badapiicka trofejas

badapiicka albūmi

ZIVES
38 bildes
 
 

ZIVES

Šeitan likšu visas copbildes, kas vien gadīsies, manas, manu meitu un, ja gadīsies tāds brīnums, pat sievas! ;DDD
18.05.15 cl@badapiicka
4 Skatījumi 2484
 
Beidzot arī man mērs! Pirmās divas maija nedēļas visi zemmēri aug, bet šī paņēma mazu Kenart asara krāsojuma voblerīti. Tinu klāt voblerīti gar veco niedru malu un trīs metrus no manis uz vidēji gaišas grunts perfekti redzēju, kā šī kā tāda tumša barakuda no nekurienes izskrien un vobleris momentā nozūd šamai rīklē! Bij skaisti, uh!!!
 
[6] Komentāri | dilst | aug
 
valnaans

Labs nāk ar gaidīšanu! Tagad maisam gals vaļā, un sāks ķerties arvien lielākas!

18.05.15 Atbildēt | Ziņot 1
Sanders

Labs kino Tev bijis! Tagad sezona atklāta un, lai nav pēdējā, Kenart voblerīšus atstāj citām zivīm, līdakai vajag Rapalu! :)

18.05.15 Atbildēt | Ziņot 1
badapiicka

Nu cerēsim, valnaan, cerēsim!

19.05.15 Atbildēt | Ziņot 0
badapiicka

Jā, kino bij zvērīgs!

p.s. Rapalai vajag ne skolotāja algu ;)))))

19.05.15 Atbildēt | Ziņot 0
Sanders

Ja runājam par naudu, tad lētāk zivis ir pirkt veikalā, nevis iet ķert pašam. Ja par hobiju, tad nenopērc trīs "ķīniešus", bet vienu rapalu.

22.05.15 Atbildēt | Ziņot 0
badapiicka

Man ķīneizeri noder trenēties- noraut 2 dolārus nav škrobe. 12~15 gan... Es cenšos būt līdzsvarā ar naudu/vaļasprieku/ģimeni, bez tik kategoriskas polarizēšanas- ja gribi copi, tad krauj iekšā naudu, gribi paēst- ej uz zivju paviljonu pēc heka. Cenšos iespējami daudz/labi apgūt/izmantot to, kas man ir objektīvi pieejams. Neviens i neapstrīd, skaidrs kā dienā, ka ir jaukāk/tīkamāk strādāt ar exage, nevis taifun spoli, graphiteleader kātu nevis kautkadu tur salmo telerod, varivas, nevis china noname... un tā joprojām. Darbojos ar to, kas man ir, kas zin, varbūt kādreiz izdosies paturēt rokā augstāku plauktu. Bet, ja arī nē, tad es paņems meitu un mēs mierīgi pasēdēs laivā divatā ar pludu uz kādu brangu balto ;)))

Ne asakas!

23.05.15 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager