kunst trofejas

kunst albūmi

Kurzemes ,, Ālandu,, esox Nr. 1

12.11.12 cl@kunst
2 Skatījumi 1812
 
09.11.2012.
 
[6] Komentāri | dilst | aug
 
Suhins

Ka jums sestdien ap salinu veicas?

12.11.12 Atbildēt | Ziņot 0
kunst

sestdien tur pa gaišo dienas laiku maliķi tiklus lika, no atputas nama Zvejnieki, tagad viņi ir maluzvejnieki, bet tas fenomens jau nebija pirmo reizi ieverots ka maliķi ožu zaudējuši un liek tiklus pat ar bazes laivām. pie salas sekļa uzgaju 8 metros tikai asarus bet ta bija tukšums. bet par maliķiem tas atkal vesels stāsts.

13.11.12 Atbildēt | Ziņot 0
Suhins

Maliķi tajā rajonā ir normāla lieta. Pirms 2 nedēļām ar kolēģi vienu tīklu nobendējām. Sestdien pabraucām jums garām pie salas ar zaļu PELLU. Tas seklis ir tas, kas uz cepļa pusi? Uz ko asaris ņēma?

13.11.12 Atbildēt | Ziņot 0
Dakterite

Viesu mājas ,,Zvejnieki,, tiešām var saukt ,,Maluzvejnieki,,. Kārtejo reizi piefiksējām tīklu izlikšanu no viesu mājas laivām. Zvans Valsts policijai, un vainīgie noķerti- nekaunīgi gaišā dienas laikā uzreiz pēc tīklu izlikšanas. Policisti jau bija klāt, kad divi maluzvejnieki vēl tik krastā airējās. Kopumā izņēma trīs tīklus.

Tīklu licēji, kuri izmantoja viesu nama Zvejnieki laivas, arī citas reizes tika ievēroti. Zvanot un runājot ar viesumājas īpašnieci radās priekšstats, ka šinī namā viss atļauts, pat krimināli sodāmas darbības. Īpašniece brīdinājumus nevēlējās uztvert nopietni. Bet likums visiem viens, un tā nezināšana neatbrīvo no atbildības, tad iesaistījām tiesībsargājošās iestādes- izsaucām Valsts policiju un par faktu ziņojām Vides inspektoram.

13.11.12 Atbildēt | Ziņot 0
kunst

ne tas seklis ir preti Dongam pāri otrā krastā liels 6 metru sēklis, tur parasti uz kanti ņem un lidakas katru reizi, es negumijoju un nedropoju, vienkarši uz velci uz to pašu Bombard vobleriti, simts metros 3 brangie, un tā piecus riņkus kamer noriebās.

13.11.12 Atbildēt | Ziņot 0
Suhins

Paldies par neatlaidību,a ttiecībā uz maliķiem.

Kunst PM

14.11.12 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager