nomads trofejas

nomads albūmi

Kuriozi
66 bildes
 
 
Fotomirklis
72 bildes
 
Latvijas upes
210 bildes
 
 
Ņamma...
14 bildes
 
Foreles
28 bildes
 
Ar kajaku
5 bildes
 
PĀRDOD
1 bilde
 
 
 
 
Mörrum (SE)
7 bildes
 
Vēži
4 bildes
 
Zivis
6 bildes
 
Ziemeļjūra
4 bildes
 
 
 
Foreles 2011
3 bildes
 

Kuriozi

Reizēm staigājot pa un gar ūdeņiem var atrast dažādus pārsteigumus, piedzīvojumus un dīvainas lietas
16.06.13 cl@nomads
2 Skatījumi 2407
 
Nepārāk saprotama lieta, nopirku sliekas makšķernieku veikalā izrādījās poļu, bet kāpēc jāieved sliekas no Polijas, vai patiešām Latvijā neviens vairs nevar/nemāk izaudzēt sliekas. Latvijā taču ir relatīvi milzīgs makšķernieku īpatsvars, sliekas pārdot varēs. ps. šās bija lietojamas, bet viegli vecas, ieliktas zāles reaminācijā ledusskapī.
 
[4] Komentāri | dilst | aug
 
Eddie

Kapēc? :D

Iepērk lētāk, peļņa lielāka... to taču Tu saproti!? :D

Par kvalitāti, ja runa būtu par maizi, alu utml. tad jā - LV ražotu, bet sliekas protams lētākās!

16.06.13 Atbildēt | Ziņot 0
mailite

latvijas sliekas ir daudz smirdigas. tatad daudz labakas. ja ir iespeja bode panemt musejas, nemu tas. vienigais minus, ka importa brinumi uzglabajas jutami ilgak, bet tas man netrauce. perku sliekas vienai copei un kas paliek pari lidz nakamam weekendam vel ir lietojamas. no prakses sezot uz liniem, kolegim ar pasa saraktam uber mazinam sliekam no pasa komposta kaudzes, copes ir vairak.

18.06.13 Atbildēt | Ziņot 0
12345snitram

nu nez es jau pats roku sliekas jo neuzticos veikala pirktam jo zinu vairakus pazistamus copmanus kuri nopirkusi sliekas un atverusi ieraudzija ka nevienas nav dziva vai labakaja gadijuma tikai nakamaja diena nomirst. bet kad pats roc un panem lielaku trauku nepiebert pilnu ar sliekam bet ta lai pietiek un ja aizpildi trauka tukso vietu ar lieku zemi tad tas var izdzivot pat vairakas ned

24.08.13 Atbildēt | Ziņot 0
sasodic

Kungi, es jau sen vairs neroku, bet gan pa nakti salasu... tās kas ātri nobeidzas ir idiotu roku darbs ar strāvu... naktenieki normāli mitinās ledusskapī pat varākas nedēļas, tik zāle vai sūna ko saliek pa virsu, ir jāmitrina ;)

21.03.14 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager