jurizh trofejas

Nav pievienotu trofeju!

Ramatas Lielezers 18.09.10 un 9.10.10

pabiju atkal Igaunijas pierobežā :) Pirms saullēkta izbraucām , lai jau ar pirmo gaismu varētu doties purvā. sinoptiķi jau brīdināja ka dienā gaidāma vētra, kas arī notika. Pēc neilga laika ik pa laikam uznāca spēcīgi lietus mākoņi, vējš ezerā sacēla lielus viļņus, un tā visu atlikušo dienu, kamēr neizturēja nervi, un devāmies ārā. Gluži bez zivīm arī nepalikām, asarīši ik pa laikam pieteicās, dienas laikā purva malā satikām arī spiningotājus, šiem gan bija tukšā diena.
Lai arī cik bijām noguruši, samirkuši un nosaluši tiekot ārā līdz mašīnai, škrobīgi par slikto copi, zinu ka es te pēc laika vēl atgriezīšos, kaut gan tagad neviens par to pat dzirdēt negribēja :)

VAI KĀDS IR TICIS LĪDZ MAZEZERAM KAS ATRODAS TUR PAT BLAKUS LIELEZERAM, VAI VAR IZSTĀASTĪT KĀ TUR VAR NOKĻŪT NENOSLĪKSTOT PURVĀ?!!

9.10.10 necope - pirmo reizi laiks pie ezera bija tāds kā jau ir redzams bildēs, pilnīgs bezvējs kā rezultātā ūdens neduļķojas, un kļūts pilnīgi caurredzams, iespējams arī tāpēc cope bija tik švaka, ķērās vēl tikai no paša rīta, un arī tikai mazie asarīši, bet vēlāk cope praktiski apstājās...
07.10.10 cl@jurizh
0 Skatījumi 883
 
18.09.10 švaki galīgi šoreiz....
 
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager