Es ar MJ maz ņemos . Īsti nesaprotu kapēc jūs uztraucaties par lielāka diametra auklām. Es uz Drop shot lieku minimums 0,32 . Parasti man ir 0,34 . Reiz čomam uz atvodnoj gāja labāk kā man . Pārtaisīju pāris minūšu laikā kā viņam un biju pat vinnētājs jo pie zacepiem iztaisnoju āķi un izrāvu ārā,bet viņam bij jāsien pa jaunam. Kur ir čakārņi es parasti lieku tievos āķus -labāk iztaisnoju nekā čakarējos pēc tam . Un vēl - 0,34 nekad vēl līdaka nav pārkodusi .
Pagāšgad iesāku to texas stilu -baigi iepatikās zālēs mētājot.Karstajā laikā smukus ašukus pavilku . Otru - carolina rig ar paprovēju -līdzīgi rezultāti kā uz atvadnoj . 2 līdaciņas dabūju. Intereses pēc nopirku tos lodveidīgos svinus . Iepatikās tie amerikāņu stiliņi .
Pagāšgad iesāku to texas stilu -baigi iepatikās zālēs mētājot.Karstajā laikā smukus ašukus pavilku . Otru - carolina rig ar paprovēju -līdzīgi rezultāti kā uz atvadnoj . 2 līdaciņas dabūju. Intereses pēc nopirku tos lodveidīgos svinus . Iepatikās tie amerikāņu stiliņi .
21.februāris 2016, 18:11 | links