atgādināt paroli atcerēties
 
 
Ienāc ar Draugiem.lv profilu
Sacensības 11.05.24
 

Unikāla iespēja pacīnīties ar pasaules čempioniem.

LČ spinigošanā no krasta pilsētas vidē startē 17 komandas
0 593

Aizvadīta 2024.gada Latvijas čempionāta spiningošanā no krasta pilsētas vidē (street fishing) pirmā posma, pirmā diena.

Šis posms norisinās Jelgavas pilsētas ūdeņos, Lielupes un Driksas upēs. Kopā startam šajā čempionātā pieteikušās 17 komandas, tai skaitā pašreizējie pasaules čempioni Jānis Briedis ar Gati Mālmeisteru. Runā, ka Jānis nodzīvojis pa Jelgavas ūdeņiem vismaz nedēļu, trenējot tehniku, testējot mānekļus un animācijas dažādos apstākļos. Redzēsim, vai tāda profesionāla pieeja spēs turēt pretī sīvajai konkurencei.

Diskrētais un ļoti titulētais pārītis

Šodiena bija ļoti vējaina, dalībniekiem negāja viegli, bet visas komandas tika pie zivs.

A zonā ar 2 līdakām un 5 asariem, kas kopā dod 201 punktu, šodienu visveiksmīgāk noslēdza Guntis Elbergs un Rinalds Strazdiņš, komanda NE ASAKAS!.

B zonā tikmēr vadībā komanda AATOM ar Andreju Beitānu-Jansonu un Tomu Karlsonu sastāvā, viņiem 2 līdakas, 4 asari un zandarts, kas kopā dod 216 punktus.

Jāatzīst, ka zandarts pa visu Jelgavu atradās tikai viens, kamēr līdakas tika noķertas veselas 11, bet asari, kas atrada sev vietu tabulā – 73. Jāatgādina, ka ieskaitē iet 5 asari, 2 līdakas un 3 zandarti, bet minimālais izmērs līdakai un zandartam ir 15cm, bet asarim 10 cm. Iekaitē tāpat iet arī sams no 40cm, salate (mežavimba) no 15 cm, sapals no 15cm, apaļais jūrasgrundulis no 8 cm un ķīsis no 8cm.

Rīt būs otrā šī posma diena, tad jau redzēs kā ies, bet šodien gāja šādi.

 
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs