Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
V.V.D | 7.jūnijs 2017, 16:54 | 2 komentāri | 3096 skatījumi

Lilastes ezerā VVD inspektori pieķer divus maluzvejniekus

Naktī no 6. uz 7. jūniju Valsts vides dienesta (VVD) Lielrīgas RVP valsts vides inspektors kopīgi ar Ādažu novada pašvaldības policiju par nelikumīgu zveju ar 80 metrus garu tīklu Ādažu novada Lilastes ezerā aizturēja divus vīriešus.

Ap vieniem naktī abi vīrieši tika aizturēti brīdī, kad no ezera izņemto zivju tīklu ar zivīm, kas bija ievietots plastmasas kastē, gatavojās ielikt automašīnā.

Ādažu novada pašvaldības policijas darbinieku klātbūtnē zivis izņēma no tīkla un atlaida atpakaļ Lilastes ezerā. Lomā bija seši līņi, sešas karūsas un viens plaudis. Pārkāpējiem Ādažu novada pašvaldības policijā tika sastādīti divi Administratīvā pārkāpuma protokoli. Tika izņemts 80 metrus garš zivju tīkls un arī aizturēta gumijas laiva.

Jau vakarā, apsekojot Dūņezeru un Lilastes ezeru pirms tumsas, VVD inspektors no pretējā krasta pamanīja, ka pie ezera piebrauc automašīna, no kuras izkāpa divi vīrieši un sāka pumpēt gumijas laivu. Pēc tam ezerā gar ūdenszālēm viņi ievietoja tīklu. Vīriešiem līdzi bija arī divas makšķeres, kuras pirms un pēc tīkla ievietošanas viņi laiku pa laikam izmantoja.

Sniedzot paskaidrojumus, viens no pārkāpējiem teica, ka tīklu esot aizķēruši makšķerējot un nolēmuši to ar zivīm izņemt. VVD inspektors uzsver, ka šis nav tas gadījums, kad godīgi makšķernieki, nezināšanas dēļ nevienam neziņojot, tīklu izņem un izmet to krastā. Viņš iepriekš binoklī bija novērojis, kā viens no vīriešiem airējās, bet otrs ievietoja tīklu. Pārkāpēju paskaidrojums par nejauši aizķertu tīklu neiztur kritiku arī tāpēc, ka viņiem līdzi bija plastmasas kaste tīklam.

a v o t s

 
 
[2] Komentāri | dilst | aug
 
krumujancis

Skat vien kā! Ja inspektoros trāpās īstie vīri, tad tomēr kaut ko arī var. Var pavērot binoklī, var pagaidīt pie mašīnas un galu galā arī skaisti saņemt maliķus ar visu lomu un tīkliem.

Bet tā - to vien dzirdi, nevaram, jo nevaram; nevaram, jo nav tā un šitā, un vēl kaut kā tajā skaitā, alga par mazu. Un rodas sajūta, ka nevaram tikai tāpēc, ka paši esam vien bļem, bļem.

08.06.17 Atbildēt | Ziņot 1
onkyo

Tautas varoņu vārdus un copeslietas.lv segvārdus studijā!

09.06.17 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager