Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
Krustpils novada pašvaldība | 15.aprīlis 2016, 18:22 | 3 komentāri | 2663 skatījumi

Krustpils novadā makšķernieki sacentīsies par lielāko zivi

Lai popularizētu novada iedzīvotāju veselīgu atpūtu brīvā dabā un makšķerēšanai novadā piešķirtu nelielu sacensību garu, aizgājušajā gadā Krustpils novada pašvaldība organizēja konkursu “Par lielāko zivi”. Konkurss uzņēma apriezienus un guva necerētu atsaucību.

Kā aizgājušā gada lielākais loms – karpa, 12,06 kg, 93 cm un veiksmīgais makšķernieks – Jānis Kūlītis. Konkursa organizatorus pārsteidza arī vienīgā sieviešu kārtas sacensību dalībniece Aiva Paramonova, kas konkursam piesakot lomu ieguva organizatoru simpātijas un saņēma specbalvu kategorijā “Sievišķīgākā makšķerniece”, bez ovācijām nepalika arī Jāņa Streņga un Ingas Ļebedevas kopīgi iesūtītais pieteikums, kas ieguva specbalvu “Asprātīgākais loms”.

Novads arī šogad organizē konkursu „Par lielāko zivi 2016” Krustpils novada publiskajos ezeros un ezeros, kuros zvejas tiesības pieder valstij 2016.gadā. Konkursa ietvaros ikvienam makšķerēšanas entuziastam ir iespēja pierādīt savu makšķernieka veiksmi un prasmes. Konkursa mērķis ir noteikt gada lielākās zivs pieveicēju.

Konkursa vieta ir Baļotes, Laukezera, Marinzejas, Baltezers, Ildzenieku ezeri. Tiks vērtēta lielākā (smagākā) zivs, neatkarīgi no zivs sugas, kā arī paredzēta specbalva oriģinālākajam lomam. Makšķerniekam nepieciešams iesūtīt fotogrāfiju ar noķerto zivi un jaunāko avīzes izdevumu Krustpils Novadnieks. Pieteikuma anketu ar fotogrāfiju var sūtīt uz e-pastu ilmars.luksts@krustpils.lv vai arī nogādāt Krustpils novada pašvaldības administrācijas ēkā Rīgas iela 150a, Jēkabpilī vai kādā no novada pagastu pārvaldēm. Kā arī šogad no makšķernieku licencēm, kas tiks nodotas tiks izlozēta viena laimīgā licence, kas iegūs specbalvu. Jautājumu gadījumā zvanīt 25671222.

Informāciju sagatavoja:

Ieva Lapiņa

Krustpils novada pašvaldības

Sabiedrisko attiecību speciāliste

 
 
[3] Komentāri | dilst | aug
 
ZivjuZaglis

ja pareizi saprotu, piedalīties konkursā varu tikai tad, ja nopērku to avīzi? a nopirkt (cik maksā?) to varu tikai pašvaldībā? un kā jūs zināsiet ka loms ir šā gada, ja pēdējais numurs kas atrodams krustpils novada mājaslapā ir datēts ar 14to gadu? pdf izdrukas arī der?

16.04.16 Atbildēt | Ziņot 0
Krustpils

PDF neder. Avīze bezmaksas, vietējiem katru mēnesi tiek iemesta pastkastē. Ir bijuši gadījumi kad kaut ko noķer un nav pa rokai svaru vai avīzes, tad paši mēģinam pieskriet ar avīzi vai svariem un pie reizes arī safotogrāfējam. Uz afišas ir mans numurs, strādājam (gandrīz :) bez brīvdienām, ja ko ievērojamu noķersi- zvani! Ne asakas!

16.04.16 Atbildēt | Ziņot 1
ZivjuZaglis
ZivjuZaglis > Krustpils:

vo, tas ir serviss! paaaldies!

16.04.16 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager