ede999 trofejas

ede999 albūmi

Žanītis!
1 bilde
 
Burtnieks!
2 bildes
 
Gauja!
2 bildes
 
Salaca!
1 bilde
 
 
 
Igaunija
3 bildes
 
2018:)!
6 bildes
 
Gauja!
3 bildes
 
2018!
1 bilde
 
Ašuki
2 bildes
 
gauja
2 bildes
 
burtnieks
1 bilde
 
gauja
1 bilde
 
vedzeleni
3 bildes
 
:)
1 bilde
 
12.08.16
2 bildes
 
gauja
2 bildes
 
sapaleni
2 bildes
 

Salaca!

Šogad Salacas peedejaa,īsa taa sezoniņa bija:) turpinaajums sekos Gaujā!
08.02.19 cl@ede999
16 Skatījumi 4514
 
Trofeja
 
[26] Komentāri | dilst | aug
 
snitraM

Nja - sezona negaidīti noslēdzās jop.... Apsveicu ar lomu

08.02.19 Atbildēt | Ziņot 1
ede999

jaa,bisku pa atru gan! nesaprotu,kapeec nevar taisit no-lidz! labi lai netaisa tur cetri menesi,bet nu kadu divu tris menesu sezoninu vareja taisit,ne jau ka pa menesi viss cauri! tai pasa laika,pasi 80licenzes atstai lasa kausam,kautkas tur isti nestime ar tiem likumiem,labi kontroli vajag,savadak arii isti normali nebus,bet prieks tam,lai tur brauc tie pasi inspektori un vairak bauda,jo tos tur biezi arii nemana,sogad pirmo reizi pienaca,no nezin cik! sajuta tada,ka tas zivis pieder Salacgrivas novadam un ka vini tur vinas ir laidusi un ta var pasi rikoties kaa grib! to pasu Lasa kausu tad vareja rikot ar atlaisanu zivju!

08.02.19 Atbildēt | Ziņot 1
ezers
ezers > ede999:

tā jau tās baumas rodas,vispirms noskaidro un tad dirs.novads vienpusēji nepieņem neko,viss jāsaskaņo ar ministrijām

08.02.19 Atbildēt | Ziņot 1
ede999
ede999 > ezers:

Laša kausu arii vini ar ministriju saskano,ka zivis japanem,nevis jatlaiz,lemumus jau pienem vini,ministrija tik apstiprina,raidijumos te stasta,ka baigi uztraucas,kas bus pec gadiem,ka nebus zivju un taa,bet paši jau baigi lietas laba neko nedara,runa nejiet ko tur kurs pienem vai nepienem,runa iet par to ka isti normali nav,ka peec menesa beidzas sezona,dirseej!

09.02.19 Atbildēt | Ziņot 0
ezers
ezers > ede999:

kas ir tie viņi????nevienu lēmumu pašvaldība nedrīkst pieņemt,un nepieņem ,bez ministriju atļaujas,tākā vispirms noskaidro kas ir kas un tad dirs,tas ka noteikto skaitu licenžu izķēra īsā laikā,nav pašvaldības vaina,un kāpēc kausa laikā nevar paturēt zivi???kārtējais dirsiens,sacensību laikā katram dalībniekam ir licenze uz kuras pamata var zivi paturēt

09.02.19 Atbildēt | Ziņot 0
ede999
ede999 > ezers:

bet protams,ka ministrijas akceptu vajag,bet lemumus jau pienem dome,pasvaldiba! ka var ministrija kautko pienemt,nesot tur uz vietas un neredzot situaciju,iesaka jau pasvaldiba,dome!!! nevajag te dirst,ka Salacgrivas novadam nav nekadas teiksanas,kas notiek upee:))) cipa pielauju,ka tu tur viens no viniem arii esi,tapec taa iespringsti tagad!!! cipa jus tur neko ministrijai neiesakat? visu koroce izlemj ministrija,bez salacgrivas novada ieteikumiem?

09.02.19 Atbildēt | Ziņot 0
ezers
ezers > ede999:

tājau tās baumas rodas,pašvaldība izstrādā nolikumu ,kuru ministrija apstiprina vai nē,nesanāk nunekādīgi neko nolobēt,jā esmu viens no novādā dzīvojošajiem,bet ne viens no viņiem :)un vispār atbrauc pajautā izproti s;akumā kas ir kas ,un tad spried ,tavā tekstā labākā vieta ir tas (cipa)tjipa

09.02.19 Atbildēt | Ziņot 0
copis

A kā tu domāji,mēs taču dzivojam Lavijā,kur visi "'likumi" vienkāršajam mirstīgajam "stingri''jāievēro,atšķirībā no izredzētajiem kuri tos groza kā patīk.

08.02.19 Atbildēt | Ziņot 4
ede999

Tapec jau saku,ka isti kautkas nestimee,taa tai Latvija ir ar tiem likumiem,daudz kas ir loti nepardomats!

08.02.19 Atbildēt | Ziņot 0
renshteins

Točna licenzes beidzas jau?!

08.02.19 Atbildēt | Ziņot 1
ezers

tas tikai loģiski ka beidzās,tāds presings uz upi sen nebija manīts,

08.02.19 Atbildēt | Ziņot 1
snitraM

Nu cilvēku šogad bija kā Rīgas parkā. Pie dažām bedrēm un krācēm copmaņi rindā stāv lai laimi izmēģinātu

08.02.19 Atbildēt | Ziņot 0
Abavnieks

A ko tad citu gaidīt?!

Ja pa lielam ir divas upes, kur to legāli var darīt un paturēt to vienu zivi, samaksājot....

Skries visi interneta lasītāji, plus zinātāji, plus draugu draugu draugi. Un lūk arī ir rezultāts.

Tikmēr maliķi vilks, kā vilkuši, adekvāts cilvēks aizbrauks uz savu upi un vienu krītošo paņems, varbūt kāds procents, kam nav rocība tik liela, pa kluso un sakot "es jau nē" vienu paņems.

Plikais atlikums ir - mes lieliski sargājam lašus un taimus... bet pa lielam, sargāts netiek nekas. Dzīvus piemērus nosaukt nav problēmu.

Labākā sargāšana ir godīgs cilvēks pie upes, kam ļauts godīgi paturēt to noķerto zivtiņu, un var teikt, ko grib, bet tas maliķis raustās no mums - makšķerniekiem.. inspektori ir tik cik viņi ir, un loģiski, ka viņi nebridīs, kādas upeles brikšņus, bet būs mūsu divās lašu upēs..

Kamēr būs legāli atļauts to zivi noķert tikai tur, kur šobrīd, nekas arī nemainīsies, un nav ko čīkstēt tagad - visi Salacas krasti pilni.

P.s. bez uzbraucieniem nevienam.

Zivs autoram skaista! Ne asakas!

08.02.19 Atbildēt | Ziņot 0
ede999

Paldies,tev arii ne asakas!

Bet tiesi tapec,ka ir divas tikai upes,kur to var darit un ,ka taa sezona tik atri beidzas,isti nav kautkas pareizi,jo nav jau makscerniekam izveeles,varbut citiem taa lašu cope ir baigi pie sirds un to tik vien gaida,kaa sezonas sakumu un ka tas prieks peec menesa beidzas,nav isti normaali,tad lai liek menesa limitu licenzeem,bet lai taa sezona ir garaaka,ja mums te butu 5-6 upes licenzetas,tad neviens nečikstētu,jo ir izveele un tomeer Salaca tie zivs izmeeri ir lielaki,atskiribaa no Ventas! Protams pa makscerniekiem piekritu,ka mees pasi esam kaa inspektori un ka pasiem jaazin ko drikst un ko nedrikst,Salacai pasai ir savi inspektori,cik es esmu dzirdejis,varbut kludos,bet ja tie laši un taimi ir tadas sveetas zivis,tad nu tur tiem inspektoriem butu vairak jabuut un jauzrauga,viena licenze maksaa 15 euro,rekur benzinam nauda ir lai brauc un bauda:)) taa uztraucas pa zivju resursiem,bet baigi izskatas, ka lietas laba neko nedara,pasi uzmauc laša kausu,zivis savāc un aidā,tad laižat vallaa,ja taas zivis ir tik sveetas un taa,tad lai taisa kaa Neris upee,no septembra lidz oktobrim vari paturet,bet peec tam jalaiz valaa,bet vismaz vari maksceret un izbaudit procesu un tur tas licenzes vsp ir pa smieklu naudu un izmeeri arii tur ir citi ziviim!

09.02.19 Atbildēt | Ziņot 0
ezers

skaisti jau skan bet...cik maliķus esi noķeris,vai vismas cik vismaz safilmējis?citādi te tāda tukša kulšana vien ir.kur jūs pareizie esiet vasarā kad upe jākopj??

09.02.19 Atbildēt | Ziņot 0
ede999
ede999 > ezers:

Vareetu te bildi iemest,paraditu! ka foreļ upi esmu tirijis no bebra aizsprosta,kur rudeni taimi naak narstot,varu kautvai personigi aizsutit,lai tev siltak ap sirsninu paliek,malikus veel piekeris pie rokas nesmu,bet ja piekersu,tad mala noteikti nestavesu,dzivotu tuvaak salacai noteikti arii aizlaistu upi patirit,nekadu problemu! runa te nejiet pa upes tirisanu,bet pa to,ka tas prieks parastajam makscerniekam tik atri beidzas un tagad gaidi gadu,kad atkal vares un ka nakosgad iespejams visi jau bus gudraki un licenzes izkers pa pus menesi un sezona atkal bus beigusies,del taa ka nav normali viss tur sakartots!

09.02.19 Atbildēt | Ziņot 0
ezers
ezers > ede999:

nu ko tev teikt!!!ej uz ministriju,pačiksti ka tev sezona par īsu :)lai piešķir makšķerniekiem pareizajiem,,,vienmēr būs neapmierinātie,tāda nu ir sistēma,domāta lai ierobežotu,pakļautu.un vispār varēji nopirkt sezonas par 450,ja godīgi esmu priecīgs ka tas sezonas murgs beidzies,ļoti nepatīkams tas lašotāju kontingents,ne labdien,ne vai drīkst šeit parkoties utt.

09.02.19 Atbildēt | Ziņot 1
ede999
ede999 > ezers:

neviens jau necikst,vnk izsaku savas domas,ka bisku pa isu ir taa sezona,tas ka kontingents tur ir dazads,tur tev pilnibaa piekritu,pats arii ar to esu saskaries un sogad pat,blin lien klaat,met bez maz vai virsu tev,auklas kopaa sapinas,ne atvainojas ne ko,kamer neko neuzdirsisi,tikmeer taa turpinas!!! atkal otraa nedela aizlaidu,tad gan cilveki zolidi,labdien paprasa ka keras utt!!!

09.02.19 Atbildēt | Ziņot 0
ezers
ezers > ede999:

sezona ir no pirmā janvāra līdz pirmajam maijam.itkā nav samazināta :)tikpat gara kā parasti(kādreiz bija vēl padsmit dienas decembrī)

09.02.19 Atbildēt | Ziņot 0
MULTIVAN

Nekā personīga!

Ja paturi tādu nespožo ,tad ko dari no kulinārijas puses?

Cep,vāri,ko citu?garšigi?

10.02.19 Atbildēt | Ziņot 0
ede999

ja paturu,tad vai nu cepju,žāveju vai kūpinu!

12.02.19 Atbildēt | Ziņot 0
petja

Skaists loms!

12.02.19 Atbildēt | Ziņot 0
ede999

paldies;) ne asakas tev!;)

12.02.19 Atbildēt | Ziņot 0
petja
petja > ede999:

Vairs jau tikai Ventā, man diezgan patālu, bet pie vella, haha.

12.02.19 Atbildēt | Ziņot 0
ede999
ede999 > petja:

Jā līdz Ventai bišku ir gabalins,bet nu ekskursijas peec vareetu mozz aizšaut izlūkos,kas un kaa!

13.02.19 Atbildēt | Ziņot 0
petja
petja > ede999:

Gaidu atskaiti!

14.02.19 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager