CopesLietas.lv

CopesLietas.lv

Copes biedri

Profila datumi

  • Reģistrējies:
    14.jan.(2007)
  • Pēdējo reizi manīts:
    Vakar, plkst. 23:47

Pievienotie raksti blogā

Mūsu meistars – Mālmeisters

Gata dzimtā vieta ir Jumprava. Viņš tur skraidīja pa vietējiem dīķiem. Vēlāk, augstskolas laikā, bija Valmierā un copēja turienes ūdeņos. Savukārt, kopš vecāki mantojumā saņēma īpašumu, nu jau kādu laiku dzīvo Saldū. Zivis Gatis ir ķēris, kopš sevi atceras, un no bērna vecuma līdz šodienai copē augu gadu. Vecāki nemakšķerēja, arī diviem jaunākajiem brāļiem cope nav sirds lieta.
16.okt.(2023), plkst. 19:14 | Pievienot komentāru | Lasīt vairāk »
 

Šimpermaņa Ventas akordi

Kaislīgs makšķernieks, – tā šoruden LTV V.I.P. spēles šlāgermūziķu komandu Krastu mačā tika pieteikts Daugavas kreisā krasta komandas kapteinis, Kuldīgas grupas Rumbas kvartets akordeonists un dziedātājs Artis Šimpermanis. Jā, zivs gandrīz Latvijas rekorda svarā, ar kuru Artis ir bijis uz Copes Lietu vāka, svētdienas copmanim diez vai pieķertos. Pēdējā gadā Artim tikt pie ūdeņiem esot iznācis reti, 2013.
16.okt.(2023), plkst. 15:38 | Pievienot komentāru | Lasīt vairāk »
 

Bohēma uzvar Jūrkalnē

Neskatoties uz sliktajiem laikapstākļiem – spēcīgajām vēja brāzmām un lietu, Jūrkalnē norisinājās 13. festivāls jūras makšķerēšanā no krasta un 12. Latvijas čempionāts jūras makšķerēšanā tautas klasē. Festivālu organizē IK “Marita J” un Latvijas Makšķerēšanas sporta federācija. Atbalsta: SIA “Salmo”, brīvdienu māja “Avoti”, Jūrkalnes pagasta pārvalde un Jūrkalnes tautas nams. Pasākumā piedalījās 88 komandas ar diviem dalībniekiem katrā.
16.okt.(2023), plkst. 12:48 | 4 komentāri | Lasīt vairāk »
 

Zeltplekste kažokā ar sviestā ceptu sīpolu

Rudens ir laiks, kad sāk ķerties lielas un biezas butes. Tāpēc piedāvāju vienkāršu, bet ļoti garšīgu zivs recepti ar vēl vienkāršākām, bet tikpat gardām piedevām. Sastāvdaļas: 1 kg zeltplekste 1 saldais sīpols 50 g sviesta Rīvmaize Ķiploks Čili pipars Timiāna zariņi Melnie pipari Sāls Pagatavošana: Zivi nomazgā, izķidā un ar vienu taisnu griezienu nogriež galvu. Ar šķērēm nogriež asti un spuras. Uzber sāli un maltus melnos piparus un atstāj uz 10 minūtēm.
15.okt.(2023), plkst. 23:12 | Pievienot komentāru | Lasīt vairāk »
 

Džigrigs un Tokijas sistēma

Tagad ir parādījusies vēl virkne jaunu montāžu veidu, bet tie ir radīti citām zivīm. Mūsu ūdeņos tomēr labi var lietot tieši džigrigu un Tokijas sistēmu. Tā kā, manuprāt, abas šīs montāžas var nebūt zināmas plašam copmaņu lokam, iedziļināšos to pozitīvajos un negatīvajos aspektos. Lai tālu aizmestu Populārāka no abām sistēmām noteikti ir džigrigs. Tā ir radusies Amerikā un tika izveidota, lai copētu basus kokos un ķērājos.
15.okt.(2023), plkst. 18:15 | Pievienot komentāru | Lasīt vairāk »
 
 
 
Creative templates for Google Ad Manager