Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

RSS barotne
Seko līdzi jaunākajiem CopesLietas.lv biedru rakstiem sev ērtā veidā izmantojot RSS barotni.
polise247.lv | 26.maijs 2016, 11:44 | 2 komentāri | 1905 skatījumi

Reklāmraksts: Kā iegādāties izdevīgu auto apdrošināšanu?

Sāciet ar automašīnas izvēli

Kā zināms, gan OCTA, gan KASKO apdrošināšanas cena ir atkarīga no vairākiem faktoriem, tostarp automašīnas markas, modeļa, kā arī izlaiduma gada. Vienkāršiem vārdiem runājot, jo jaunāka un dārgāka automašīna, jo augstāka ir apdrošināšanas cena. Ja jūs nevarat atļauties daudz maksāt par auto apdrošināšanu, vienkārši izvēlēties ne tik jaunu un ne tik dārgu automašīnu.

Ziniet savus limitus

KASKO polise ietver minimālo segumu, ko apdrošināšanas ņēmējs pēc saviem ieskatiem var palielināt. Jāsaprot, ka jo lielāks būs apdrošināšanas segums, jo lielāks būs apdrošināšanas prēmijas apmērs, un otrādi, proti, jo mazāks būs apdrošināšanas segums, jo mazāks būs apdrošināšanas prēmijas apmērs. Ir ieteicams atrast to “zelta vidusceļu” starp cenu un segumu, jo, izvēloties minimālo apdrošināšanas segumu par minimālu cenu, zūd apdrošināšanas jēga.

Cik vien iespējams, palieliniet pašrisku

Visvienkāršākais un ātrākais veids, kā samazināt apdrošināšanas prēmijas apmēru, ir maksimāli palielināt sava pašriska apmēru jeb to summu, jo jūs būsit gatavi segt no saviem personīgajiem līdzekļiem, rodoties kādiem zaudējumiem. Protams, ir jāizvērtē, vai jūs esat gatavi maksāt mazāk par apdrošināšanu, bet vairāk par zaudējumiem, vai tomēr vairāk par apdrošināšanu, bet mazāk par zaudējumiem, tas ir, cik augsts ir ceļu satiksmes negadījuma risks.

Salīdziniet apdrošināšanas piedāvājumus

Tik vienkārši kā salīdzinot ir iespējams izvēlēties izdevīgāko un sev piemērotāko piedāvājumu. Mūsdienās vairs nav jādodas tieši pie apdrošinātāja vai jāsazinās ar to telefoniski, lai noskaidrotu apdrošināšanas nosacījumus un cenas – to visu ir iespējams uzzināt arī internetā, apmeklējot speciālus interneta portālus, kas piedāvā dažādu produktu salīdzinājumus.

Atrodiet savu apdrošināšanas aģentu

Mūsdienās vēl aizvien ir apdrošināšanas kompānijas, kurās darbojas apdrošināšanas aģenti. Aģentu esamība sniedz iespējas ne vien nedoties uz apdrošināšanas kompāniju, bet gan tieši sazināties ar aģentu, nokārtojot nepieciešamās formalitātes, bet arī, iespējams, iegūt kādu lojālā klienta atlaidi, ko aģentiem ir tiesības piešķirt.

Izmantojiet atlaides, kas jums pienākas

Katra apdrošināšanas kompānija ir izstrādājusi savu atlaižu sistēmu, tādēļ painteresējieties par atlaižu piedāvājumiem katrā apdrošināšanas kompānijā un noteikti izmantojiet it visas atlaides, kas attiecas uz jums. Atlaides ir iespējams iegūt arī tad, ja apdrošināt savu transportlīdzekli internetā. Jāpiebilst, ka internetā ir iegūstama tikai OCTA polise – lai iegūtu KASKO polisi, ir jādodas pie apdrošinātāja.

Ik gadu veiciet izvērtējumu

Dzīve nav statiska, tādēļ arī apdrošināšanas kompāniju piedāvājumi nav statiski. Šī iemesla dēļ vismaz reizi gadā ir ieteicams izvērtēt savu apdrošināšanas polisi, izvērtējot gan tās cenu, gan tās nosacījumus, it īpaši, ja arī jūsu dzīvē kaut kas ir būtiski mainījies, kas varētu ietekmēt auto apdrošināšanas prēmijas apmēru un iespējas saņemt kādas atlaides. Balstoties uz šo izvērtējumu, kā arī apdrošinātāju piedāvājumu, izvēlieties izdevīgāko un sev piemērotāko piedāvājumu.

 
 
Novērtē rakstu:
  • Vērtējums ir 0 no 5
(Nav balsu) - lai vērtētu, nepieciešams reģistrēties
[2] Komentāri | dilst | aug
 
CredFlare

Vai šī trulā reklāmraksta autori paši lasa savus murgus, ko raksta, vai galvenais ir ielikt saiti un aizmirst?

22.03.17 Atbildēt | Ziņot 0
Robizzz

Esmu vairākas reizes pamanījis šos reklāmas rakstus no vairākiem apdrošinātajiem. Daudzi raksti ir kā "dakša pa ūdeni", bet viens raksts no www.manapolise.lv par KASKO, ko ņemt vērā bija ļoti noderīgi. Palīdzēja apzināties, ka manā gadījumā pašrisks varēja būt arī minimāls, jo vairāk uztraucos par zādzību, tā kā mašīnā ir keyless sistēma.

28.02.20 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager