02.janvāris 2017

Publicēts: 21.jūnijs 2019 - 12:45

Pilnīgi piekrītu par seklajiem sektoriem

#34 Lietotājs šobrīd nav portālā   Pakijs 

  • Ziņojumi: 141
  • Reģistrējies: 15.decembris 2009

Publicēts: 23.jūnijs 2019 - 14:37

(ar uztveramo tīklu) aizliegts peldēt, viens no mūsu filozofijas pamatakmeņiem ir saaudzīga attieksme pret zivi! Norautās sistēmas arī nekas labs nav!

#35 Lietotājs šobrīd nav portālā   Normunds__ 

  • Ziņojumi: 388
  • Reģistrējies: 07.jūnijs 2010

Publicēts: 25.jūnijs 2019 - 09:22

Ēdienkarte LV čempionāta 2.posmam

CETURTDIENA 04.07.19.

Pusdienas
Harčo 350 ml /Harcho soup
Maize 2 gb/Bread
Cepti kartupeļi 200 gr / Fried potatoes
Siltā mērce 30 gr/ warm sauce
Vistas šķiņķa giross 110 gr / chicken gyros
Dārzeņu salāti 150 gr/vegetable salad
4.50

Vakariņas
Plovs 350 gr / rice with meat
Dārzeņu salāti 150 gr /vegetable salad
Kakao krēms ar ķīseli 50/100 / cacao cream with jelly
Maize 2 gb/bread
4,-

PIEKTDIENA 05.07.19

Brokastis
Omlete ar bekonu 200 gr/ Omelet with bacon
Siera salāti 150 gr /meet salad
maize 2 gb/bread
3.50

Pusdienas
Svaigu dārzeņu zupa 350 ml, / Fresh vegetable soup
Maize 2 gb / Bread
Vārīti kartupeļi 250 gr / Boiled potatoes
Cūkgaļas iesmiņš 250 gr / pork
Siltā mērce 30 gr / warm sauce
Dārzeņu salāti 100 gr / vegetable salad
4.50

Vakariņas
Sautētas grūbas ar maltas gaļas mērci 300 gr / pearl barley with minced meat sauce
Dārzeņu salāti 150 gr / vegetable salad
Putukrējums ar ķīseli 50/100 / Whip cream with jelly
Maize 2 gb / Bread
3.50

SESTDIENA 06.07.18

Brokastis
Vārītas olas 2 gb / boiled eggs
Zīlānieša desiņa 3 gb / boiled beer wiener
Svaigi dārzeņi 100 gr / fresh vegetables
majonēze 30 gr / mayonnaise
Maize 2 gb / bread
4,-

Pusdienas
Frikadeļu zupa 350ml / meatball soup
maize 2 gb / bread
Cepti kartupeļi 250 gr / mashed potatoes
Cūkgaļas kotlete 200 gr / roasted pork
Štovēti kāposti 250 gr / vegetable salad
4.50

Vakariņas
Makaroni ar vistas filejas nagetēm 200 gr / chicken cahohbilli
Siltā mērce 30gr / warm sauce
Dārzeņu salāti 100 gr / vegetable salad
Maize 2 gb / bread
Vaniļas krēms ar ķīseli 50/100 / vanilla cream with jelly
4.50

SVĒTDIENA 07.07.18

Brokastis

Gaļas salāti 150 gr / meat salad
Ceptas sardeles bekonā 2 gb / fried sausages in bacon
Svaigs gurķis 30gr / fresh cucumber
Tomāts 30 gr / tomatoes
Majonēze 30 gr / mayonnaise
Maize 2 gb / bread
3.50

Pusdienas
Gulašzupa 350 ml, maize / fresh cabbage soup
Mājas sautējums ar cūkgaļu 350 gr / homemade stew with pork
Siltā mērce 50 gr / warm sauce
Dārzeņu salāti 100 gr / vegetable salad
Maize 2 gb / bread
4.50

Piegādes grafiks:

Brokastis – 7:45
Pusdienas – 13:15
Vakariņas – 18:45

#36 Lietotājs šobrīd nav portālā   Normunds__ 

  • Ziņojumi: 388
  • Reģistrējies: 07.jūnijs 2010

Publicēts: 26.jūnijs 2019 - 16:03

Situācija uz 26.06:

1. MMK Zaube - ( 1 ēdājs) dalība iemaksāta
2. Mālpils Zivīm - dalība iemaksāta (3 ēdāji)
3. AG Carp - dalība iemaksāta
4. VRV - dalība iemaksāta
5. Mītava -( 1 ēdājs ) dalība iemaksāta
6. MMK Zaube 2 - ( 2 ēdāji) dalība iemaksāta
7. Amigo Carp 2 - (3 ēdāji ) dalība iemaksāta
8. Amigo Carp - ( 3 ēdāji ) dalība iemaksāta
9. Liema Fishing Team 2 - dalība iemaksāta
10. NGT Latvia Golden Carp - dalība iemaksāta
11. MMK Vecbebri - dalība iemaksāta
12. Tora Carp - dalība iemaksāta
13. Sakret - ( 2 ēdāji) dalība iemaksāta
14. Copes Nams - dalība iemaksāta
15. G+
16. MK Saldus - (2 ēdāji ) dalība iemaksāta
17. Liema Fishing Team - ( 2 ēdāji) dalība iemaksāta
18. Barons Baits - dalība iemaksāta
19. Automeistars - ( 2 ēdāji) dalība iemaksāta
20. Mālpils Zivīm SR - dalība iemaksāta
21. Citāda Karpa - (3 ēdāji ) dalība iemaksāta
22. 4 carpers - (2 ēdāji ) dalība iemaksāta
23. Capital Carp - ( 2 ēdāji) dalība iemaksāta
24. Carpio - (2 ēdāji) dalība iemaksāta
25. Mārupe -

#37 Lietotājs šobrīd nav portālā   Gashis 

  • Ziņojumi: 114
  • Reģistrējies: 01.jūnijs 2009

Publicēts: 27.jūnijs 2019 - 13:15

View PostNormunds__, 17.jūnijs 2019 - 22:24, rakstīja:

Artūr, viss tavs citētais ir atrodams jau esošajā nolikumā. Atliek tikai ievērot un tiesnešiem pieskatīt :)/>/>.
Par šmigošanu absolūti piekrītu.


PČ ir aizliegts dopings (dopings skaitās Red bul lielos daudzumos, un citi stimulanti) alkohols neskaitās dopings un nelielos daudzumos tas ir atļauts arī PČ.
Par noteikumiem piekrītu, ka tie ir jāmaina, jo tehnoloģijas pasaulē attīstās tik ātri, ka gulēt nevar!

#38 Lietotājs šobrīd nav portālā   automeistars 

  • Ziņojumi: 169
  • Reģistrējies: 10.oktobris 2008

Publicēts: 27.jūnijs 2019 - 20:14

Automeistars 2 ēdāji!

#39 Lietotājs šobrīd nav portālā   masterx 

  • Ziņojumi: 48
  • Reģistrējies: 23.janvāris 2013

Publicēts: 27.jūnijs 2019 - 21:13

Mītava būs 1 ēdājs.

#40 Lietotājs šobrīd nav portālā   Krustpils 

  • Ziņojumi: 77
  • Reģistrējies: 14.aprīlis 2016

Publicēts: 05.jūlijs 2019 - 09:53

04.07. Vakara svēršana:
https://files.fm/u/n7psuqah

  • 3 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Jaunas tēmas veidošana Tev ir liegta
  • Reģistrējies, lai atbildētu