Fugu trofejas

Fugu albūmi

Zivsķērāji.

veikala mānekļi un pašdarināti mānekļi
03.10.12 cl@Fugu
1 Skatījumi 2154
 
Nezinu,vainu man personīgi neveicās,vai tas tā vienkārši ir! Salmo veikalā iegādājos šo Lucky Jon small gangster poperi un....izņemot ārā no iepakojuma un paņemot rokās,sajutu kko neparastu,negaidītu. Nevarēju sagaidīt kad labu labie,asu asie āķi ieķersies manā plaukstas ādā...bet te nu tev bija,kā ar krītiņu pa tāfeli,visi asie,smailie gali truli,nē,nevis truli,bet TRULI! Godīgi sakot biju šokā un kārtējo reizi vīlies,nesaprotu,kapēc man tieši salmo veikalos samērā bieži sanāk iegādāties kkādu "ņedarabotku".Izsenis slavenais džerks salmo slaiders,pirmajā metienā nomet krāsas gabalu,spolei griežamā roktura asītei izdilst viducis nu un tagad šis popers ar neasiem āķiem. Nevēlos neko īpaši teikt sliktu par salmo,bet nu man šitā vot ir gadijies.
 
[9] Komentāri | dilst | aug
 
Akella

...nevaru nepiekrist. pašam arī šogad divas "šaizas" Salmo veikalā nopirktas. šitā var klienturu pazaudēt

03.10.12 Atbildēt | Ziņot 0
Ruu
Ruu :

Droshu tev ir uzlikts Salmo laasts:(

03.10.12 Atbildēt | Ziņot 0
Fugu
Fugu :

Nu laikam ka lāsts,moš tapēc ka neesmu viņu pastāvīgais klients,iepērkos reti un pa drusciņai un kā var redzēt...tās pašas ar vilšanos.

03.10.12 Atbildēt | Ziņot 0
straikers

krāsojums šitam ir ideāls,bet par salmo nocoments kaut gan viena spole no viņiem man ir un iet leliski !!!

03.10.12 Atbildēt | Ziņot 0
sragiagiaA

Tā vietā, lai te tagad kladzinātu un nomelnotu Salmo, būtu labāk ar NG sazinājies persōnīgi un viss būtu atrisināts. Tiktu gan pie jauna voblera, gan lieliskas attieksmes :)

03.10.12 Atbildēt | Ziņot 0
Fugu
Fugu :

sragiagiaA Uzskatu ka neesmu vienīgais kurš ir ar tādu pašu bēdu. Un turpretim,es negaidu nekādu attieksmi. Ja veikals (firma) ir laba,tad tur arī izpaužas tā kvalitāte un līdz ar to arī attieksme pret patērētāju,bet ja viens hlams,otrs hlams un vēl trešais...piedod man,tas visu arī izsaka-attieksmi pret potenciālajiem pircējiem. Esmu atradis citu risinājumu,šodien biju iebraucis makšķernieku bāzē kuru jau sen sen biju apmeklējis un kurā gan sortiments gan arī kvalitāte priecē. Rezumē...katram sava izvēle!

03.10.12 Atbildēt | Ziņot 0
andreiko

Fugu, ja drīkstētu uzzināt, par kuru bāzi runa skrien? Daugavpils ielā, Lubānas ielā vai Rāmavā?

14.10.12 Atbildēt | Ziņot 0
mihails

nu nezinu -vai nu tev trapas kreisais salmo - vai nu liktenis tāds - man par

salmo tikai labas atsauksmes- gan spoles iet jau 10 gadus - gan kāti gan džerki un vobleri viss ok - )) tiešam normala firma - un plāšs sortiments - visvisadiem makiem )))

15.10.12 Atbildēt | Ziņot 0
kanibals

normalos veikalos nemaz salmo netirgo :)

24.09.14 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager