atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

Baltu.
andris56 24.05.10
Lūdzu info!! Uz kādas krāsas bleķi ķer vējenes? Vai Ainažos arī šīs zivis ķerās?
sauljuks 24.05.10
Vai kāds var palīdzēt ar padomu? Cik lielā temperatūrā un cik ilgi kūpināt butes?
aakkis 24.05.10
Jā,krievu zvaigžņotie jau no vāciešiem izspruka,tagad neizdevās.Ja zvaigznes spīd katra pa sevi,tad tie stari laužās!Malači čehi-nolika pie vietas tos titulētos,tagad dzirdēs ko "māte" saka.
Karlis_K 23.05.10
Iedzers kādu čeh aliņu, malači :)
gintsgg 23.05.10
Kā jau Gulbis teica , var no 31 maija , vienīgi Gagarinam aizliegts copēt visā Latvijas teritorijā , tas drīkst copēt tikai Baikanūrā .
Karlis_K 23.05.10
bums> es gan teiktu ka nosacīti savienoti šie visi ezeri. Agrāk jā, bet kopš izrakta Starpiņupe kas nu novada visus Slocenes ūdeņus no Kaņiera pa taisno jūrā, vairs ne. Tas kanālītis no Kaņiera uz Dūņiera ezeru sausās vasarās pie zema līmeņa ir bez ūdens un pilnībā aizaudzis, un labi ja lielos palos tur notiek zivju kustība. Tālāk jau no Dūņiera iztek Siliņupe kas pēc īsa posma ietek jūrā, pusceļā no tās tik atzarojas miniatūrs kanālītis kas aiziet uz Slokas ezeru(un caur to uz Lielupi), tur tad arī sākas Vecslocene ;) Savulaik man tās bija dikt mīļas vietas, labi ziemā apskatīt, jo vasarās tur neizbrienami slapjie meži un niedrāji.
reinis123 23.05.10
gulbis37, paldies, tieši to arī gribēju zināt...
gulbis37 23.05.10
reinis,no slokas ezera liidz lielupei ,tai posmaa var no 31.maija
reinis123 23.05.10
jā nu vispār skaidrs kas ar ko savieno, bet vai posmā no valguma līdz lielupei drīkst sēdēt ar makšķeri, vai tomēr ne? ja nu tur atšķiras, tad konkrētāk no slokas ez. līdz lielupei
vieplis 23.05.10
Jā, Bums, ģeniāli.
:DD
aigaigars 23.05.10
veči, vispār jautājums bija par to vai tur var copēt, ja nu kāds nepamanīja :))
bums 23.05.10
Slocene -Vecslocene savieno Valguma ez Slokas es Kaņieri ar Lielupi
vieplis 23.05.10
Klārs. Tu droši vien domāji Slokas, ne Valguma ezeru.
:))
reinis123 23.05.10
vieplis> sveiks, slocene, vai laikam precīzāk vecslocene lielupē ietek jūrmalā, slokā, netālu no ventspils šosejas...
vieplis 23.05.10
Sveiks, reini123! Kurā vietā Slocene Lielupē ietek?
reinis123 23.05.10
Labvakar kungi un dāmas!

Vai kāds nezin, vai slocenē posmā no valguna ezera līdz lielupei drīkst makšķerēt? lasot noteikumos ir itkā pretruna, itkā drīkst noteiktā laika periodā, bet nedrīkdt caurtecēs starp ezeriem un upēm, kāda ir šī upīte... un vēl tā atrodas nacionālā parka teritorijā.. itkā esmu tur redzējis makšķerniekus, bet nezinu vai tas ir likumīgi.. varbūt kādam ir informācija par šo vietu?
urmaas 23.05.10
laps nāk ar gaidīšanu!neskrien kā pliks uz pi..(pirti)!:DDD
aigaigars 23.05.10
vēl būtu labi ja šīsdienas raidījums tur būtu :)
aigaigars 23.05.10
veci
liels paldies :)

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs