Unikis trofejas

Roku darbs

Reizēm ieniezas rokas kaut ko uzmeistarot.
19.06.12 cl@Unikis
4 Skatījumi 2414
 
UNO's VIB 95 Garums- 95mm Svaru vēl nezinu- neesmu svēris. Neizdevās panākt sākotnēji iecerēto pozu uz grunts- galva gruntī, dupsis ieslīpi gaisā. Māneklis apguļas uz grunts ar vēderu pilnībā. Ar nav slikti. Taču pati spēle izdevusies pat labāka, kā biju iecerējis. Spēlē nevis kā ratlins, bet kā... Nevaru izstāstīt. Būs jānofilmē... Grozot mānekli speciālajā žāvētājā, kas redzams citās rokudarbu bildēs, poliestera sveķi slikti klājas uz asajām šķautnēm... Pie tām vēl jāpiestrādā...
 
[9] Komentāri | dilst | aug
 
Fugu
Fugu :

Šitais ir fifīgs,malacis...taisi vēl,patīkami skatīties kad paši taisa mānekļus :) Cik Tev laika aizgāja uz šito vienu...laikam pāris diena.. :)

19.06.12 Atbildēt | Ziņot 0
Fugu
Fugu :

Starpcitu...kādus Tu sveķus lieto,kur pērc...es personīgi zinu vienu labu epoksīda sveķi..k-rauta veikalā ~4Ls metāla bundžiņa un tūbiņa ar cietinātāju,tas gan vells ir ciets kad sacietē!!

19.06.12 Atbildēt | Ziņot 0
Unikis

Es nopirku ap puskilo poliestera sveķus ar cietinātāju pa ~7LVL. Pirku mākslinieku veikaliņā uz Artilērijas un Tērbatas ielu stūra.

Zinu, kur var nopirkt sveķus rūpnieciskām vajadzībām, bet tas epoksīds ar laiku dzeltē (ap 10LVL/kg) un poliesters paliek zilgani pelēcīgs (ap 3LVL/kg).

Mākslinieku veikaliņā pirktais ir kristāldzidrs, taču ar to arī jāmācās strādāt. Jāsaprot, ka beigās jāslīpē, bet slīpēts kļūst matēts. ālako ar citu caurspīdīgu laku, kas nedzeltē... Nu tā kaut kā. Es vēl trenējos un mēģinu atkost daudzas nianses. Vissarežģītākais ir uztaisīt vobleri, kas labi tur straumi. Stāvošam ūdenim un līdakām, kas ķeras uz burkāna, voblerus nav grūti uztaisīt ;)

19.06.12 Atbildēt | Ziņot 0
Fugu
Fugu :

Purvciemā netālu no lielās bāzes atrodas Latvijas ķīmija...tur ir gan stiklašķiedra,gan sveķi vis visādi ..kas tik tur nav.

19.06.12 Atbildēt | Ziņot 0
Unikis

No Latvijas Ķīmijas produkcijas sen esmu izaudzis- neder nopietnām lietām. Sveķi ir neelastīgi un lūzt, ja nepieliek elastānu, stikla šķiedra sevī praktiski neiesūc sveķus. No stiklašķiedras jādabū ārā parafīns, ko izmanto ražošanas procesā...

Ja man ko vajag rūpnieciskām vajadzībām, braucu uz Salaspili uz Pemcor bāzi...

19.06.12 Atbildēt | Ziņot 0
Fugu
Fugu :

acis arī pats taisi?

19.06.12 Atbildēt | Ziņot 0
Unikis

Šim konkrētajam netaisīju. 10 santīmi par divām acīm man nav žēl. Citiem, kam nevar dabūt tādas, ko gribu, taisu.

19.06.12 Atbildēt | Ziņot 0
vilibalts

Unikis "Vissarežģītākais ir uztaisīt vobleri, kas labi tur straumi. Stāvošam ūdenim un līdakām, kas ķeras uz burkāna, voblerus nav grūti uztaisīt ;)"

Trāpīts desmitniekā:) Vobleris arī labs! Šis spēlējas pats vienmērīgi velkot, vai jātvičo?

20.06.12 Atbildēt | Ziņot 0
Unikis

Pavisam lēni velkot tas vienkārši slīd vilkšanas virzienā. Velkot straujāk, tas šūpina asti nelielā amplitūdā.

Ideja jau darinot bija, ka šis būs smilšaino ezeru grunts vobleris. Ļoti smuki, šūpinot asti tas vidējā tempā grimst un noguļas uz grunts. Ne uz sāniem, bet vienkārši- piespiež vēderu gruntij. Un tad nu var ļaut vaļu fantāzijai- likt voblerim startēt lēni, straujāk, vai pat uztvičot.

Vobleris paredzēts kā alternatīva gumijas zivīm grunts taustīšanai.

20.06.12 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager