Bleiers trofejas

Nav pievienotu trofeju!

Bleiers albūmi

Dažādi
58 bildes
 
 

Sirdslieta kopš sevi atceros!

Šis tas par forelēm un dzīvi pie upes ........
18.09.14 cl@Bleiers
2 Skatījumi 2283
 
Bez foreles,bet bonusā celmenes .. :)
 
[4] Komentāri | dilst | aug
 
Karlis_K

Nu kā šī spole kalpo, nav bik pa smagu foreļošanā? Es pirms mēneša nopētīju tai pašā Ēsmā, likās jau glauni nostrādāta, gandrīz paņēmu :)

18.09.14 Atbildēt | Ziņot 0
Bleiers

Par SPRO Hypalite(Carbon Titanium Air Body).. 10+1/5,1:1 .. Viegla,stabila un kvalitaīva..man personīgi patīk:) Manā ekipējuma ir 2as šīs spoles 020-0.265g.forelēm un 030-290g. sezonas beigām un sākumam.Lietoju tās jau gadu un esmu ļoti apmierināts.No mīnusiem varu piebilst tikai to,ka nav domātas priekš lauzšanas..sakausējums nav ultra izturīgs..sezonas sākumā uz taimjiem ejot to arī secināju..:( Tātad noķēru zacepu padziļā vietā un nolēmu pārmest kātu uz upes otru pusi(metu saudzīgi:D,pagarā zālē ar spoles galu pa priekšu..metrus 8us)PIENĀKOt pie spiņa atradu to bez spoles,jo pie pamatnes tai stiprinājuma vietā tas atlūza no spoles pekas -2cm pekas gals.Spolei palika vesela aizmugurējā pekas daļa un 1cm no priekšējās pekas daļas.Pašai spolei ne vainas,tā turpina kalpot pie Lineaefee Mamba 10-30,240 kāt,jo stiprinājums ļauj to stingri nofiksēt..citiem kātiem to neizdevās piedzīvināt..bet tas paša vainas dēļ..salauzt jau visu var!!

18.09.14 Atbildēt | Ziņot 0
ezers

kamēr izmantoju uz līdakiem bija ok,pašancēju upē uz spīdīgajām,nogura ātri

03.01.17 Atbildēt | Ziņot 0
Bleiers

Ja godīgi,tad man līdzīgs variants.. ja pa lietus un slapjumiem(ūdenī),tad ātrāk prasās pēc apkopes.Bet principā jau visām pēc peldēm un intensīvas tālākas ekspluatācijas ir vēlama apkope. Spole ir noteikti trauslāka par metālniecēm ..

04.01.17 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager