Latvijas republikas spiningošanas no krasta čempionāta filma.

Esam guvuši apstiprinājumu, ka mūsu veidotā filma par Latvijas foreļu spiningošanas čempi tiks rādīta "Makšķerē ar Olti" 16.05.2013 raidījuma ietvaros. Internetā to varēs noskatīties tikai pēc Pasaules čempionāta, kurš jau šonedēl notiks Čehijā, jo sportisti apgalvo, ka it kā esot pārāk daudz parādīts no viņu tehniskajām niansēm un knifiem. Tā ka nepalaidiet garām izdevību pasmelties jaunas idejas un meistarstiķus. Raidījums jau šo ceturtdien LTV7 kanālā.
15.05.13 cl@Morda
4 Skatījumi 1561
 
16.05.13 pulkstens 23.10 LTV7 kanālā.
 
[5] Komentāri | dilst | aug
 
Morda

Starp citu, veidotāji mr morda un mr plikspiesis. Vajadzētu būt forši. :)

15.05.13 Atbildēt | Ziņot 0
cilpa

A kur prikols neizlikt neta ,bet paradit pa tv kam vajag tas var raidijumu ierakstit ne ?

15.05.13 Atbildēt | Ziņot 0
Morda

Cilpa, prikola nav. Vienkārši pirmizrāde tiek TV un pēc tam arī būs internetā zem mūsu kanāla. Un ja kas, tad ierakstīt vairāk nevajag, visu var noskatīties lattelecom.tv mājaslapā stundu pēc raidījuma translācijas.

15.05.13 Atbildēt | Ziņot 0
Unikis

Malači! Nez, vai bijāt plānojuši, ka filmu rādīs TV. Tai, tomēr, būs daudzkārt lielāka auditorija kā CL. Man liekas, ka jābūt labai filmai!

16.05.13 Atbildēt | Ziņot 0
Morda

Paldies! Mums jau tā filma vairs neliekās tik saistoša, jo ir bišķiņ atsēdēts pie montāžas un slīpējot sīkumus. Bet cerams, ka jums patiks, jāsaka gan, kad pirmo reizi ieraudzījām strādājošu melno montāžu likās visai cerīgi. Centāmies iet prom no ierastā copes raidījumu formāta un vairāk vilk paralēles ar dokumentālā kino žanru gan caur kameras darbu, gan editingu/struktūru. Šodien skatāmies! :)

16.05.13 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager