fotovecis trofejas

1 trofeja
0 

fotovecis albūmi

Loriņi.

«
»
 
24.10.11 cl@fotovecis
0 Skatījumi 3436
 
Kādam ir šāda spole?
 
[15] Komentāri | dilst | aug
 
MaTT
MaTT :

22.10/2011 6dien ar šādu spoli padžerkoju Lielupē

25.10.11 Atbildēt | Ziņot 0
fotovecis

MaTT, un kā, man tieši tas arī interesēja, vai džerkošanai derēs?!

25.10.11 Atbildēt | Ziņot 0
MaTT
MaTT :

Nu Zivis ķērās :) Galvenais lai tev ir ērti rokā turēt, sākumā likās ka rokā grūti noturēt, jo biju pieradis pie savas. ( savādaka uzbūve) , bet pēc 1h jau biju par to aizmirsis. Velcēt arī noteikti var ar šo, tik jatin ilgi iekšā. ļoti parocīgs ir divdaļīgs rokturis.

25.10.11 Atbildēt | Ziņot 0
fotovecis

Un kāda ir tavējā spole, tā ir labāka vai sliktāka?

25.10.11 Atbildēt | Ziņot 0
MaTT
MaTT :

Es paņēmu pašu lētāko ko varēju :) Tā teikt pamēģināt to džerkošanu, jau metu acis uz citām :)

25.10.11 Atbildēt | Ziņot 0
fotovecis

Kāpēc Tev šitā neiepatikās???

25.10.11 Atbildēt | Ziņot 0
MaTT
MaTT :

Manai spolei ir stiprinājuma stienis augstāk, un pieradu atbalsta pirkstus turēt savādāk, šai spolei ir zemāk un savādāk ieguļas rokā, bet kā jau teicu pēc 1h jau biju pieradis un diskomforts pazuda.

25.10.11 Atbildēt | Ziņot 0
Mensons

Malaizijas spole , prece no kategorijas :salaužam -pērkam jaunu . Jiekšpusē ir plastmasas detaļas tur, kur tā būt nevar .Džerkojot baigi izļurkājās auklu licējs jo tas stiprinās tikai viena punktā . Secinājums pēc lietošanas -par tadu pašu naudu labāk ABU būtu nopircis . Pardevu par simbolisku summu.

25.10.11 Atbildēt | Ziņot 0
paiks

Spole ir ok! Man ir divas tādas. Tik nedaudz lielāks, 401A modelis. Viena šancē jau ļoti daudzus gadus un darbojas nevainojami, neskatoties uz to, ka smagākie mānekļi ir virs 200 gr. un tiek mētāti. Un nekas neizļurkājās un plastmasas daļas ārā nebirst, atšķirībā no ABU metāla daļām...

26.10.11 Atbildēt | Ziņot 0
Mensons

2 paiks Šo stastiņu tu varesi nosaukt ar labu nakti iesācēji :))). Copēju ar veču kompāniju kas ķer tikai ar džerku un kas pameginājuši ir daudzus "optimālus" variantus no rigas veikalu pedāvājumiem. Citi palikuši pie daiwas lunām citi pie abu ,dažiem ir vel shimano curado 300 ,vieglakiem džerkiem.

Sanāk ka tu copē reti , vai tev ir neželigi veicies:)))

Un kas tad tie par mānekļiem smagāki par 200 gr?!

Big bandit sver 98gr!

26.10.11 Atbildēt | Ziņot 0
MaTT
MaTT :

Katrai lielai ir sava nozīme, un , protams, ar riteni tu kamazu nevilksi !

26.10.11 Atbildēt | Ziņot 0
paiks

to Mensons

Man ļoti veicas, laikam... 8)

Zinu arī vairākus kam veicies mazāk, bet, ja pēcāk kopīgi piedomā pie likstas,(lasi spoles defekta), nākas konstatēt, ka pats lietotājs sekmējis spoles sačakarēšanos, ko ir bijis iespējams ekspluatācijas laikā novērst. Vai arī radies defekts ir dabīgs, materiāla nodilums.

Diemžēl, vai par laimi, manā arsenālā nav neviena Big Bandita...

26.10.11 Atbildēt | Ziņot 0
Mensons

2 paiks Nu ja, saprotu tevi ,un ir skaidrs tavs viedoklis par šo. Bet nu man tomer ir savs un fakts paliek fakts. Protams labi jau venmēr "pedomāt pie likstas" it īpaši kad tu esi piemerām Zviedrijā un copes laikā esi dziļi ieslidis "spoles defekta" pārdomās, ka pats sekmē spoles sačakarēšanos . Vai nu copējot Igaunijā tu copē konstatē ka "radies defekts ir dabīgs, materiāla nodilums". Es jau saprotu ka viss tas ir ļoti jauki un brīnišķīgi :) un ka tie veči perk tās dargakas un parbaudītas spoles vienkārši tapēc ka viņiem nau ko darīt un nau kur likt naudu :). Bet nu mans viedoklis ir tāds ka Malaizija paliek Malaizija . Un ka saka tautas gudrība -"labāka spole ir tā par kuru tu copes laika aizmirsti"...

P.S Tu tomēr tā ari neatklāji noslēpumu par 200 gramu smagiem mānekļiem :) .

26.10.11 Atbildēt | Ziņot 0
paiks

to Mensons

Mēģināšu rīt ievietot kādas ilustrācijas, kas varētu palīdzēt multiplikatoru lietotājiem, pasaudzēt savus darbarīkus no slodzēm, kas rodas iemetiena, kā arī mānekļa animācijas laikā, jo arī dārgu, Tavuprāt labu un pārbaudītu, spoli, var sačakarēt ļoti ātri...

Iz dzīves: Kāds mans labs draugs, gribēdams iegādāties izcilu spoli, iepirka Daiwas Tournamentu, pašu dārgāko... Rezultātā, pēc kāda laika nācās konstatēt, ka spoles mehānika, ar nolūku vai aiz stulbuma, jo citādi to nevar definēt, ir uzbūvēta tā lai izietu no ierindas... Un šajā gadījumā, tam nebija nekāda sakara ar mānekļa svaru.

27.10.11 Atbildēt | Ziņot 0
elnais

man šāda spole būs rīt ! Beidziet pat to rumāt sliktu!!! Citādi sākšu nožēlot ka pasūtīju šo modeli! :D:D

šo spoli esmu paredzējis savam 2,7 metrus smagajam spinim, bet labprāt vieglo džerku! Esmu 1.80 garš. Vai tie kam ir pieredze ar džerku nevarētu man kādu padomu sniegt, par kāta specifiku un kas jāievēro !Uz pārdevējiem paļauties negribu!! Vēlos izmantot mānekļus līdz 50gr. ne vairāk!

31.10.11 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager