andris1415 trofejas

Nav pievienotu trofeju!

andris1415 albūmi

2015
6 bildes
 
2013
1 bilde
 
2012 ziema
1 bilde
 
Cits
3 bildes
 
2012
3 bildes
 
2011
7 bildes
 
Nokeru ziema
3 bildes
 
Zivis
2 bildes
 

2012 ziema

27.12.12 cl@andris1415
9 Skatījumi 2837
 
4 kg
 
[13] Komentāri | dilst | aug
 
Mexinsh

Grūtnieču slaktiņš ir sācies......

27.12.12 Atbildēt | Ziņot 0
renars82

Sāc vēl raudāt!

27.12.12 Atbildēt | Ziņot 0
salmo3

smuka,man pagaidam lidakas nem uz mormisk,un liek sev pirsing

27.12.12 Atbildēt | Ziņot 0
Nextalfonso

Tas Letiņiem ir raksturīgi - Pačīkstēt un pārmest citiem. :(

Mexinsh - pats noķer un tad mēs varbūt tevi paslavēsim.

Smuka Jumprava!! Apsveicu!! ;)

28.12.12 Atbildēt | Ziņot 0
renars82

Nu ne visiem,bet jā...diemžel ir tāds čīkstuļu slānis šeit novērojams.Pag pag,drīz vajadzētu parādīties arī tiem,kas sāks kaukt par asinīm un neizrādīto cieņu!

28.12.12 Atbildēt | Ziņot 0
Dzestrais

vai tiešām grūti bija nofočēt bez asinīm, brutāls slaktiņš.

28.12.12 Atbildēt | Ziņot 0
degarzivs

Dzestrais - pēc likuma lomā paturamās zivis ir jānogalina! Tātad asinis, tas ir normāli! Arī tīrot ir asinis! Tā ka nav ko te tēlot kaut kādus superzaļos! Liekuļu banda sasodītā...

28.12.12 Atbildēt | Ziņot 0
Hotentots

Jā gan, mīksto skaits te nav kļuvis mazāks...

Un, kā vienmēr, tie ir anonīmi profili bez nevienas bildes u.tml.

28.12.12 Atbildēt | Ziņot 0
mirtins2

Sveiciens cietajiem! Šodien pilnmēness, tādēļ nenoturējos un iereģistrējos. Savuklaik biju šī portāla aktīvs lietotājs, bet, pateicoties šeit notiekošajam, slēdzu profilu. Paldies visiem, kas te vēl spurojas un norāda uz pretīgām bildēm. Man ir kauns, ka Latvijā ir tik daudz nedomājošu cilvēku, kas jūsmo par kaut ko tādu. Un nav runa par to, vai līdakas jānogalina, vai zivis jāēd... runa ir par to, ka cilvēki šeit bildes liek tikai tādēļ lai palielītos, cik viņi ir kruti un ka ir mācējuši kaut ko noķert. Tas ir ok. Arī es lielos. Taču ja cilvēks ir tik "netāls", ka nespēj nolikt līdaku pusmetru tālāk no asinīm, tad jau neko palīdzēt nevarēs. Ja jau cilvēkam patīk lielīties, kā viņš ir izšķaidījis līdakas zarniņas pa pus ezeru(pārspīlēju), nu lai lielās, bet slavēt par to nenāktos un tādas bildes nevienai mājaslapai godu nedara. Un ja šīs mājaslapa admini neko nedarīs, tad šeit tā arī būs - ik pa laikam kāda kaka stipri smirdēs. Arī likuma un noteikumu pārkāpumi ir ok. Kam negadās. Neviens nav svēts, arī es ik pa laikam pārkāpju, un uzskatu, ka tas nav nekas briesmīgs. Nu kas notiks, ja kāds 5 kg asaru vietā noķers 5,5 vai 6 kg. Nu un.... Es arī līdzi svarus nenēsāju un ja gadās pāršaut mazliet pāri normai, es ar akmeni nemetīšu. Taču nemētāšu pa portāliem informāciju kāds es varonis, ka pieslaktēju 20 kg asaru un nevarēju maisu krastā izstiept. Arī zemmēra līdaku uz 45 - 49 cm, ja tā būs smagi cietusi, es ūdenī atpakaļ nebāzīšu, bet nomušīšu un aiznesīšu mājās, bet ar to pa portāliem nelielīšos. Taču līdaku uz 2kg ja tai āķis būs knapi lūpā, es bez bēdu palaidīšu vaļā. Pērnajā ziemā reiz nejauši uzkāpu uz asarīša, kas gulēja pie āliņģa. Izskatījās smuki - plakans, asiņains ar zābaka ornamentu. Varbūt vajadzēja ielikt CL bildi?

Ķeriet, slaktējiet, nolaidiet asinis, bet neplātieties ar saviem varas darbiem! Izturieties ar cieņu pret dzīvībām, kuras atņemat. Zivs, ir tāda pati Dieva radība kā cilvēki un ja jau mēs tām atņemam dzīvību, tad nu lūgtum vismaz dzīvībai kādu drupaču cieņas izrādīsim!

Tie kas mani pazīst, zinās, kur mani atrast. Daudziem ir mani kontakti, tā ka ja kāds vēlas, varu arī satikties, kā vecajos labajos laikos:)

Tiem, kurus šeit uzskata par mīkstajiem, Laimīgu, lomiem bagātu, Jauno gadu! Lai jums daudz izcili labu bilžu.

P.S.Noķertu, noslaktētu un apēstu zivis vairs neviens nekad nenoķers. Bet vaļā atlaistu - var ķert un atkal laist vaļā:)

Atvainojos par neērtībām, šodien pilnmēness. Es savu profilu dzēsīšu. Cerams, ka nākamajā pilnmēnesī nebūs atkal jāreģistrējas:)

28.12.12 Atbildēt | Ziņot 0
MULTIVAN

Var tikai piekrist Mirtinam!

28.12.12 Atbildēt | Ziņot 0
advokaats_liidacis

Normāla līdaka! apsveicu:)!

28.12.12 Atbildēt | Ziņot 0
Dzestrais

skaidrs, kad es pajokoju, jo čalis zemāk runāja par tiem asins nepanesējiem.

28.12.12 Atbildēt | Ziņot 0
uzgulis

Smuka līdaka , asinis varēja būt vairāk , man patīk cūku kaut , un tad pilna sēta ar asinīm , forš skats.

30.12.12 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager