IzPuzes trofejas

1 trofeja
2 

IzPuzes albūmi

 
Asariņš
1 bilde
 
Tā gadās
3 bildes
 

Šodienas cope-Stendē.

Šodien loms izmēros stingri mazāks-kopā 1,3kg.Bet pietiekoši!
08.04.13 cl@IzPuzes
1 Skatījumi 1202
 
Tikai un vienīgi katrai zivtiņai jaunu un svaigu slieku,ja nav tad sēdi un gaidi.
 
[5] Komentāri | dilst | aug
 
sragiagiaA

Kur tad Stendē vēl ledus? Ancē tik vienā vietā ir, bet tas pats apšaubāms un tur raudas ķeras reti (6m bedre). Augstāk ar šaubos, ka vēl kaut kur ir ledus, nebūsi ko sajaucis?

08.04.13 Atbildēt | Ziņot 0
marcinsch

Nu pa lieldienām bija vēl ledus.Vietām vaļā,vietām ciet,bet veči sēdēja,kur varēja.Lonaste bija ciet pilnībā ciet mežā.Bet līmenis gan baigi zems.

08.04.13 Atbildēt | Ziņot 0
sragiagiaA

Nu tā kā es Stendi gandrīz pa logu redzu, zinu diezgan labi, kas kur notiek. Marta pēdējās dienās vēl varēja pa visu lejteci diezgan daudzās vietās staigāt, pagaišnedēļ jau vēl tikai tā bedre un mazs posmiņš virs viņas bija ciet, tagad pat tur diezvai var tikt virsū. Man kaut kā vairāk liekas, ka šīs zivis no kanāla ir.

08.04.13 Atbildēt | Ziņot 0
marcinsch

Lieldienās no kanāla puses redzēju kādus 3 auto izbraucam.Nu tad drīz jālaiž pasēdēt;)

08.04.13 Atbildēt | Ziņot 0
IzPuzes

Tā Stende jau stiepjas līdz Talsiem un posmā no Ances līdz Talsiem (neskaitot pārrakto un iztaisnoto posmu Blāzma-Ance),tur vēl ir ļoto daudz bedres kuras vēl vismaz šodien ir pārklātas ar iztiekti stingru ledus kārtu.Šodien urbu vel jaunus caurumus nu cm30 noteikti.Protams jāparvietojas ar prātu jo ir jau ar kur var sēdēt ar pludiņmakšķeri.Nu es ceru ka es vēl kādas pāris dienas tikšu virsū,gribētos vēl pie kāda sapalēna tikt.Ne asakas un būsim piesardzīgi! Un meklējam jaunas vietas,meža posmos jau vēl ledus ir.

08.04.13 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager