Kūpinātavas

kkas [2.sep]: Interesanti par lašiem. Pilnīgi visiem dzīvniekiem un zivīm tiek doti medikamenti, antibiotikas un hormoni. Tikai kādu laiku pirms kaušanas, pārstāj dot. Noņem analīzes un kauj nost. Savādāk masu produkciju pieejamā cenā neuzražot. Kam viss saindēts, lūdzu bio paika. Tikai lūdzu nepukstiet par cenu. Tā jau lauksaimnieki tiek subsidēti, lai tauta nemirtu badā.
Aktīvisti Norvēģijā ir panākuši, ka drīz vairs antibiotikas nedos, pāries u probiotikam.
2.septembris 2019, 13:52 | links
 
POMMERS [2.sep]: Paldies Kener par ļoti interesanto info. Lai gan uz šodienu ko vispār var ēst?
Stipri jāpiedomā ko var vispār mutē bāzt. :)))))
Tā ir jā! Tāpēc zivs ir jāķer un jāēd pašiem!
2.septembris 2019, 13:50 | links
 
urmaas [2.sep]: Skandināviem kotējās savvaļas lasis. Un tas ir dārgs. Audzētavā audzētās lašveidīgās šamie neuzskata par ēdamām zivīm.
+++ vienu reizi mēnesī ēd pa 100gr un tikkai svarā no 4 lidz 6kg! Vini uzskata ka viss vērtīgāka un nekaitigaka zivs ir tādā svara!
2.septembris 2019, 13:48 | links
 
kkas [2.sep]: Interesanti par lašiem. Pilnīgi visiem dzīvniekiem un zivīm tiek doti medikamenti, antibiotikas un hormoni. Tikai kādu laiku pirms kaušanas, pārstāj dot. Noņem analīzes un kauj nost. Savādāk masu produkciju pieejamā cenā neuzražot. Kam viss saindēts, lūdzu bio paika. Tikai lūdzu nepukstiet par cenu. Tā jau lauksaimnieki tiek subsidēti, lai tauta nemirtu badā.
Piekrītu! Vel dod lielā daudzumā antidepresantus, lai zivs nenomirst litms kaušanas, tikko nokautam lasim, paņemot sirdi rokās, tā parspragst! Maziņa u ljoti trausla sirsniņa! Žults puslis ir ljoti liels, aptuveni ka pus sērkociņu kastītē, tas no antibiotikām, atrodi žults pusli savvaļas lasim, tas ur tik maziņš, ka bieži nevar nemaz atrast! Dr
2.septembris 2019, 13:46 | links
 
Paldies Kener par ļoti interesanto info. Lai gan uz šodienu ko vispār var ēst?
Stipri jāpiedomā ko var vispār mutē bāzt. :)))))
2.septembris 2019, 13:18 | links
 
Skandināviem kotējās savvaļas lasis. Un tas ir dārgs. Audzētavā audzētās lašveidīgās šamie neuzskata par ēdamām zivīm.
2.septembris 2019, 13:06 | links
 
Interesanti par lašiem. Pilnīgi visiem dzīvniekiem un zivīm tiek doti medikamenti, antibiotikas un hormoni. Tikai kādu laiku pirms kaušanas, pārstāj dot. Noņem analīzes un kauj nost. Savādāk masu produkciju pieejamā cenā neuzražot. Kam viss saindēts, lūdzu bio paika. Tikai lūdzu nepukstiet par cenu. Tā jau lauksaimnieki tiek subsidēti, lai tauta nemirtu badā.
2.septembris 2019, 12:38 | links
 
keners [2.sep]: Un vēl Latvijā neesmu redzējis ne rimi ne maxima Superior klases lasi, kas ir augstaka kvalitate, mums te tirgo Ordinary, tas ir otrās šķiras lasis, ir bojājumi uz ādas un gaļas krāsa ir gaišāka nekā vajadzētu būt! Labu apetīti! :)
Nedaudz palabošu, augstākās kvalitātes lasis ir Kvitsøy!
Ta ir augstākā kvalitāte, un tos Latvijā nevar nopirkt, varbūt kādā dārgā restorānā, pārsvarā sūtam tadas zivis iz Japanu un Itāliju!

https://youtu.be/AiD66u6wysU
2.septembris 2019, 12:09 | links
 
Es pastāstīju tikkai aizberga virsotni!
2.septembris 2019, 11:22 | links
 
daddy_j [2.sep]: Tā kā dārgie kolēģi, neiesaku tos nkrge lašus un foreles, jo zinu, ka viņi tiek audzēti! Protams mazās devās tas nav kaitīgs, bet ja ēd regulāri, tad gan var sanākt problēmas ar veselibu!

keners, 2.septembris 2019, 09:18

Paldies, tiešām interesanta informācija! Laikam atslēgas vārds ir - "mazās devās" :) bet ir ko padomāt...

Labi, ka te neviens nedalās ar to, kā vistas vai cūkas tiek audzētas, vai kā desas taisa, vispār nebūtu ko ēst...
Esmu strādājis ari tītaru audzētavā! Tos arī neēdu :))
2.septembris 2019, 11:13 | links
 
iem, kas būvē un remontē paši - BūvētPrieks.lv
Tā kā dārgie kolēģi, neiesaku tos nkrge lašus un foreles, jo zinu, ka viņi tiek audzēti! Protams mazās devās tas nav kaitīgs, bet ja ēd regulāri, tad gan var sanākt problēmas ar veselibu!

keners, 2.septembris 2019, 09:18


Paldies, tiešām interesanta informācija! Laikam atslēgas vārds ir - "mazās devās" :) bet ir ko padomāt...

Labi, ka te neviens nedalās ar to, kā vistas vai cūkas tiek audzētas, vai kā desas taisa, vispār nebūtu ko ēst...
2.septembris 2019, 11:02 | links
 
Un vēl Latvijā neesmu redzējis ne rimi ne maxima Superior klases lasi, kas ir augstaka kvalitate, mums te tirgo Ordinary, tas ir otrās šķiras lasis, ir bojājumi uz ādas un gaļas krāsa ir gaišāka nekā vajadzētu būt! Labu apetīti! :)
2.septembris 2019, 09:47 | links
 
keners [2.sep]: keners [36m]: kkas [7:10]: keners [2:37]: daddy_j [Vakar]: ja bail no dūņu garšas, tad vienīgā recepte ir zivi sacept un dārzeņu-etiķa marinādē - dūņu garšu noņem kā ar roku. Un kūpināšanai nopirkt rimčikā lasi :)Zini, labāk ēst kūpinātu karpas ādu, neka rimchika lasi! Vai tu zini ar ko baro to lasi? Zini cik ilgi aug 6kg lasis? Un ar kādiem hormoniem viņus potē, lai dzīvojot grozā, viņiem nedeformētos mugurkauls? Pajautā norvēģim, cik bieži viņš ēd lasi! Garšīgs jau viņš ir, bet ja runa ir par veselīgs un neveselīgs, tad tad āda ir veselīgāka!Oho. Par mugurkaulu vari ielikt atsauci? ;)Es strādāju Norvēģijā lašu audzētavā!
https://vimeo.com/49112460Kadu atsauci tu gribi? Varu pateikt, ka lasim, kuram neiesprice tos hirmonus, izaug kopija ka mūsu brekši! Esi redzējis 10kg lasi, kurš ir pec skata ka kartigs brekšu portfelis? Tad kad mums atved lašus no groziem, 20% ir monstri, lidzigi brekšiem! Tie protams ir brāķi un tos laiž uz filejām, ko mūsu veikalos tirgo dažādos salātos un citos ēdienos! Fui, ja redzēsiet, kāds viņš izskatās, 100% vairs nekad neēdisiet! Bildi salīdzinājumam labāku neatradu, dzīvē tas izskatas daudz trakāk! Tadus lašus sauc oar production...
Un interesanti, 95% laši kuri ir audzēti norge ziemeļos ir superior klases laši un tikkai 5% ir kropļi, tas ir ja ņem no 100 tonnām, bet dienvidos mēdz būt lidz pat 40% kropļu no 100 tonnām! Starpība ir dēļ ūdens temperatūras, kāda viņi aug! Jo aukstāks ūdenis, jo kvalitatīvāks lasis!
2.septembris 2019, 09:43 | links
 
keners [2.sep]: kkas [7:10]: keners [2:37]: daddy_j [Vakar]: ja bail no dūņu garšas, tad vienīgā recepte ir zivi sacept un dārzeņu-etiķa marinādē - dūņu garšu noņem kā ar roku. Un kūpināšanai nopirkt rimčikā lasi :)Zini, labāk ēst kūpinātu karpas ādu, neka rimchika lasi! Vai tu zini ar ko baro to lasi? Zini cik ilgi aug 6kg lasis? Un ar kādiem hormoniem viņus potē, lai dzīvojot grozā, viņiem nedeformētos mugurkauls? Pajautā norvēģim, cik bieži viņš ēd lasi! Garšīgs jau viņš ir, bet ja runa ir par veselīgs un neveselīgs, tad tad āda ir veselīgāka!Oho. Par mugurkaulu vari ielikt atsauci? ;)Es strādāju Norvēģijā lašu audzētavā!
https://vimeo.com/49112460

Kadu atsauci tu gribi? Varu pateikt, ka lasim, kuram neiesprice tos hirmonus, izaug kopija ka mūsu brekši! Esi redzējis 10kg lasi, kurš ir pec skata ka kartigs brekšu portfelis? Tad kad mums atved lašus no groziem, 20% ir monstri, lidzigi brekšiem! Tie protams ir brāķi un tos laiž uz filejām, ko mūsu veikalos tirgo dažādos salātos un citos ēdienos! Fui, ja redzēsiet, kāds viņš izskatās, 100% vairs nekad neēdisiet! Bildi salīdzinājumam labāku neatradu, dzīvē tas izskatas daudz trakāk! Tadus lašus sauc oar production...
2.septembris 2019, 09:36 | links
 
Tā kā dārgie kolēģi, neiesaku tos nkrge lašus un foreles, jo zinu, ka viņi tiek audzēti! Protams mazās devās tas nav kaitīgs, bet ja ēd regulāri, tad gan var sanākt problēmas ar veselibu!
2.septembris 2019, 09:18 | links
 
keners [2.sep]: daddy_j [Vakar]: ja bail no dūņu garšas, tad vienīgā recepte ir zivi sacept un dārzeņu-etiķa marinādē - dūņu garšu noņem kā ar roku. Un kūpināšanai nopirkt rimčikā lasi :)Zini, labāk ēst kūpinātu karpas ādu, neka rimchika lasi! Vai tu zini ar ko baro to lasi? Zini cik ilgi aug 6kg lasis? Un ar kādiem hormoniem viņus potē, lai dzīvojot grozā, viņiem nedeformētos mugurkauls? Pajautā norvēģim, cik bieži viņš ēd lasi! Garšīgs jau viņš ir, bet ja runa ir par veselīgs un neveselīgs, tad tad āda ir veselīgāka!
6kg lasis aug aptuveni 6-8 mēnešus! Cik ilgi aug lasis lidz 6kg savvaļā?
2.septembris 2019, 09:14 | links
 
Ja gribat ēst kvalitatīvu lasi, tad, lai cik dīvaini tas neizklausās, tad vajag pirkt poļu lašus...

https://youtu.be/Zy8CKpHJ_rY
2.septembris 2019, 09:05 | links
 
kkas [2.sep]: keners [2:37]: daddy_j [Vakar]: ja bail no dūņu garšas, tad vienīgā recepte ir zivi sacept un dārzeņu-etiķa marinādē - dūņu garšu noņem kā ar roku. Un kūpināšanai nopirkt rimčikā lasi :)Zini, labāk ēst kūpinātu karpas ādu, neka rimchika lasi! Vai tu zini ar ko baro to lasi? Zini cik ilgi aug 6kg lasis? Un ar kādiem hormoniem viņus potē, lai dzīvojot grozā, viņiem nedeformētos mugurkauls? Pajautā norvēģim, cik bieži viņš ēd lasi! Garšīgs jau viņš ir, bet ja runa ir par veselīgs un neveselīgs, tad tad āda ir veselīgāka!Oho. Par mugurkaulu vari ielikt atsauci? ;)
Es strādāju Norvēģijā lašu audzētavā!
https://vimeo.com/49112460
2.septembris 2019, 09:00 | links
 
Par garšu jau nevar sūdzēties un tā ir ar daudz ko.
Bet arī man kaut kā tas norvēģu lasis no lielveikaliem neiet īsti vairs uz urrā

https://youtu.be/RYYf8cLUV5E
2.septembris 2019, 07:44 | links
 
keners [2.sep]: daddy_j [Vakar]: ja bail no dūņu garšas, tad vienīgā recepte ir zivi sacept un dārzeņu-etiķa marinādē - dūņu garšu noņem kā ar roku. Un kūpināšanai nopirkt rimčikā lasi :)Zini, labāk ēst kūpinātu karpas ādu, neka rimchika lasi! Vai tu zini ar ko baro to lasi? Zini cik ilgi aug 6kg lasis? Un ar kādiem hormoniem viņus potē, lai dzīvojot grozā, viņiem nedeformētos mugurkauls? Pajautā norvēģim, cik bieži viņš ēd lasi! Garšīgs jau viņš ir, bet ja runa ir par veselīgs un neveselīgs, tad tad āda ir veselīgāka!
Oho. Par mugurkaulu vari ielikt atsauci? ;)
2.septembris 2019, 07:10 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager