atgādināt paroli atcerēties
 
 
Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Irbes upe

tehnadzor 01.04.17
Ir doma pamēģināt pēc maija svētkiem...
leonids 01.04.17
Pēc maniem vērojumiem,copei jābūt,gribās lai būtu.Nopietni.Es ātrāk kā pēc 4 stundām neizkasīšos,braukšu uz vienu no daudzajām pietekām.
es tagat brauc uz irbi varbut kad vimbu var piemanit
leonids 01.04.17
Irbē ir vēdzeles,drusku upe jāpazīst.Šovakar braukšu uz vienu no man zināmām vietām.
SVEIKI GRIBEJU PAJAUTAT KA IRBE IR AR VEDZELEM
leonids 21.03.17
Svētdien atklāju vimbu sezonu Irbē.Viss notiek,grib tīģereni.
leonids 07.04.16
Vakar pēc lietus normu sadabūju bez aizķeršanās.Irbei netipiski dāsni.Ēsma gan bija:gabaliņš tīģerenes+mēslu sliekas.
leonids 30.03.16
Šovakar Irbē 1ļoti normāla izmēra vimba.Iekāroja pamatīgu slieku.Garnele,mizgrauži nevienu neinteresēja.Sliekas tika noskrubinātas visu laiku.
normundins 29.03.16
sveiki copmani vakar biju irbe 1 vimba un vel 2 nemieni ,ta otra reize ka tur biju tad bija labak
leonids 19.04.15
Šodien vienā no pietekām uz trīs vīriem 2 vimbas,1 vēdzele(dienas vidū),daži huligāniņi,sapaliņi.Garneli ignorēja,slieka bija topā.
leonids 15.04.15
Normundiņ.Irbē ir visas populārās zivis,koordinātu nebūs.
normundins 15.04.15
Vēlos uzzināt kad Irbes upē ienāk vimbas? Kur labāk makšķerēt - pie jūras vai kur citur? Vai sapali un asari arr upē ir?Paldies par info!
leonids 08.04.15
Usi,ja mēs runājam par vienu un to pašu,atļaušos iebilst.Upe līdz maija vidum iznes tādu copmaņu presingu,ka jābrīnās par tur esošo dzīvību.Visos posmos.Jūlijā-augustā nesastapsi nevienu interesentu.Tas,ka maz raksta,nenozīmē,ka neapmeklē.Atbildot iepriekšējam aizrādījumam:es nevienam neko nevaru aizliegt,vēl mazāk atņemt.Paliekam katrs pie sava viedokļa ,būs mierīgāk.Spēks ir olu nesējos!!!
usis 07.04.15
saņēmu zvanu par brīvdienu palaidnībām,lasu un brīnos, saku kā ir - nebiju tur , jo tur viss izķerts:) kolēģis pajokojās , uzbūra ainiņu- olas ar piedevām ziniet smaga barība:) bet pašķiriet kādas lapas atpakaļ, ir reāli padomi no seniem upes mīļotājiem kā , kur un kādos laikos ķert, tā teikt laipni gaidam,bet - izrādās vajag klienta karti:)
upe tiešām izteikti slepena un mazapmeklēta:)
p.s.
ja kāds jūtas īpaši aizskarts, atvainojos par paroles neuzmanīšanu:)
leonids 07.04.15
Tuvākā upe man ir IRBE,pazīstu to pietiekami labi no1969.gada,ir gājis visādi.Spožie uzturas upē līdz maija vidum.Lielāko esmu dabūjis jūnija sākumā:5,2kg,tas bija krītošais.Mana profila bilde ir ar 5,9kg līdaku pirms dažiem gadiem,noķerta 1.maijā.Todien no5 vīru kompānijas tas bija vienīgais loms.Nebraucu spiningot tāpēc,ka vilinājums ielikt noķerto somā ir pārāk liels,audzinu raksturu un gudri filozofēju.Spēks ir olu nesējos!!!
jjanis 07.04.15
Ko kurš dara lai paliek uz viņa sirdsapziņas, bet kāpēc par to ir publiski jālielās? Ja te runa būtu par Daugavu, tad to vēl varētu saprast un ne jau foreļu kārotāji brauc uz šo upi.
staff 07.04.15
Neker kreņķi vīri. Aprīlis joku mēnesis...
Karlis_K 07.04.15
Usi,vai pēc Tavām aktivitātēm pēc 1.maija būs ko darīt tai foršajā upē ko sauc par IRBI? Es līdaku lieguma laikā nespiningoju principa pēc,tagad iztramdīsim ,vēlāk paši brīnīsimies kur tās palikušas.

leonids, 7.aprīlis 2015, 12:44


marts-aprīlis ir visaktīvākie mēneši lašu un taimiņu pavasara spiningošanā. Tu vēlies atņemt copes prieku lielai spiningotāju saimei uz 2 mēnešiem? Un ne tikai raibo kārotājiem, arī foreļu copmaņi pa ziemu noilgojušies pēc pamētāšanas. Man personīgi vēl neviena līdaka šopavasar nav pieķērusies, lai arī esmu spiningojis pa upēm jau vairākas reizes. Un nav liela problēma to palaist vaļā sveiku un veselu, atšķirībā no dzīvās ēsmas izmantošanas āķi reti ir rīklē. Un ne jau visi tārpo un vēlas tupēt pie donkām..
leonids 07.04.15
Usi,vai pēc Tavām aktivitātēm pēc 1.maija būs ko darīt tai foršajā upē ko sauc par IRBI? Es līdaku lieguma laikā nespiningoju principa pēc,tagad iztramdīsim ,vēlāk paši brīnīsimies kur tās palikušas.
usis 06.04.15
šodien divi spožie un 6 līdak-mammas! Izmērs priecē

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs