Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
pārpublikācija no Fishing.lv | 17.oktobris 2014, 14:54 | 2 komentāri | 1242 skatījumi

Par LR čempionātu spiningošanā 2015 /1.

Šodien LMSF vadība tikās ar Latvijas izlases spiningotāju komandas pārstāvjiem, lai apspriestu iespaidus, kas gūti nupat notikušajā pasaules čempionātā Francijā.

Latvijas komanda tajā ieguva augsto 6.vietu komandu vērtējumā. Informāciju par secinājumiem solīja apkopot valdes loceklis Egīls Draudiņš, tā tiks izvietota kā šīs ziņas papildinājums.

Vienlaicīgi risinājās domu apmaiņa par to, kā turpmāk būtu jāattīsta šī sporta veida sacensības Latvijā. PČ dalībnieks Igors Fillipovs ar domu, ka veiksmīgiem startiem PČ mūsu sportistiem trūkst iemaņu lielo zivju ķeršanā, ieteica Latvijas čempionāta nolikumā un noteikumos dot priekšrocības tiem, kas orientēsies tieši uz lielo zivju medībām. Lai mazinātu sīko asarīšu iespaidu uz rezultātu, kā vienu no variantiem Igors piedāvāja turpmāk noteikt ieskaitāmo asaru minimālo izmēru. Papildus parādījās doma, ka čempionātu vajadzētu risināt divās priekšsacīkšu kārtās, bet trešo kārtu organizēt kā finālu, kurā piedalās, piemēram, tikai 10 labākās ekipāžas, kuras būtu tās, kuras vienlaicīgi var pretendēt arī uz vietu valsts izlasē.

Vienojāmies, ka par šiem un, iespējams, arī citiem variantiem centīsimies savākt iespējami daudz iesaistīto sportistu viedokļu un vēlreiz apspriedīsimies nedēļas nogalē, kad pie Ķīšezera spiningotāji pulcēsies sezonas noslēguma pasākumā - Latvijas kausa izcīņas sacensībās spiningošanā no laivām.

 
 
[2] Komentāri | dilst | aug
 
mastrojani

Pat oficiālie starptautiskie noteikumi strikti nenosaka, ka kāda maza atļautā zivs nav ieskaitāma. Kā Nolikuma sastādītāji, ņemot vērā vairākuma gribu, formulēs - tā arī 2015.gadā tiks darīts! Vien jāņem vērā, ka lielākajai daļai potenciālo dalībnieku var zust interese piedalīties sacensībās dēļ kādas krasas noteikumu izmaiņas, lobējot atsevišķu cilvēku vai nelielas cilvēku kopas prasības. Būsim uzmanīgi, prātīgi un ar Latvijas reālajiem apstākļiem atbilstošāko nostāju!

17.10.14 Atbildēt | Ziņot 0
Joskeee

Kas var paskaidrot daudzos daudzos murdus un tīklus Daugavā un citos iekšējos ūdeņos ??? Cik lašus tā saucamie oficiālie zvejnieki pārdod tirgū? Kāpēc pasaulē reti kur izzvejo iekšējos ūdeņus, bet Latviju VVD uzpirktie zvejnieki izķer visus lašus! Lai ķer jūrā! Pats pajautāju oficiālajiem zvejniekiem cik dienā ( 1 zvejniekam) lašu, viņi pateica tikai mammas 38. vidēji 8,kg viena 38x8= 304 kg X 6 eur = 1 824 euro diena vienam zvejniekam! Novembrī 1824x 30 =54 720, 2 mēnešos 100 000, cik no tā saņem uz rokas VVD darboņi? Cik gadā??? Un tādu zvejnieku vairāk kā 30 .... Miljonus uz lašiem un ne bez VVD labvēlības! Kad beigs izķert visus iekšējos ūdeņus ar tīkliem un murdiem? Visu cauru gadu kāš visus iekšējos ūdeņus! Neļauj zivīm atkopties. Bēdīgi...

03.11.14 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager