Spininga kāti

Davis-Di [12.okt]: Jā, atvaino, es deduktīvi nespēju izsecināt uz kuru no Stichling domu graudiem Tu atbildēji, jo diemžēl pats to neprecizēji vien atbildēji vispārīgi. Bet lai nespamotu vairs, vainu uzņemos es!

bio-r, 12.oktobris 2025, 22:41

Viss ok, es ar noslinkoju neizdzēst lieko.

Ja pircējs nav uz mutes kritis, tad visos veikalos var atlaides dabūt, bet ir jāizvērtē, kam un kad un kāpēc tu prasi atlaidi un vai jēgas prasīt!

Darījumam jābūt abpusēji izdevīgam, kapeiku p#sējus neviens necieš šā vai tā!
Nu ja censties taupīt savu naudu ir kapeiku pi#. Lai tā ir)
Kāpēc man jātaisa vaļā makšķerēšanas bode? Es daru savu darbu, esmu pietiekiemi labs, labi pelnu… Esmu apmierināts)
Mazos sūdiņus, vai kas uz sitienu vajadzīgs pērku lv veikalos. Visu pārējo pasūtu no ārzemēm, jo ir lētāk un ir pieejams) Bišku jāpagaida, brīžiem bihu sarežģīti, bet tas ir tā vērts. Jebkurā gadījumā lētāk nekā ar izmocīto atlaidi kādā no mūsu veikaliem.
13.oktobris 2025, 17:03 | links

bio-r [12.okt]: Davis-Di [Vakar]: Domāju, ka iet. Piedalās izstādēs. Bet kā domā vai viņi izdzīvotu tikai Baltijas tirgū? Jo pārējā civilizētajā pasaulē viņi nav nevienam vajadzīgi. Pieļauju, ka viņi būtu pa galam, jo Baltijas tirgus ir mazs un pat te Salmo produkcija nav baigi populāra. Varbūt tur arī ir paša uzņēmuma vaina. Cenu politika nu tāā… bez atlaides laikam no Salmo neko nepirktu. No citas puses pārsvara visos Latvijas veikalos cenas nav adekvātas. Protams, ka daži veikalu īpašnieki sāks oponēt ar “cipariem”, bet tā ir plikā diršanas. Tas īpaši attiecas uz uzcenojumiem uz Ukrainā un Krievijā ražotiem kātiem.

Stichling, 12.oktobris 2025, 13:36

Ja jau visi tādi nagu vilcēji, tad tev brīva niša un taisi copmaņiem draudzīgo bodi augšā.Cik skatos, patīk Tev ik pa laikam izpausties diskusijās. Diezgan provokatīvs viedoklis. Apzināta brenda kultivēšana, joprojām iepērkot uz nebēdu un tirgojot, kā arī apzināti līst rusņas tirgū tas tā- iztikas minimums?
Ja viņi to dara, neskatoties uz negatīvo sabiedrības viedokli, tad laikam ir kāds iemesls… varētu būt, ka pat financiāls! Ja viņiem viss ar ienākumiem būtu pa smuko un varētu zudumus no Balt- un Krievijas tirgiem kompensēt, domā, ka nebūtu aizgājuši? Viņi attīsta brendu, iznāk jauni apģērbi un makšķerlietas. No kurienes viņiem tam naudu ņemt? Cerēt uz lojālo pircēju un valsts atbalstu?
Ko izstrādā, piemēram, tie pārējie veikali? Neko, iepērk, notirgo…
13.oktobris 2025, 16:43 | links

Shimano:

AjingS610L-S
2.08m;67g
0.5-12g(lure);98.8 carbon

MebaruS76UL-S
2.29m;75g
0.5-5g(lure);86.6 carbon

It kā no vienas budžeta kategorijas, it kā līdzīga sērija, bet kas dod to testa starpību, es nesaprotu. Lielāks karbona % ? Vai beigās viens strādā tieši testā 0.5-5g un otrs ir no
2-12g ?

A par krievu zīmoliem ir pieprasījums, ir piedāvājums. Pircējs tomēr ar savu maku nosaka, kas tiek tirgots. Jo nav jau tā, ka tie krievu kāti maksātu kapeikas.
A par kapeiku taupīšanu un vienmēr var sarunāt atlaidi. Varētu kāds no veikalu nišas padalīties ar to cik % ir tie mutīgie, kuri pieprasa atlaidi ? Jo sakaru operatori, elektrības tirgoņi u.c. pakalpoju piedāvatāji apgalvo, ka tie ir kādi 5% un tāpēc pat patstāvigajiem klientiem met to cenu klāt, jo rēķinās, ka tikai super mazs skaits būs to protestetāju. Tāpēc sistēma eju prom, lai dabūtu 2x lētāk, esot jāizmanto katra līguma beigās. Bet tā kā kātus var pasūtīt no Vācijas vai Japānas, tad var iztikt bez kaulēšanās, jo beigās tā cena sanāk kā LV ar atlaidi. Tā ka tā nav kapeikas taupīšana, bet vienkārši nevēlēšanās kaulēties. Būtu skaidri saprotama cenu politika, pirktu veikalā LV. Bet standarts nopērc pa x naudām, brīvdienās brauc copēt ar čomu un šis ir pa X-25% nopircis to pašu mantu. LV vajadzētu iet vēl tālāk un pāriet uz cenas kaulēšanu pārtikas veikalos. :D
13.oktobris 2025, 12:34 | links

skatos ka kapeiku p#sējus DPF filtru būs ieskrūvējis, neticas, smaka tā pati vecā

Higins, 12.oktobris 2025, 23:38

Vienīgais, kam veca smaka ir tas esi tu, lai arī cik profilus mainītu!
Nē DPF neuzliku un arī neizņēmu, jo bija jau pirms manis izņemts un likt netaisos, jo ir tieši nepilns 1mēnesis pirms prasības, bet tev par prieku vēl EGR noprogrammēju nost:D
Tehnisko pirms mēneša izgāju bez problēmām!
Mums daudzbērnu ģimenē ir divas mašīnas, viena jauna, viena veca (kopš pēdējās diskusijas šogad jauno nomainījām) - bet mans darba zirdziņš un man copēm ir vēl ok, bet pa lauku un mežiem drāzt, ko labāku negribas, tā kā nāksies paciest, jo šo uz Ukrainu vēl netaisos atdot.

Kā tev ar to teslu, kas ir vai nav?
13.oktobris 2025, 00:13 | links

Jā, atvaino, es deduktīvi nespēju izsecināt uz kuru no Stichling domu graudiem Tu atbildēji, jo diemžēl pats to neprecizēji vien atbildēji vispārīgi. Bet lai nespamotu vairs, vainu uzņemos es!

Ja pircējs nav uz mutes kritis, tad visos veikalos var atlaides dabūt, bet ir jāizvērtē, kam un kad un kāpēc tu prasi atlaidi un vai jēgas prasīt!

Davis-Di, 12.oktobris 2025, 23:06

skatos ka kapeiku p#sējus DPF filtru būs ieskrūvējis, neticas, smaka tā pati vecā
12.oktobris 2025, 23:38 | links

Ja jau vari, tad uztaisi labāk,

Davis-Di, 12.oktobris 2025, 22:24

No malas irst nav māksla, kā tev pašam iet?
Arbūzus šogad neredzēju un nedzirdēju, kā cidonijas?
12.oktobris 2025, 23:34 | links

Davis-Di, 12.oktobris 2025, 23:06

Te atsauce, jaunieši uc. kam nav naudas nav tai kategorijā. Tiem parasti pārdevēji iet pretī.
12.oktobris 2025, 23:08 | links

Jā, atvaino, es deduktīvi nespēju izsecināt uz kuru no Stichling domu graudiem Tu atbildēji, jo diemžēl pats to neprecizēji vien atbildēji vispārīgi. Bet lai nespamotu vairs, vainu uzņemos es!

12.oktobris 2025, 23:06 | links

12.oktobris 2025, 22:41 | links

Cik skatos, patīk Tev ik pa laikam izpausties diskusijās. Diezgan provokatīvs viedoklis. Apzināta brenda kultivēšana, joprojām iepērkot uz nebēdu un tirgojot, kā arī apzināti līst rusņas tirgū tas tā- iztikas minimums?

bio-r, 12.oktobris 2025, 22:08

Tur pretī man šķiet, ka tev patīk komentēt bez iedziļināšanās komentārā.

Man komentārs būtībā bija, par Stichling komentāru :"No citas puses pārsvara visos Latvijas veikalos cenas nav adekvātas. Protams, ka daži veikalu īpašnieki sāks oponēt ar “cipariem”, bet tā ir plikā diršanas."

Ja jau vari, tad uztaisi labāk, tik man liekas, ka daudzi neņem vērā saistošās izmaksas, kā ievedmuita, PVN, veikala uzturēšana, algas un arī ka pašam jāēd, nerunājot cik veikala stoks nozīmē iesaldētu naudu vai aizņemtu par kuru tev jāmaksā % un tad vēl nelikvīds, ko neizdodas pārdot par iepirkuma cenu.

Jā un man nav veikals, nevienā nestrādāju un arī nebūs, jo apzinos tā visa aizmuguri, riskus utt. , man sirmus matus vairāk nevajag :D
12.oktobris 2025, 22:24 | links

Davis-Di [12.okt]: Domāju, ka iet. Piedalās izstādēs. Bet kā domā vai viņi izdzīvotu tikai Baltijas tirgū? Jo pārējā civilizētajā pasaulē viņi nav nevienam vajadzīgi. Pieļauju, ka viņi būtu pa galam, jo Baltijas tirgus ir mazs un pat te Salmo produkcija nav baigi populāra. Varbūt tur arī ir paša uzņēmuma vaina. Cenu politika nu tāā… bez atlaides laikam no Salmo neko nepirktu. No citas puses pārsvara visos Latvijas veikalos cenas nav adekvātas. Protams, ka daži veikalu īpašnieki sāks oponēt ar “cipariem”, bet tā ir plikā diršanas. Tas īpaši attiecas uz uzcenojumiem uz Ukrainā un Krievijā ražotiem kātiem.

Ja jau visi tādi nagu vilcēji, tad tev brīva niša un taisi copmaņiem draudzīgo bodi augšā.
Cik skatos, patīk Tev ik pa laikam izpausties diskusijās. Diezgan provokatīvs viedoklis. Apzināta brenda kultivēšana, joprojām iepērkot uz nebēdu un tirgojot, kā arī apzināti līst rusņas tirgū tas tā- iztikas minimums?
12.oktobris 2025, 22:08 | links

Domāju, ka iet. Piedalās izstādēs. Bet kā domā vai viņi izdzīvotu tikai Baltijas tirgū? Jo pārējā civilizētajā pasaulē viņi nav nevienam vajadzīgi. Pieļauju, ka viņi būtu pa galam, jo Baltijas tirgus ir mazs un pat te Salmo produkcija nav baigi populāra. Varbūt tur arī ir paša uzņēmuma vaina. Cenu politika nu tāā… bez atlaides laikam no Salmo neko nepirktu. No citas puses pārsvara visos Latvijas veikalos cenas nav adekvātas. Protams, ka daži veikalu īpašnieki sāks oponēt ar “cipariem”, bet tā ir plikā diršanas. Tas īpaši attiecas uz uzcenojumiem uz Ukrainā un Krievijā ražotiem kātiem.

Ja jau visi tādi nagu vilcēji, tad tev brīva niša un taisi copmaņiem draudzīgo bodi augšā.
12.oktobris 2025, 20:45 | links

Velti tu slavē balodi. Lai arī pēc kara sākuma pompozi izpārdeva krievu apģērbu, nesen ar to atkal piekrāmēja veikalu.

jurciks66, 12.oktobris 2025, 11:49

Par kuru brendu tu domā?
Novatex tur izskatās pēc vecu, veciem atlikumiem.
12.oktobris 2025, 20:43 | links

meka [12.okt]: Lūk, tēma copes raidījumam, bet kurš tad pieķersies šai neērtajai tēmai! Teorijā jau Zetrix, Frapp, Roix vairumtidzniecība iet no Kazahstānas. Tāpat kā daudzi citi tirgojas caur Spāniju, Portugāli utt. Un kā mūsu Salmo/Norfin/LJ iet ar biznesiņu rašā un belarašā?
Domāju, ka iet. Piedalās izstādēs. Bet kā domā vai viņi izdzīvotu tikai Baltijas tirgū? Jo pārējā civilizētajā pasaulē viņi nav nevienam vajadzīgi. Pieļauju, ka viņi būtu pa galam, jo Baltijas tirgus ir mazs un pat te Salmo produkcija nav baigi populāra. Varbūt tur arī ir paša uzņēmuma vaina. Cenu politika nu tāā… bez atlaides laikam no Salmo neko nepirktu. No citas puses pārsvara visos Latvijas veikalos cenas nav adekvātas. Protams, ka daži veikalu īpašnieki sāks oponēt ar “cipariem”, bet tā ir plikā diršanas. Tas īpaši attiecas uz uzcenojumiem uz Ukrainā un Krievijā ražotiem kātiem.
12.oktobris 2025, 13:36 | links

Lūk, tēma copes raidījumam, bet kurš tad pieķersies šai neērtajai tēmai! Teorijā jau Zetrix, Frapp, Roix vairumtidzniecība iet no Kazahstānas. Tāpat kā daudzi citi tirgojas caur Spāniju, Portugāli utt. Un kā mūsu Salmo/Norfin/LJ iet ar biznesiņu rašā un belarašā?
12.oktobris 2025, 12:14 | links

Mugurkauls tomer ir Martinam Balodim. Parejie bezmugurkaulnieki. Kā arī kāds pārsteigums ratter īpašnieks laikam bija Sergejs

kikizozo, 12.oktobris 2025, 09:37

Velti tu slavē balodi. Lai arī pēc kara sākuma pompozi izpārdeva krievu apģērbu, nesen ar to atkal piekrāmēja veikalu.
12.oktobris 2025, 11:49 | links

Kas ir ar Torvi? Laikam ar rus?
12.oktobris 2025, 10:24 | links

Mugurkauls tomer ir Martinam Balodim. Parejie bezmugurkaulnieki. Kā arī kāds pārsteigums ratter īpašnieks laikam bija Sergejs
12.oktobris 2025, 09:37 | links

BAigars [11.okt]: Nu raterbaits nekad labu iespaidu nav atstājis, soctīkli drausmīgi ar tikai viņiem pašiem saprotamiem jokiem, ar kaut kàdu nodzertu mūli galvenajā lomā. Nevienu sakarīgu teikumu nevienà video nespēj salikt kopā. Saziņa ar viņiem praktiski neiespējama. Pilnīgi bezjēdzīgs veikals.
Labi, ka ir Eholotes, NGT un Jig.lv, ar tiem pilnībā visam pietiek.
Eholotes.lv agrāk bija diezgan pilns plaukts arī ar Zetrix, vēl pat ļoti nesen. Šobrīd viss tukšs, nezinu vai sagadīšanās, bet ceru, ka tomēr apzināts gājiens.

Jautājums LV PROFIEM- tas liekas pareizi no morālā un ētiskā viedokļa reklamēt vai slavēt okupantu brendu? Lai gan, vismaz A. Ērglis visticamāk šo nelasa, bet Copes Garšas raidijumā dikti uzslavē zetrix..
11.oktobris 2025, 22:00 | links

Arī slikta pieredze ar ratterbaits...veikalā pārdevējām/konsultantam pajautāju par kātiem - vēlējos iegādāties, bet vēlējos konsultāciju, atbildēja, ka tādi ir, bet vajag skatīties, bet neviens baigi neiespringa doties pie kātiem pakonsultēt. Nekas cits neatlika, kā doties prom.
11.oktobris 2025, 20:11 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager