Lūdzu info!! Uz kādas krāsas bleķi ķer vējenes? Vai Ainažos arī šīs zivis ķerās?
Vai kāds var palīdzēt ar padomu? Cik lielā temperatūrā un cik ilgi kūpināt butes?
Jā,krievu zvaigžņotie jau no vāciešiem izspruka,tagad neizdevās.Ja zvaigznes spīd katra pa sevi,tad tie stari laužās!Malači čehi-nolika pie vietas tos titulētos,tagad dzirdēs ko "māte" saka.
Iedzers kādu čeh aliņu, malači :)
Kā jau Gulbis teica , var no 31 maija , vienīgi Gagarinam aizliegts copēt visā Latvijas teritorijā , tas drīkst copēt tikai Baikanūrā .
bums> es gan teiktu ka nosacīti savienoti šie visi ezeri. Agrāk jā, bet kopš izrakta Starpiņupe kas nu novada visus Slocenes ūdeņus no Kaņiera pa taisno jūrā, vairs ne. Tas kanālītis no Kaņiera uz Dūņiera ezeru sausās vasarās pie zema līmeņa ir bez ūdens un pilnībā aizaudzis, un labi ja lielos palos tur notiek zivju kustība. Tālāk jau no Dūņiera iztek Siliņupe kas pēc īsa posma ietek jūrā, pusceļā no tās tik atzarojas miniatūrs kanālītis kas aiziet uz Slokas ezeru(un caur to uz Lielupi), tur tad arī sākas Vecslocene ;) Savulaik man tās bija dikt mīļas vietas, labi ziemā apskatīt, jo vasarās tur neizbrienami slapjie meži un niedrāji.
gulbis37, paldies, tieši to arī gribēju zināt...
reinis,no slokas ezera liidz lielupei ,tai posmaa var no 31.maija
jā nu vispār skaidrs kas ar ko savieno, bet vai posmā no valguma līdz lielupei drīkst sēdēt ar makšķeri, vai tomēr ne? ja nu tur atšķiras, tad konkrētāk no slokas ez. līdz lielupei
veči, vispār jautājums bija par to vai tur var copēt, ja nu kāds nepamanīja :))
Slocene -Vecslocene savieno Valguma ez Slokas es Kaņieri ar Lielupi
Klārs. Tu droši vien domāji Slokas, ne Valguma ezeru.
:))
vieplis> sveiks, slocene, vai laikam precīzāk vecslocene lielupē ietek jūrmalā, slokā, netālu no ventspils šosejas...
Sveiks, reini123! Kurā vietā Slocene Lielupē ietek?
Labvakar kungi un dāmas!
Vai kāds nezin, vai slocenē posmā no valguna ezera līdz lielupei drīkst makšķerēt? lasot noteikumos ir itkā pretruna, itkā drīkst noteiktā laika periodā, bet nedrīkdt caurtecēs starp ezeriem un upēm, kāda ir šī upīte... un vēl tā atrodas nacionālā parka teritorijā.. itkā esmu tur redzējis makšķerniekus, bet nezinu vai tas ir likumīgi.. varbūt kādam ir informācija par šo vietu?
laps nāk ar gaidīšanu!neskrien kā pliks uz pi..(pirti)!:DDD
vēl būtu labi ja šīsdienas raidījums tur būtu :)