Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
Žurnāls Copes Lietas | 31.oktobris 2014, 23:00 | 1 komentārs | 1481 skatījums

Pa riņķi vien

Pārfrāzējot populāro latviešu ziņģi, makšķernieki var droši dungot Cope ir spirāle, reizēm pat riņķis... Un tiešām – makšķeru riņķiem ir milzīga nozīme spiningošanas procesa kvalitātes nodrošināšanā, ar sliktiem vai vienkārši konkrētam kātam nepiemērotiem gredzeniem tālu neaizbrauksi...

Nu tā pa riņķi vien, pa riņķi vien copmaņiem tās lietas notiek. Kvalitatīvi riņķi spiningošanā ir ļoti svarīgi, tomēr visam jābūt samērīgam. Daudzos gadījumos parastai ikdienas copei derēs tie paši alumīnija oksīda variāciju gredzeni vai arī neoriģinālās korejiešu un citu SIC versijas, budžeta klases kātam neko labāku nevajag. Protams, pērkot jebkuru izstrādājumu, kam aizmugurē nestāv zīmola reputācija, jābūt daudzreiz uzmanīgākam un jāievāc vairāk informācijas, taču nevar apgalvot, ka ģimenes budžetam draudzīgajā klasē nav normālu rīku ar normāliem riņķiem.

Jā, Fuji ir spininga gredzenu ražošanas līderi, tas ir fakts, ko noliegt nav iespējams. Augstā gala ieliktņu materiāli reāli vajadzīgi atbilstošas klases blankām un vairāk ar spiedienu uz smalkajām lietām. Lai tādus iegādātos, vispirms copmanim jāsasniedz pietiekama fanātisma pakāpe un jāsaprot, kam viņam tas vajadzīgs. Personīgi man ļoti patīk torzīts, un es šim materiālam prognozēju lielu un gaišu nākotni, taču laiks rādīs. Ne asakas!

Sīki un smalki novembra žurnālā Guntars Netenbergs, JIG.LV

 
 
[1] Komentāri | dilst | aug
 
pusdienlaiks

Raksts labs un visaptverošs, tikai par Torzit popularitāti tuvākajā laikā neņemos spriest - ja Fuji Torzit viens (!!!) riņķis izmērā 30,2 mm (10H) maksā 20$, tad tāds pats Fuji SIC maksā 6,60$. . .tur jābūt fanātam. Piemetu - vienas blankas nodrošināšana ar Torzit "velk" uz 90$ minimums.

24.11.14 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager