Unikis trofejas

Roku darbs

Reizēm ieniezas rokas kaut ko uzmeistarot.
06.09.11 cl@Unikis
0 Skatījumi 3230
 
Manis paša gatavots koka rāmis BORODIN silikona/gumijas tīkliņam. Rāmis lūzis jau 3 vai pat 4 reizes. Tas tika salauzts krītot, uzgāžot virsū smagus priekšmetus u.c. Remontēju ar epoksīdu un stiklašķiedru.
 
[14] Komentāri | dilst | aug
 
Nataniahu

paprove ar to uz nobelu.

06.09.11 Atbildēt | Ziņot 0
Unikis

Nataniahu-> nesapratu...

06.09.11 Atbildēt | Ziņot 0
Aliens

nobelu premiju nepieskirs,patents jau arii kaadam pieder:)bet izkataas labi!

07.09.11 Atbildēt | Ziņot 0
Gaujinieks

Hei ,ka doma no vecas koka tenisa raķetes varētu uzmeistarot? :)

26.02.12 Atbildēt | Ziņot 0
Karlis_K

Gaujinieks> a tev puis galva strādā, nav slikta ideja :) Es tak ar bērnībā paspēlēju tenisu, senču mājās vēl kur mētājas dažas raketes, derētu pamēģināt :)

26.02.12 Atbildēt | Ziņot 0
Unikis

Es domāju, ka noteikti varētu no raketes ko uzmeistarot :)

26.02.12 Atbildēt | Ziņot 0
Gaujinieks

Ok ,brīvajā laikā noteikti pamēģināshu uztasīt :) Kad pabeigshu ielikshu bildi ;)

27.02.12 Atbildēt | Ziņot 0
ZipBaits

Man jau liekas, ka šī tēma par to, ka tenisa rakete ir perfekta ir sen izrunāta, bet izrādās, ka kļūdos :D Nekad neesmu izmantojis un nedomaju, ka sakšu to darīt... ja nu vienīgi mačos.. Varat mani nolikt, bet uzskatu, ka tā ir zināma mēra ākstīšanās. Nedomāju, ka zivis, ko atlaižu ir nomirušas tapēc, ka nebija uztveramais.... Es protams saprotu, ka zivi nevajag spaidīt, masēt un viļāt pa rokām . Daudz sūdīgāk ir tad, kad džeki noķer zivi, iesmeļ viņu klasiski tīkliņā un tad fočējās kādas 5min :D Lai nu kā, bet manis noķert ās un atbrīvotās foreles maz vai ir mirušas.. Ja redzu, ka zivij būs piz...., karinu kokā, jo man pat nav kur ielkt viņu, pa cik nav paredzēts... ;)

23.04.12 Atbildēt | Ziņot 0
Karlis_K

ZipBaits> es ar esmu daudz domājis par šo tēmu un nonācu pie secinājuma ka man nu vairs nevajag tīkliņu, jo nu forelējot 100% C&R. Agrāk kad savācu smukākos eksemplārus, tad gan laikam noderētu(lai nenospirinās priekšlaikus). Piemēram paskatos pierakstus par pagājušā gada copi: vairāk kā 80% mēra foreles no āķa nospirinās pašas, jo atkarpes pielocītas un izvadīšanas beigu fāzē, kad esmu zivi jau pievilcis sev klāt(un nočekojis izmēru), atslābinu auklu vai satveru brīvo āķa žuburi un palīdzu. Bet tās kas dziļāk ierijušas šā vai tā jāņem rokās lai atbrīvotu, un te nu vienalga ir vai nav tīkliņš ;)

23.04.12 Atbildēt | Ziņot 0
Unikis

Man 3 kg taimis panema forelu vobleriti ar smalkiem 12. izmera akisiem. Kad tas peldeja garam, iesmelu tiklina un taimis momentaa nokrita no iztaisnotajiem akiem. Bez tiklina es to nedabutu... Lidzigi ir bijis ar vairakam citam zivim. Pirmo lielizmera sapalu pie stavkrasta Gaujaa pakaasu tapec, ka man nebija tiklina. Pectam ari uzreiz iegadajos tiklinu. Visas zivis tajaa nesmelu. Tikai tas, kuras gribas paturet, vai tas, kuras gribu safocet, lai palielitos savejiem ;)

23.04.12 Atbildēt | Ziņot 0
ZipBaits

Uno, nekas jau traks arī nebūtu, ja Tu nedabūdu to 3kg taimiņu ķeselē :) Zinot Tevi, pasmaidītu un viss ;) ja Tu izmanto ZipBaits voblerus, tad vajag mainīt āķus, jo es arī esmu neskaitāmas reizes apstājies pie taisniem un izlocītiem.. :) Pagājšgad paņēma tāda žuve krācē, ka varētu padomāt lasis :) bet nu zinu ka viņu tur nav un vienkārši samierinājos ar diviem no trim taisniem āķiem :D

23.04.12 Atbildēt | Ziņot 0
ZipBaits

Sulla-Es šīm lietām pieeju ar vēsu prātu, jo kādreiz arī ņēmu foreles visas pēc kārtas un copēju ar atskabargām, bet labi saprotu, ka cilvēkam līdz tm ir jānonāk un tas nav easy way :) Tagad esmu pārliecināts, ka šogad noteikti pārkāpšu 3kg robežu un tā zivs netiks iesmelta ķeselē, bet dzīvos tālāk 100%. Tas protams nenotiks LV :) Starp citu, ja ir luste, brauc šurp un iesim pa kalnu upēm, kur zinu, ka ir foreles neticamā izmērā ;) Negribu pat runāt, jo ihtiologi neticēs :D

23.04.12 Atbildēt | Ziņot 0
Unikis

Labprat aizbrauktu, bet man ar manu dikdienigo dzivesstilu nekad nav gana daudz pikja tadiem braucieniem ;) Atsuti man tamiti- cik izmaksaa aizbraukt lidz Tavai ziemelu majai, un ko Tu no manis par naktsmajam gribetu.

24.04.12 Atbildēt | Ziņot 0
ZipBaits

Nosūtiju Tev PM! ;)

24.04.12 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager