atgādināt paroli atcerēties
 
 
Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Kā gāja copē (atskaites)?

Willy 1.feb
Simsins [1.feb]: Kāds ir bijis pie Swedbank?
Vakar braucu garām!veču pilns,ko ķer nepateikšu!pie Radisona arī pāris purni tusēja...
whoops 1.feb
Simsins [1.feb]: Kāds ir bijis pie Swedbank?
Ledus vēl ir, zivs kā kuru dienu. Zemmēra zandarts, pa kādam asaram. Ja baro var balto zivi dabūt, pa kādai vimbai arī trāpās.
Simsins 1.feb
Kāds ir bijis pie Swedbank?
aldeens 23.jan
Atkal Marinzejas ezers.Ķīši,raudiņas,plicītis un līdaks 50 cm..
aldeens 22.jan
Marinzejas ezers.Pārsvarā ķīši,ar retu nelielu raudiņu un plicīti..
ginca71 21.jan
Pilnīgs čau! Rātsupe pie ietekas Daugavā neviena cope, pēc tam Krēmeru līcis pilnīgi neviena cope, un vēl noslēgumam Buļļupe pie attīrīšanas iekārtām 0 copes! Tārpiņi pareizā izmēra, ( motilis un baltie). Kā arī mormiškas bija pareizās, tik rezultāts nulle!!!
Kārtējā necopes diena. Aizbraucām uz Pulkaini t. s. 16 km. Domājām ka mašīnu nebūs kur nolikt. Nevienas mašīnas, vakar kāds ir bijis, daži āliņģī saborēti. Ledus vietām labs, vietām neriskēju iet. Vienā vietā bija atstāts vēstījums sniegā "szdjes ribi njetu". Nenoticēju, saurbāmies,pārbaudījām,točno nav. Pārvietojāmies uz Spuņku. Ledus nenormāli biezs, vietām ūdens zem sniega. Izborēt to biezputru ir liels izaicinājums. Neko nenoķērām, devāmies mājās. Trīs dienas absolūta 0.
Inars 20.jan
Inars [20:48]: Luidženes ir .... Iebaroju āliņgi kādu raudu noķert līdakām. Baigais klusums uz murmeni, iemetu makšķerīti ar 14. āķi un mazu mīklas piciņu. Gāju pa perimetru raustīt. Nāku pēc ~10 minūtēm atpakaļ bet mana jaunā, dārgā balalaika vairs nav :( Nelieši :D :D
Ašuki nebija nevienam, līdakas gan.Šodien man tā pat bija, sēdēju piebarotā āliņġī,ar kameru , atnāk līdaka,un guļ barībā:)) es lieku karogu 2 metri no piebarotā, un pēc 5 min.šāviens, 1.5 kg līdaks uz sniega.

preilietis, 20.janvāris 2024, 21:29

Manējā noteikti devās niedru virzienā, lai tiktu vaļā no makšķerītes :D Es iemetu dīperi ar visplatāko leņķi, varbūt ieraugu svešķermeni. Nekā.
whoops 20.jan
Vakar biju tajā pašā Zundā pie narkomānu tilta, stundas laikā 3 cepami asari. Visi uz mormišku metru no grunts ņēma. Jūrnieki, ļoti gaiši. Āgenskalna līcī asaris arī ir, bet pierunājams tikai uz mormišku arī, labāk ķeras tieši gar tām betona svajām. Aliņģus jāborē reāli 50 cm no betona. No zandarta cik dzirdēts šogad tikai bērnu dārzs tur.
Svaabe 20.jan
Gangsteris [20.jan]: Interesanta fīča, baltā zivs neinteresē, tikai asaris, bet uz mājām ņemt neinteresē.. pizģoš, i provokacija..!
Baltās zivis nesaista copes īpatnības dēļ.Visos gadalaikos tikai ar spinu rīkojos un tagad ar bleķiem un balansieriem uz ledus paākstos. Pa lielam majās nāk tikai lašveidīgais vai līdaka ar izņēmumiem. Takā asari peld talāk un varēsi pēc manis vēl noķert.:D
Inars [20.jan]: Luidženes ir .... Iebaroju āliņgi kādu raudu noķert līdakām. Baigais klusums uz murmeni, iemetu makšķerīti ar 14. āķi un mazu mīklas piciņu. Gāju pa perimetru raustīt. Nāku pēc ~10 minūtēm atpakaļ bet mana jaunā, dārgā balalaika vairs nav :( Nelieši :D :D
Ašuki nebija nevienam, līdakas gan.
Šodien man tā pat bija, sēdēju piebarotā āliņġī,ar kameru , atnāk līdaka,un guļ barībā:)) es lieku karogu 2 metri no piebarotā, un pēc 5 min.šāviens, 1.5 kg līdaks uz sniega.
Svaabe [20.jan]: Sveiki vīri. Šogad nolēmu piešaut roku ziemas copē. Takā baltā zivs neinteresē nevienā gadalaikā cenšos apmanīt asarus. Cik nu lasu nekur īsti neņem vai arī ņem švaki. Pats pagašnedeļ nomaucu āgenskalna līcī. Dabūju vienu asara lieluma zandartu. Blitkosanas nevainība zaudēta vismaz. Šodien nostaigāju visu atļauto posmu zunda kanālā ar cerību ka kādu serkociņkastes izmera asari dabūs. Ap 60 urbumiem un tukšums. Baigi gribas asari pameklēt rīt. Varbūt kādam ieteikumi kur iesācējs var meģināt nosist copes asumu? 50km ap Rīgu gatavs braukt tik saprast uz kuru pusi.Zivis majās neņemu,tapēc pēc mega asaru kalniem un trofejām neceru. Pašam doma mazo baltezeru gar krastu meģināt ko apmānīt.
Interesanta fīča, baltā zivs neinteresē, tikai asaris, bet uz mājām ņemt neinteresē.. pizģoš, i provokacija..!
Inars 20.jan
Luidženes ir .... Iebaroju āliņgi kādu raudu noķert līdakām. Baigais klusums uz murmeni, iemetu makšķerīti ar 14. āķi un mazu mīklas piciņu. Gāju pa perimetru raustīt. Nāku pēc ~10 minūtēm atpakaļ bet mana jaunā, dārgā balalaika vairs nav :( Nelieši :D :D
Ašuki nebija nevienam, līdakas gan.
Alex 20.jan
Tiskādu ezerā 3.5 kg. Ņemiet vērā, ka tur daudz tārpainu zivju.
Ir iestājusies tā saucamā "gluhozimje". Uz lieliem lomiem līdz pavasarim neceri.
Svaabe 20.jan
Sveiki vīri. Šogad nolēmu piešaut roku ziemas copē. Takā baltā zivs neinteresē nevienā gadalaikā cenšos apmanīt asarus. Cik nu lasu nekur īsti neņem vai arī ņem švaki. Pats pagašnedeļ nomaucu āgenskalna līcī. Dabūju vienu asara lieluma zandartu. Blitkosanas nevainība zaudēta vismaz. Šodien nostaigāju visu atļauto posmu zunda kanālā ar cerību ka kādu serkociņkastes izmera asari dabūs. Ap 60 urbumiem un tukšums. Baigi gribas asari pameklēt rīt. Varbūt kādam ieteikumi kur iesācējs var meģināt nosist copes asumu? 50km ap Rīgu gatavs braukt tik saprast uz kuru pusi.Zivis majās neņemu,tapēc pēc mega asaru kalniem un trofejām neceru. Pašam doma mazo baltezeru gar krastu meģināt ko apmānīt.
Lotinja 16.jan

15.01.2024. Rāceņu ezers pie Madonas. 3 stundas, 4 āliņģi, vēlā pēcpusdienā, vairāki sīki piesitieni, viens plicis, viens ķīsis un vēl viens rijīgs makans notrūka ar āķi un mormišku.
Lotinja 15.jan

14.01.2024. Rāceņu ezers pie Madonas. 5 stundas, 12 āliņģi, daži sīki piesitieni, viens plicis.
ratins21 12.jan
Auciemā cope nekāda,laika maiņa.
Šodien Slokas ezers. Cope pilnīgi nekāda, 9 asarīši uz diviem.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs