Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
Žurnāls Copes Lietas | 29.jūlijs 2015, 10:01 | Komentēt | 864 skatījumi

Universālais tvičs

Skatoties uz topvoteru jeb virsminieku klasi, klūst skaidrs, ka visi viņi ir domāti spēlei ar tviča palīdzību. Gan poperus, gan valkus vada ar viegliem spininga rāvieniem, te nav vietas vienmērīgai auklas ietīšanai.

Tai pašā laikā jāatceras par laikapstākļu faktoru, kas tiem ir ļoti no svara. Tādi mūsu pusē mazzināmi mānekļi kā ratlini jeb vibration vobleri – manuprāt, nenovērtēti vobleri. Turpretī aiz mūsu valsts robežām ar tiem ķer arvien vairāk cilvēku.

Dažos vārdos – tie ir kranki, tikai bez priekšējās mēles. Šos voblerus bieži vien vairāk attiecina uz džigošanu, kaut gan tā nav vienīgā animācija. Tvičot ratlinus var, un bieži vien tas nes labus rezultātus. Te var izmantot pampingu, par ko nedaudz vēlāk.

Džigošana un tvičings – it kā divi dažādi stili. Bet ne. Džigojot ar gumijas mānekļiem, to bieži vien vienmuļajā animācijā ļoti labi var iekļaut kaut ko no tviča. Var džigot divos veidos. Pirmais ir tā saucamais krievu variants, kad ar auklas ietīšanu māneklis tiek atrauts no grunts, un pēc tam šo darbību atkārto. Otrs stils ir amerikāniskāks – ...

Mārtiņš Babris augusta Copes Lietas.

 
 
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager