Fugu trofejas

Fugu albūmi

Paša rokām!

Šis un tas.
28.08.14 cl@Fugu
0 Skatījumi 1491
 
"Полевой провод связи П-274М" Pienāca laiks atkal taisīt pavadas. Sāku domāt,meklēt un atkal pirkt ģitāras stīgas,vai arī...atcerējos par tādu lietu kā "poļevik" vads,kurš agrāk tika plaši izmantots kara laikos. Šis vads ir ar cietu plastmasas apvalku,iekšā zem cietā plastmasas apvalka ir 12 vara stieplītes un 7 nerūsējoša tērauda stieples kuru diametrs ir ~0.7 vai 0.5. Nu lūk,atcerējos ka pie mūsu mājas starp elektrolīniju statņiem ir novilkts vecu vecais sakaru vads,izdomāju aiziet paskatīties...a mazums ka tas ir īstais. Un bija arī :) Kādi metri 25 šāda vada man tagad liku likām pietiks pavadām. Vienīgais nāksies pīt vismaz divas stieples kopā,jo priekš mana copes veida viena dzīsla liekas par švaku. Viena dzīsla (stieple) drīzāk būtu ideāla mikrodžigam,bet tā kā pagaidām ar to lietu nenodarbojos,tad būs vien jāvieno kopā divas dzīslas un jāturpina ķert līdakas.
 
[3] Komentāri | dilst | aug
 
Fugu
Fugu :

Laikam pareizāk būtu diametrs 0.10-0.07mm

Izrādās šitāda tipa vadus vairs neražo. Vismaz neesmu nekur ne reizi redzējis. Mūsdienās tagad ir ar kaprona,vai stiklašķiedras līdzīgu materiālu iekšpusē aprīkoti kabeļi paredzēti lai nepārrautu.

28.08.14 Atbildēt | Ziņot 0
cilpa

Tu smejies divas kopā tīt, šitam vadam izturība ir ārprātā ,es pats lietoju kādu laiku ,daudz līdaku izvilku uz šitā vinigais viegli deformējas .Galenais smuki galus satīt,bleķiem un vobleriem domats, džigam labāk flexonīts .

28.08.14 Atbildēt | Ziņot 0
Fugu
Fugu :

Nu nezinu,viņš ir tik tieviņš 1 dzīsla pati pa sevi. Jo viņi ir bijuši dažādi,šitam ir vairākas dzīslas a ir vēl bijuši tādi kuram ir tikai 3 dzīslas ner. tērauda un viņas pēc diametra bija resnākas,varbūt tās arī turēja un tur vājprātā,bet par šito šaubas!

29.08.14 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager