maksi trofejas

maksi albūmi

Sportfiskemassan sporta un zvejas izstāde 2018!

«
»
 
20.03.18 cl@maksi
16 Skatījumi 2163
 
Izdevās pabūt lielākā sporta un zvejas izstādē "Sportfiskemassan" kura notika Zviedrijā 16-18 martā un starp 15513 apciemotāju skaitu biju arī es! :) Šī izstāde pamatīgi atšķirās no mūsu ierastajām,varēja ne tikai skatīties un apčamdīt inovācijas bet arī tos notestēt-izmēģināt darbībās,sacenšoties un t.t. Manam ļoti patikās tirgoņu attieksme pret tādu ka es :) smalki izskaidrojot kam tas domāts un kā to lietot- bija smagi atteikties un nenopirkt "fīčiņas",patiesi jūtama profesionalitāte atmosfērā un patīkama attieksme pret pašu makšķernieku "uzsācēju":). Braucot mājup jūtos nedaudz apdalīts ar laika trūkumu jo izstade tiešām milzīga bez vecuma ierobežojuma un makšķerēšanas vai atpūtas veidu... Pašam vairakties interesēja cik tālu attīstījies 360 Imaiging ar domu vai to manam vajag-ko rāda,kā jālieto un t.t. Kā arī ļoti interesēja "vertikālais džigs" kuru jau esmu izmantojis pāris reizes,protams tie rezultāti salīdzinājumā ar džigu vai dropu ir mikrobiski,bet jūtu ja to izkodīšu būs potenciāls killeris :). Ja kādam ir lielāka interese par šo te visu,varat rakstīt PM padalīšos ko mācēs ;). Ne asakas!
 
[4] Komentāri | dilst | aug
 
Ed_ats

Par šo izstādi tikai kāpjot lidmašīnā uz Rīgu uzzināju. :)

21.03.18 Atbildēt | Ziņot 0
maksi

Nus neko darīt,ja būs vēlme ieplāno uz nākamo gadu kas notiks 29-31 Martā 2019g. ;).

22.03.18 Atbildēt | Ziņot 1
Azverins

Vai vari uzrakstīt savus secinājumus par 360, PM nerakstīšu, jo gan jau daudziem interesē cik tālu tas viss ir aizgājis? Protams, ja to var rakstot izstāstīt. Paldies.

28.03.18 Atbildēt | Ziņot 0
maksi

Sveiks,

Tas noteikti vairs nav jaunums it īpaši sportistu lokā,devos jūras tai pusē tik sevis pēc-pieredzes apmaiņā jo LV to "īsto" lietotāju nemaz nav,ja kādam retajam tas verķis ir tad apmierinātību sejā neesmu manījis :),mēģinājuši lietot bet īsti nepatika un t.t...Bet manam rakņājoties literatūrā un spriežot pēc YouTubes roļikiem liekās kas pretēji :).

Sapratis vienu ja sportā nepiedalies un katrs bonus nav izsverošs tad tam lielas jēgas nav jo mērķa zivs žaņi/asaris un pārsvarā strādāju ar punktiem(noenkurojies),bet ja sāc kustēties gar zāļu joslu vai kanti tad tas velniņš dīda :) it īpaši ja runa iet par Burtnieku kur ik nedēļā situācija mainās,tos zāļu kušķus var saredzēt savlaicīgi attiecīgi atspouļo uz rezultātu :).

Aaa un lietošanu uzskatu neparocīgu jo jāliek uz elektromotoru kas jābūt aprīkota ar pedāli vai aizmugures daļā jāmontē to mandulu kuru pirms atspēriena vēlams pacelt :).

Bet ja būtu lieka nauda vai uzrastos kāds sponsors tad noteikti visu gadu dresētu sevi izmatojot tikai 360 lai gada beigas secinātu/atskaitītos kur ir plusi/mīnusi.

Ne asakas! :)

04.04.18 Atbildēt | Ziņot 3
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager