parcopi.lv

Lietotājs parcopi.lv ir bloķēts
parcopi.lv

Copes biedri

Profila datumi

  • Reģistrējies:
    1.jūl.(2010)
  • Pēdējo reizi manīts:
    11.mar.(2021), plkst. 21:18

Pievienotie raksti blogā

Atkal pie mazupītēm. Copes atskaite

Šodien bijām ar copes draugu Kasparu aizmaukuši jaunas mazupītes apskatīt. Bija ieplānots apskatīt trīs upītes, tās arī apskatījāmies, bet pacopējām divās. Šoreiz izbraucām diezgan laicīgi un arī pie upes bijām jau no rīta, nevis pusdienlaikā. Pirmās upes pirmais posms, tāds viduvējs izskatījās. No 10 ballēm uz kādām 6varbūt vilka, bet tad upe palika interesantāka. Tur dabūjām arī pirmās copes.
6.mai.(2018), plkst. 20:05 | 3 komentāri | Lasīt vairāk »
 

Kā makšķernieku paradumi ietekmē ūdenstilpnes?

Vēlos pieskarties tādai tēmai, kā makšķernieku paradumi, jeb makšķernieku “mode” ietekmē procesus zem ūdens. Jāpiebilst, ka makšķernieku “mode” ietekmē arī procesus, ne tikai zem ūdens, bet arī, vistiešākajā ziņā ietekmē sortimentu makšķernieku veikalos, bet šoreiz tomēr par procesiem zem ūdens. Raksts nav zinātnisks, drīzāk pārdomas rosinošs. Kaut kādas pārdomas par to, kādas pārmaiņas notiek zem ūdens, makšķernieku ietekmes rezultātā, mani tirda jau sen.
27.dec.(2017), plkst. 11:44 | 40 komentāri | Lasīt vairāk »
 

Detalizēta atskaite par vakardienas necopi

Tātad detalizēta atskaite par vakardienas copi, vai drīzāk necopi. Jau kādu laiku biju plānojis, ka vizmaz vienu reizi gribās aizbraukt rudenī uz Vecdaugavu ar domu copēt līdakas. Sakrita tā, ka arī bračka bija Rīgā un tad saprotams, ka devāmies uz copi abi divi. Laivu negribējās vest mašīnā, vai uz jumta, pa ūdeni ar šķita par tālu no garāžas, tāpēc ērtāk bija paņemt tikai motoru, bet ar laivu mums izlīdzēja Zvejas ielas laivu noma. Tas ir ērti, saimnieki ļoti forši, tāpēc rekomendēju.
28.okt.(2017), plkst. 23:32 | Pievienot komentāru | Lasīt vairāk »
 

Skats no iekšpuses. Latvijas kauss spiningošanā 2017

Pagājušajā nedēļas nogalē norisinājās Latvijas kauss spiningošanā 2017, kurā piedalījos arī es. Kā jau visu sezonu - kā tiesnesis Eboat Fishing Team sastāvā. Paralēli spiningošanai no laivām, notika arī sacensības no krasta, jeb Streetfishing disciplīnā. Tas gan nebija vienīgais jaunums sacensībās. Šoreiz Latvijas kausā tika izmēģinātas dažādas jaunas lietas. Pirmais jaunums bija tas, ka nebija ierobežotas ūdenstilpne, kurā notiek sacensības.
2.okt.(2017), plkst. 16:42 | Pievienot komentāru | Lasīt vairāk »
 

Foreles un mazās upītes. Mīti, patiesība, personīgā pieredze

Katrs copmanis, kuram patīk staigāt gar mazajām upītēm, kaut kā līdz tam ir nonācis. Katram tas ceļš ir savādāks, bet katrs, kaut ko priekš sevis, šādā copē, ir atradis. Kaut ko īpašu, kaut ko sev ļoti tuvu un svarīgu, kas mudinās doties pie mazajām upītēm vēl un vēl. Katram tās emocijas un sajūtas ir nedaudz savādākas, bet atpakaļ ceļa nav. Vienu paķer stiprāk, citu mazāk, bet ja tas klikšķis notiek - tad cilvēks būs arvien biežāks mazo upīšu apmeklētājs.
14.sep.(2017), plkst. 17:38 | 12 komentāri | Lasīt vairāk »
 
 
 
Creative templates for Google Ad Manager