Lauric trofejas

Lauric albūmi

Burtnieks

Dažādi foto saistībā ar šo jauko ezeru.
29.10.12 cl@Lauric
3 Skatījumi 3774
 
Kopā saskaitiju pie 70 zivīm.Aptuveni 80% zivju ir līdz 2kg.Tādas virs divi varbūt 10 tikai bija.Lielākā sacensību ietvaros noķertā līdaka bija 6,3kg vērtē.Apbrīnojami bija tas,ka neviens zanders uz visiem.
 
[14] Komentāri | dilst | aug
 
tauruss

Jāa!

Par 70 līdakām ezerā mazāk :( :(

29.10.12 Atbildēt | Ziņot 0
dzhams

... kārtējais cilvēka stulbums - šitais viss dēļ punktiņiem ailē un dēļ tā, ka nespēj uzticēties viens otram! Bļin un vēl makšķerēšanas nozares "attīstītāji un veicinātāji" skaitaties- bezatbildīgi ūdens tilpnes kropļotāji. Padomājat tomēr 2x vai 5x kas ir sakrīgs un cienījams makšķernieks un vai tiešām tiesnesis vai jebkāda cita metode nav ieviešama, Jūsus godavārda pierādijumam! P.s Lauric tas nav vēstījums tev, bet nu vai ir vērts kaut visas šīs zivis tikai dēļ punktiņiem?!!?! - ceru, ka saproti pats!

29.10.12 Atbildēt | Ziņot 0
dzinttars

esv domāju ja sacansibas,tad ķer un atlaaid,tiesnesis nosver un ,čau .

29.10.12 Atbildēt | Ziņot 0
tomels

man arii viss šis ļoti nepatīk. ar kolēģi vasarā arī piedalijāmies mačos, zivis jāved krastā. cik varējām tik atlaidām, bet diemžēl visas neizdzīvoja. tiesneši vai kas savādāks sen bij jāievieš.

29.10.12 Atbildēt | Ziņot 0
sookrat

Neesmu nekāds ķer un atlaid fans, bet ir jāzin mērs. Tas nekas, ka tās ir sacensības. Piekrītu iepriekš minētajam... ir citi veidi, kā sacensībās fiksēt rezultātus.

30.10.12 Atbildēt | Ziņot 0
jeeska

Ko jūs stresojat.....37 veči un 70 līdakas....tas ir mazāk kā divas uz purna.

Ja katrs ar savu lomu būtu atsevišķi foķējies, tad nevienam nebūtu problēmas, kā saliek kopā, tā kādam raudāt gribās.

Bučojiet vien tās zivis....man vairāk paliks

30.10.12 Atbildēt | Ziņot 0
karusa112

ko jus te stresojat, ja nepatik tadi skati, tad sis portals nav domats jums, vismaz var redzet ka kads zivi noker, aizbraucat uz galas kombinatu vot tur redzesiet skatu, katrs majas grib atvest savu zivi, un es keru netiekai sev, omei, krustmatei, vel kadam radam, un neviens nesaka ka esu zivju bende, ko tad man nakamreiz visus radus laivas sedinat un tad gan katrs vares pa vienai zivij paturet, makskeresana es domaju nav tas letakais hobijs, kadreiz paverojat burtnieka tikliniekus kad tiklus cel ara lai krasta parada lomu vot tad uz vietas nogipsiet

30.10.12 Atbildēt | Ziņot 0
tomels

karusa, nav letakais hobijs jaa. bet pec taa tava izteiciena jau par tevi uzreiz viss ir skaidrs. ka tik atsist atpakal to ko izteereejis. tad jau labak ej vienkarso uz veikalu, buus leetaak.

30.10.12 Atbildēt | Ziņot 0
Hotentots

Jeeska gluži prātīgi pateica.

30.10.12 Atbildēt | Ziņot 0
advokaats_liidacis

Skatos, ka nekāds miers starp CR un ēšanas piekritējiem nebūs.

30.10.12 Atbildēt | Ziņot 0
kraftinsh

Taisnība ir pa vidu... Arī dzhams un citi C&R piekritēji pa kādai zivij apēd, savukārt, pārējie pa kādai atlaiž. Ja katrs savu viedokli paustu ne tik asi, tad arī nebūtu tik krasas pretējās puses, nebūtu šī žults. Tas pats vakardien par asiņojošo Advokāta līdaku - varbūt vispirms jāpasaka labi vārdi par neatlaidību, piešmaukto trofeju un tikai tad par tām asinīm :)

Par šo bildi, nu jā, tāds daudzums vienkopus izskatās pēc slaktiņa, bet diemžēl noteikumi to atļauj un pieļauju, ka liela daļa arī bez sacenēm būtu savu zivi paņēmuši. Ētika un principi katram savi, bet nu jau iet uz labo pusi, arvien vairāk sargā foreļupes, graiza tīklus un zābakus, atlaiž savas trofejas...

30.10.12 Atbildēt | Ziņot 0
Lauric

No savas puses varu piebilst,ka šoreiz visus mērus paturēju tikai ieskaitei,kā jau dzahams minēja.Badā neesmu,bet ja reiz sacensības,tad sacensības.Ja tā labi padomā,tad reāli katru dienu +- šāds kvantums aizbrauc prom no ezera.Izklausās šausmīgi!Padomājat,kas notiek,kad ir žors un ezerā 150 laivas +.......... M.Olte jau teica,nu ko,stāv visi un apraud?Tāda sajūta arī bija.Man pirmā doma ieraugot šo skatu bija "masveida slepkavība".

30.10.12 Atbildēt | Ziņot 0
jureks

Visas zivis nav iespējams izķert makšķerējot,it sevišķi no ūdeņiem,kas saistīti ar jūru.Līdz likuma pārkāpumam arī krietni tālu...tā,kā šeit viss ok.

30.10.12 Atbildēt | Ziņot 0
jeeska

Bet baigi interesanti.....Katru dienu pa tonnai izved makšķernieki, zvejnieki pa mēnisi kādas ~3-4t.....bet kaut kā ķeras vēl. Sen jau vajadzētu tai peļķei no zivīm sausai būt, bet nav.

Varbūt problēmas ir galvās, vai vienkārši paņaudēt gibās.

Nekā prsonīga uz nevienu...:-)

31.10.12 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager