Skatijos zveju un uznāca smiekli. Mormišku tiešām mēdz dēvēt par auziņu, vai to tulkotājs vienkārši pakrutojās? Un varbūt kāds zin kā sauc gumiju, uz kuras ķēra Maiks?
No šī slavenā valdības(trešās pēc kārtas) vadītāja ne to vien sagaidīsim.Te jau pirkt nevarēs,ar skaidru naudu virs 1001Ls-ja nebūsi VIDā pieteicies.Veikalniekiem pa tādiem pirkumiem-atskaites spec. jātaisa utt.Naudu vajag pelnīt sodot!Pa ražošanu vispār nav domu-ka tikai iekasēt!
Es neko nav teicis,bet tā kā autovadītāju tomēr ir maz ,tā kā varētu ieviest,,Gājēju kartes,,un šur tur,piemēram Vecrīgā ,,licenzēto gājēju kustību,,.
Pamatojums-lai ierobežotu gājēju skaitu šaurajās ielās, kontrolēt gājēju plūsmu,organizētu tīrību un kārtību.Vot būtu kampiens;))
Varbūt kādam ir interese... Tuvākā laikā rīkojam inspektoru apmācību Liepājā... Ja ir kāds kas vēlas pieteikties, rakstiet man privāti... kursi notiek pa velti.. Sīkāka info privāti! Ceru uz atsaucību!!!
es ar nepažēloju to lieko benzīna lāsi un garāžā ziemas lielajos salos pirms slāpēju nost -izslēdzu gāzes iekārtu, atstāju uz benzīna un nekādas problēmas šīs ziemas salos nav bijušas, tikko kā iedarbinu uz benzīna, ieslēdzu gāzes iekārtu, jo pārslēdzās uz gāzi tāpat tikai tad, kad ir sasniegti tie nepieciešamie grādi 30 +-.....
mww2005, skaisti visu aprakstīja, es ar visām 4 par gāzes iekārtas uzstādīšanu, ilgi šaubījos likt vai ne, jo internetā atsauksmes bija 50/50 -tagad saprotu, ka slavēja un labos vārdus teica tie, kuriem reāli ir gāzes iekārtas uzstādītas, bet apdirsa dīzelisti un benzīnnieku fani :DDDDD