Zemūdens dzīves ekrāns - Eholote

Foto & Interpretācija.
30.10.17 cl@otinjsh
6 Skatījumi 3140
 
GĻUKS: Nja, labdien! Nu vajag izstāstīt un viss. Ir tai Spārei tāds neliels gļuks, kuru nākas novērot rudeņos, kad zivis jāmedī pie stāvajām sienām blakām dziļumiem. Krastā nekā nav tāpēc griežu uz dziļuma pusi. Piecītī jau sāk zīmēt breku sienu un stara spēka pietiek līdz astoņniekam, lai gan reāli apakšā jau četrpadsmitnieks. Ar šo var sadzīvot, jo bilde dzidra. Ja nu gribas redzēt to zivi kaut asins pa muti laukā šķīst, tad jābrauc to lūkot no dziļuma puses. P.S. Lejā gulēja sliktie. Le classique! @o.
 
[4] Komentāri | dilst | aug
 
Morda

Man ar dragonfly 5.7" ir līdzīgi- braucot nost no stāvas kants bilde vispār pazūd un kādu brīdi jāpaciešās, lai atlec vaļā. Pēc firmware updates drusku labāk palika, bet pilnībā neizlaboja, vajadzētu paskatīties vai nav svaigs updeits.

30.10.17 Atbildēt | Ziņot 0
otinjsh

Nu, baigi netraucē, ja necopē vislaik kur Daugavā pie Kokneses gar pamatgultni :) Man te viens paziņa pirka USA. Viņam ir papildus gļuks. Dubultais dibens saucās. Parādās braucot tuvumā stāvai kantij. Gļučī gan 2D, gan DS. Updeitu neesmu veicis. Bail, ka neparādās vel kas intresants. :D

30.10.17 Atbildēt | Ziņot 0
Morda
Morda > otinjsh:

Ķīsī Milgrāvja kanāla traucē, Koknesē ļoti traucē, bet nav jau sievas māte un sadzīvot var.

30.10.17 Atbildēt | Ziņot 1
preilietis

youtu.be/PsfTnJFzq_E Tàdà jàbùt tám ekrànam!

07.12.17 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager