geos trofejas

Nav pievienotu trofeju!

Omega 5 taukskābes

Ēst vai neēst, tāds ir jautājums! /Brekšpīrs/
28.05.12 cl@geos
3 Skatījumi 1487
 
Man ir izveidojusies tāda tradīcija, reizi gadā noķert puskilogramīgu breksi kādā no ūdenstilpnēm un draugu lokā vai vienatnē apēst. Pagājušogad tā bija Vecgauja, šogad - Vecdaugava. Kura "vecenīte" nākamgad? Mana formula puskilogramīga brekša dabūšanai ir sekojoša: 1) Principā ir "jāiet uz līni"; 2) Tas līnis jāgrib dabūt uz slīdošas fīdera sistēmas ar naktstārpu un sestā nummur āķi. 3) Obligāti jāgaida "līņa cope" - pāāāvilks-atlaidīs, paaavilks atlaidīs. 4) Kad zvaniņš nodreb pirmo reizi, cērtam - un puskilogramīgam breksim vajadzētu būt galā! Voila! Un Vecgaujas breksim dūņu garša nebija. Vecdaugavas - bija.
 
[5] Komentāri | dilst | aug
 
Akmens_Viesis

Geos, man patīk Tavs stāsts :)

28.05.12 Atbildēt | Ziņot 0
itaalis

necilais loms un labais pastaastinjsh ideaali iet kopaa! :)

28.05.12 Atbildēt | Ziņot 0
valnaans

Vecajā Maltā tādu ir daudz, bet ķer viņus citādi - parasti brauc ar ŅIVU pa dambi līdz ierauga asarīti,rudulīti vai bebru, tad mašīna it-kā noslāpst un makšķernieks attaisa bagažnieku lai paņemtu instrumentus, ciet to netaisa un šļūc pie kapota. Pa to laiku pus-kilo breksis ielec bagāžniekā un paslēpjas aiz šaha dēlīša. Galvenais ir izlikties, ka tu viņu nemani, par viņu neko nenojaut utt. Braksīša dzīvība vai brīvība pie mums kotējas 14 litros benzīna uz simts kilometriem...

28.05.12 Atbildēt | Ziņot 0
eMKa
eMKa :

Labs :D Stāsts labs, kaut kur dzirdēts, bet vienalga labs :)

28.05.12 Atbildēt | Ziņot 0
smailers

Lai arī omega 5 taukskābju nozīmīgums cilvēka veselībai ir ļoti būtisks - veicina šūnu reģenerāciju, regulē glukozes difūziju caur šūnu membrānu, kā arī pastiprina cilvēka enerģētisko lauku (līdz pat 10 reizēm - 40, pat 50 pēdas), es gribētu vērst autora uzmanību, ka tik vērtīgās Omega 5 taukskābes brekšos, diemžēl, nav īpaši sastopamas. Vairāk tās būs sastopamas augu izcelsmes produktos, jo īpaši - granātābolos. Pieņemu ka autors steigā ir kļūdījies, domādams Omega 3 taukskābes. Lai mazāk šādas kļūdas gadītos, tieši ir uzturā jālieto Omega 3 tauksābes, kā arī biezpiens. Bet tā turēt! Āķus siekstā un nospriegotas auklas.

28.05.12 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager