kucums trofejas

Nav pievienotu trofeju!

kucums albūmi

Šis un tas no copes!

Ievietoju šo bildi ar lūgumu palīdzēt no foruma lietotāju puses.šīs gumijas zivtiņas iegādājos 9o-gadu beigās,izplatīja viņas ja nemaldos ,,Bresis un Co,,.Nu jau daudzus gadus viņas nekur nebija atrodamas,taču šogad 1-nā veikalā Liepājā atradu dažas baltās zivteles(it kā bijušas noliktavā)citas krāsas nav.Šī gada februāra ,,Ribačte snami,, numurā arī 1-nā lapā viņas parādās.Meklēju zaļgano(3-šo no augšas),14 cm garas ar peldu spuras zimodziņu aiz galvas uz sāna.Ja kāds ko var ieteikt-iepriekš paldies.
15.02.11 cl@kucums
0 Skatījumi 1264
 
Zivtele
 
[5] Komentāri | dilst | aug
 
mirtins

Ja jau tev viņas ir no 90 gadu beigām, tad īsti zivīgas viņas nav:DDD Man relax gumijas reizēm tiek sadīrātas vienā copes reizē. Protams iepērku vairākas no vienas krāsas, bet tā ka no 90 tajiem gadiem kāda saglabātos.... :DDD

15.02.11 Atbildēt | Ziņot 0
xoct
xoct :

manuprāt ar gumijām nav tik traki kā ar vobleriem.

pa lielam gumiju Tu pats izspēlē.

Tāpēc nemet kreņķi un nedomā, ka bez šiem silikona gabaliem Tev izlasē netikt :D

Ir TIK daudz līdzīgu. Un pat īstenībā tieši tādu pašu!

Formu izmaini karstā ūdenī ar hemostatiem saspied, atdzesē.

Spuras iezīmē ar lodāmuru! ;)

15.02.11 Atbildēt | Ziņot 0
kucums

Mirtin,Xoct tur jau tā lieta,ka tā zaļganā palikusi pussadīrāta,salīmēta pēdējā no 20-mit gabalām(taupu ),strādā pat tādās reizēs,kad citu neko negrib no mana arsenāla -pat japoškas.Jā,citu firmu ir līdzīgas,ir sildītas,vārītas,bet nav tas.Te ir īpatnēji mīksts silikons,spīdums,noķerto eksemplāru lielums, un galvenais ticība māneklim.Tāpēc jau arī meklēju.

15.02.11 Atbildēt | Ziņot 0
mirtins

Njā... ticība ir svēta lieta. Pašam ir mānekļi kuriem ticu un viss:D Pēdējā laikā šitādas gumijas redzējis neesmu - visi galvenokārt sēž uz Mans un Relax.

16.02.11 Atbildēt | Ziņot 0
jancuks5900

nu ka tad tew balta vel saglabajusies ta jau vis ediligaka...izkatas kad pat copie naw bijusi vai vienkasigi biezi nemataji???

16.02.11 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager