atgādināt paroli atcerēties
 
 
Ienāc ar Draugiem.lv profilu
Sacensības 06.05.24
 

Fantastisks sniegums PČ makšķerēšanā ar fīderi.

1 2191

Kamēr mūsu labākie fīdermakšķerēšanas speci gatavojas startam Latvijas čempionātā, Spānijā risinājās 13. Pasaules čempionāts šajā disciplīnā. Kopumā Guadiana upē nospraustajā trasē uz starta izgāja 114 sportisti, pārstāvot 21 valsti.

Jau pēc pirmās sacensību dienas tabulā bija redzams, ka briest sensācija. Taču finišā sensācija kļuva vēl lielāka, jo starp tradicionāli pasaulē vadošajām izlasēm bija ielauzušies lietuvieši – mūsu brāļu tautas pārstāvjiem sudrabs komandu ieskaitē! Arī individuālajā ieskaitē uz pjedestāla plīvoja Lietuvas karogs – sudraba medaļa Arūnas Mazurkevičus kontā. Apsveicam!

Uzvarēja Īrija, Vācija trešie, Igaunijai 12. vieta. Latvijas izlase šogad Pasaules čempionātā nebija pārstāvēta.

Šim čempionātam specifiski izrādījās tas, ka zivju upē bija daudz un lielas. Lai uzvarētu savas zonas, pasaules vadošajiem fīdercopes speciem bija jāķer pāri par 40 kilogramiem dienā. Igauniju pārstāvošajam Aleksejam Krahmanam, piemēram, salasījās pat 50.27 kg dienas loms. Lomā redzējām karūsas, karpiņas, barbes un citas zivis.

Vēlies arī tu piedalīties makšķerēšanas sacensībās? Apskati plānoto pasākumu sarakstu šeit: https://www.copeslietas.lv/site/sacensibas/kalendars.htm?year=2024

 
[1] Komentāri | dilst | aug
 
FishMV

Pludiņmakškerēšanā Latvija jau nepiealās kādus 7 vai vairāk gadus laikam. Nu jau fīderis arī pārtaps tikai par pašmāju tusiņu. Beigās LMSF bankrots.

6.mai Atbildēt | Ziņot 0

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs