Unikis trofejas

Zivs uz manis darinātajiem mānekļiem

Šai albūmā tikai un vienīgi zivis, kas ķertas ar manis darinātajiem mānekļiem. Ja esi ticis pie manis darināta mānekļa, noķēris uz tā skaistu zivi un nofočējis, priecātos, ja to atsūtītu uz e-pastu: unikis@inbox.lv
01.07.12 cl@Unikis
2 Skatījumi 1349
 
45mm un ap 2,5g smags balzas māneklītis, suspenderis, iegrime līdz 40cm, vēderā kustīga svina lodīte, lai māneklis pie vibrācijas grabētu. Veidots ietekmējoties no Zipbaits Rigge. Nebaidīšos apgalvot, ka funkcionalitātē un spēlē pat griež ārā pogas rūpnieciski ražotajam ridžam. Galvenais pluss- tikai viens uz augšu pavērsts vienžubura āķis mānekļa aizmugurē, kas nodrošina to, ka māneklis ļoti, ļoti reti ieķeras kokos, akmeņos un pat rupjajos ūdensaugos.
 
[4] Komentāri | dilst | aug
 
Fugu
Fugu :

super :)

01.07.12 Atbildēt | Ziņot 0
nomads

iespejams ka vienzuburs varbut samazina realizeto copju skaitu, bet ja vobleram vel nedaudz aste gaisa tad vairak iegust uz nerealizetiem zacepiem

01.07.12 Atbildēt | Ziņot 0
Unikis

Ja forele ņem vobleri mutē, tad 6. nummura Owner vienžuburis aizķeras praktiski vienmēr. Un tas notur zivi labāk, kā daudzu rūpnieciski ražoto vobleru plānie 12. nummura āķi, nemaz nerunāsim par to, ja 12. numura plānajam āķim pieloca atkapes.

Mušotāji foreles makšķerē pamatā tikai uz vienžubura āķiem un viņiem realizēto copju procents ir ļoti augsts.

Vobleri ar trīsžuburiem var nočakarēt perspektīvu vietu jau pirmajā metienā, ja bedrē ieķeras neredzamā zacepā. Vobleris ar vienžubura āķi 80% gadījumu pārvarēs to vietu, kur māneklis ar trīsžuburiem aizķērās.

02.07.12 Atbildēt | Ziņot 0
AndrisG

Apsveicu! ;)

02.07.12 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager