Jauns Albums

28.apr, 11:25 cl@copeetaaja
11 Skatījumi 348
 
Vimba. Būs gardi! Makšķerēju gadus 20, bet līdz šim vienmēr domāju,ka upes makšķerēšana nav priekš manis. Viss tas kolhozs, pludināšana, nedod dieniņ Tu kādam patraucēsi,aizķersi utt.. es turējos pa gabalu.. šogad, mistiskā kārtā nolēmām pamēģināt. Un nu - āķis lūpā! Fantastisks process un makšķernieki tiešām ir foršākā suga! Es to nopietni! Un zivis bezgala gardas! Bez šaubām! Un mans secinājums- nepamēģināsi- neuzzināsi,cik brīnišķīgs process tur ir! Un tā ir ar visu- mums izveidojas priekštati,kuri nav pareizi, kuri mūs attur un biedē! Bet pamēģinot ,mēs atklājam pavisam citas sajūtas, domas! Tas ir kā iet kā iet mežā, kur brīžiem ir tumšs, biedējoši, varbūt pārņem pat nepatīkamas sajūtas, bet Tu nekad neuzzināsi,cik skaists skats paveras, šķērsojot meža biezokni, vai pārvarot kārtējo kalnu, vai ceļa līkumu. :)
 
[4] Komentāri | dilst | aug
 
H20
H20 :

Jā, tā tas ir ar visu. Neatkarīgi no tā, vai gadu laikā mainās upe, vai mainās ezers, noteikumi un likumi. Vai zemeslode ir apaļa, vai tomēr plakana. Ja iesim savu ceļu, beigās svinēsim savu piedzimšanu un spēsim pieņemt visu. Jo visi esam viens.

29.apr Atbildēt | Ziņot 1
copeetaaja

Brīnišķīgi teikts!

29.apr Atbildēt | Ziņot 0
badapiicka

Daiļs foto!

Par kolhoziem un sugām.. Nu, ir nācies sēdēt (ziemā) kolhozos(ne stipri lielos, bet tomēr)- tāpēc teikto neesmu "izzīdis no pirksta"- nezinu, varbūt jums kā dāmai kaut kā tas viss izgāja sirsnīgāk, bet es tomēr teiktu, ka makšķernieku sugā ir gan forši, gan riebīgi īpatņi. Pārsvarā tie foršie ir jaunākie, vecākie biežāk kretinē, jaunākie biežāk ir elastīgāki- taču tas nebūt nenozīmē, ka nemēdz būt neforši jaunie un forši vecie. Ja es būtu riebīgs, tad varbūt viss šķistu dikti skaisti, bet parasti cenšos būt koleģiāli elastīgs un sajēgas robežās taktisks- tāpēc bieži vien redzu, kad notiek pretējais. Tīšām uz to nekoncentrējos, bet vienkārši pamanu.

30.apr Atbildēt | Ziņot 1
copeetaaja

Arī Tev es varu piekrist! :) Protams, dāmām, varbūt nedaudz vienkāršāk, bet to,ka ir "visādi" un "dažādi" copmaņi, tas ir neapgāžams fakts! Es par tiem foršajiem!;)

1.mai Atbildēt | Ziņot 1
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager