atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

milijonas9 11.02.12
Skatijos zveju un uznāca smiekli. Mormišku tiešām mēdz dēvēt par auziņu, vai to tulkotājs vienkārši pakrutojās? Un varbūt kāds zin kā sauc gumiju, uz kuras ķēra Maiks?
Vairis30 10.02.12
Vismaz ir viena laba mācība no šī video, redz kā palīdz tie rokas ledus pīķi
Ruu 10.02.12
kilka tai virsrakstaa par toni kaut kas rakstiits
Tonis 10.02.12
Kilka,vot tā ir veselīga dzīvesveida formula....:D, kaut kas tomēr pietrūka...,-noslēgumā bij jāsāk bļitkot!
aakkis 10.02.12
No šī slavenā valdības(trešās pēc kārtas) vadītāja ne to vien sagaidīsim.Te jau pirkt nevarēs,ar skaidru naudu virs 1001Ls-ja nebūsi VIDā pieteicies.Veikalniekiem pa tādiem pirkumiem-atskaites spec. jātaisa utt.Naudu vajag pelnīt sodot!Pa ražošanu vispār nav domu-ka tikai iekasēt!
bums 10.02.12
Kilkan man pēc tā norvēģa izdarībām auksti drebuļi pār kauliem izskrēja :DDD
kilka 10.02.12
Jautrītis un ledus :)))

H-O-H 09.02.12
Brusi valdībā! :DDDDDDDD
sagittario 09.02.12
:DDD
Brusis 09.02.12
Es neko nav teicis,bet tā kā autovadītāju tomēr ir maz ,tā kā varētu ieviest,,Gājēju kartes,,un šur tur,piemēram Vecrīgā ,,licenzēto gājēju kustību,,.
Pamatojums-lai ierobežotu gājēju skaitu šaurajās ielās, kontrolēt gājēju plūsmu,organizētu tīrību un kārtību.Vot būtu kampiens;))
urmaas 09.02.12
Tagad tik jāapsver,kuru pirmo pie sienas likt.:)))
Bet ja biku nopietnāk,tad tas vairs nav smieklīgi.
sagittario 09.02.12
Lūk tā, Brusi!- nakarkal!!! :DDD
Brusis 09.02.12
Brusis 09.02.12
Izskatās šo portālu aktīvi lasa Dombrovskis.Ideja par licenzēto braukšanu šāk realizēties-http://www.dzirkstele.lv/portals/lietotaju_raksti/raksts.html?xml_id=34104
Arvids8 09.02.12
Šodien Ķīšezerā satiku zvejniekus,redzēju ledus zāģi.Zobi retāki par gaterzāģi,zāģē efektīgi,garums apm.metrs,rokturis -taisna truba,platums 60-70mm.Lielo brekšu mednieki,taisiet augšā no gaterzāģa !!!
MrDaniiC 08.02.12
Varbūt kādam ir interese... Tuvākā laikā rīkojam inspektoru apmācību Liepājā... Ja ir kāds kas vēlas pieteikties, rakstiet man privāti... kursi notiek pa velti.. Sīkāka info privāti! Ceru uz atsaucību!!!
ashukainis 08.02.12
es ar nepažēloju to lieko benzīna lāsi un garāžā ziemas lielajos salos pirms slāpēju nost -izslēdzu gāzes iekārtu, atstāju uz benzīna un nekādas problēmas šīs ziemas salos nav bijušas, tikko kā iedarbinu uz benzīna, ieslēdzu gāzes iekārtu, jo pārslēdzās uz gāzi tāpat tikai tad, kad ir sasniegti tie nepieciešamie grādi 30 +-.....
ashukainis 08.02.12
mww2005, skaisti visu aprakstīja, es ar visām 4 par gāzes iekārtas uzstādīšanu, ilgi šaubījos likt vai ne, jo internetā atsauksmes bija 50/50 -tagad saprotu, ka slavēja un labos vārdus teica tie, kuriem reāli ir gāzes iekārtas uzstādītas, bet apdirsa dīzelisti un benzīnnieku fani :DDDDD
L.Cope 08.02.12

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs