Karlis_K trofejas

1 trofeja
57 

Karlis_K albūmi

Jūra
18 bildes
 
Gauja
11 bildes
 
Mežezeri
1 bilde
 
Manas upes
112 bildes
 
 
Raibie
19 bildes
 
Balda
13 bildes
 
NeCope
16 bildes
 
Iz arhīviem
13 bildes
 

Manas upes

Upes un upītes pie kurām atgriežos. Daudzi kadri uzņemti 90.tajos vēl uz filmas. Dažās jau vairākus gadus neesmu bijis.
01.10.14 cl@Karlis_K
9 Skatījumi 1713
 
Sezonas pēdējā diena. Ļoti laba vieta šai upē, pēdējos 5 gadus te noķerti vairāki taimiņi, pa kādai forelei. Šoreiz taimis sēdēja atvarā zem egles zariem, paņēma Leona stellu. Metu no pretējā krasta, kādus 15m uz leju no šķērseniskā baļķa gultnē. Parasti tā bija veiksmīgākā metienu vietas izvēle, jo pēc palielākas zivs uzķeršanās varēja novirzīt to no siekstām uz leju kur klārāka gultne. Tik šoreiz tas nenostrādāja. Taimis uznāca virspusē, palūrēja uz mani, es šam laikam nepatiku un ievilka atpakaļ bedrē, kur palīda zem baļķiem. Varēja jau nelaist, bet nu baidījos pārforsēt, šoreiz nekas rupāks par 0,2 mono nebij, bet zivs ap 60cm :) Pāris minūtes papulsēja auklas galā, kamēr bridu klāt uz otru krastu, līdz norima, sapratu ka atbrīvojies. Arī vizuli nedabūju ārā, žēl par zivīgo leoniņu, pa 4 sezonām ne vienu vien raibuli piemānīja..
 
[4] Komentāri | dilst | aug
 
eMKa
eMKa :

Jā, vieta tiešām izcila :)

01.10.14 Atbildēt | Ziņot 0
jankelis

+1

01.10.14 Atbildēt | Ziņot 0
forelzellis

Piekrītu zivīga vieta. Pērn tieši šeit vienīgais taimis pa visu dienu, nebija milzenis bet prieks tāpat liels. Varbūt paaugās un tevi apmānīja :-P Kas interesanti upe te nemet līkumu, pavisam taisns posms cik atceros vai ne?

01.10.14 Atbildēt | Ziņot 0
Karlis_K

Jā praktiski taisna te upe, tas egles baļķis ar zariem kā enkuriem stingri turas gultnē uz vietas jau 5 gadus, pat palu lielie ūdeņi to nespēj nonest lejā. Un atvars kreisajā krastā ar katru gadu kļūst lielāks.

02.10.14 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager