eerls trofejas

Nav pievienotu trofeju!

eerls albūmi

kad ķeras!
4 bildes
 
:)
6 bildes
 

Jaunā paziņa!

Tas notika februāra sākumā !
Otrdienas vakars, gatavoju copes rīkus pārsienu mormiškās , atlasu potenciāli garšīgākās bļitkas un balansierus! Trešdienas rīts, kafija un brokastu maize, skats ārā pa logu -2 ,vēl tumšs! Apģērbjos, paņemu tārpus no ledusskapja , inventāru un prom uz vienu no manām iecienītajām copes vietām! Pirmie desmit āliņģi !?! Klusums , pēc kādiem 300m nākošie desmit! Sākumā nostaigāju ar balansieri klusums , nolemju pārbaudīt ar murmuli, ietērptu svaigos motiļos + 2pinki. Otrais āliņģis dod man smuku raudu un apklust! Nolemju iebarot, varbūt rauda atveras (kotletes sagribējās)! Turpinu pārbaudīt kārtējo āliņģi, nolaižu murmuli, saku spēli, trešā palēcienā sardziņš noliecās ,piecirtiens… un ne no vietas! Šajā momentā laiks apstājas!
Galva jau tiek uzburtas ainas ar resnu Asarpapu, bet uzvedība tur lejā (dziļums līdz gruntij 3,5m) liek man mainīt domas uz nezināmo ,jo aukla(0,01mm ) kūst no manas spolītes! Vai pietiks ?! Sāku spēcīgāk turēt auklu tā sāk dziedāt , skrējienu izdodas noslāpēt, bet auklu atgūt nē! Vēl viens rāviens ,kas prasa vēl pāris metrus auklas aaaaaa mieru tikai mieru! Lēnām un pacietīgi saku atgūt auklu un caur caurspīdīgo ledu (apm.43cm ) uz mirkli pamanu nozibam zeltainus platus sānus un kārtējais rāvies! Tiek apēsti grūtā cīņa iegūtie metri, bet jūtu ka esam abi paguruši ! Monstrs tuvojas āliņģim, kas tas ir? Breksis varbūt zandarts? Nē, tā ir Karpa, kas sevi atrāda pilna augumā(savi 70-75 cm) pielīpot pie ledus, Viņa pamāj ar savu plato asti un dodas dzelmē! Nogurusi, pievelku pie āliņģa un mēģinu viņu ievilkt āliņģī (130mm) haha bezcerīgi, lai gan uz brīdi izdodas to noturēt perpendikulāri ledum, velku ārā no zābaka savu nelielo gafu, kas garumā ne vairāk kā 40 cm , mēģināšu pieturēt savu lomu ! Mērcu gafu ūdenī un tajā momentā šī sāk taisīt izrāvienu! Izsit man no rokas gafu un gafs ļur ļur aiziet dzelmē , bet karpa joprojām ir auklas galā! Pievilcis karpu pie āliņģa veros apkārt, lai meklētu palīdzību,bet kā jau parasti šādos brīžos esmu es ,karpa un saule, kas vēro mūsu divcīņu! Līdz kastei ir kādi metri četri, atstāju to pie iebarotā cauruma , boris apmēram tikpat tālu tikai citā virziena, skaisti! Turot nospriegotu auklu lēnām dodos kastes virzienā, paņemu kasti uz pleca un atpakaļ pie karpas ! No kastes paņemu ūdu un iekarinu karpai lūpā ūdas āķi! Šis manevrs palielina iespējas tikt pie trofejas! Galvā radās doma uzņemt foto, paspēju pazvanīt Tēvam un draugam, kuram bija jāpievienojas man šodienas copei ( tomēr tika izsaukts uz darbu)! Saņēmis veiksmes novēlējumus dodos pakaļ borim! Kā lai borē un tur karpu vienlaicīgi?!? Daudz varianti nav ar kāju piespiedis nedaudz auklu pie ledus sāku paplašināt āliņģi uzreiz kārtējais rāviens no karpas puses! Tomēr izdodas to novaldīt un atliek vēl viens caurums ko izborēt,lai beidzot ieraudzītu Viņu! Borēju kārtējais rāviens un ,…………… auklas galā vieglums ……….! Mana jaunā paziņa aizpeld dzelmē ar jaunu kristāla rotātu pīrsingu! Aukla aizķērusies aiz ledus deva iespēju izsist ūdas āķi no lūpas! Sakārtoju domas un atsveicinājos no jaunās paziņas , diena tikai sākusies! Paziņoju cīņa iznākumu, pārsēju murmuli un sāku ķert raudas, meklēt vairs neko negribējās! Ceru ka tikšos ar jauno paziņu vasarā!
Ne asakas un tiekamies pie ūdeņiem!
28.02.14 cl@eerls
9 Skatījumi 4231
 
 
[18] Komentāri | dilst | aug
 
Ufa
Ufa :

Pa smuko!

28.02.14 Atbildēt | Ziņot 0
plesigais

PALDIES pa ziemas saliem esmu noilgojies pec KARPU COPES ! PLAKSTERIS DVESELEI !

28.02.14 Atbildēt | Ziņot 0
klibais

Skaists stāsts! Forša bilde!

28.02.14 Atbildēt | Ziņot 0
Banditio

Karpa + gafs????

Nesavienojams riiks ar karpu!

28.02.14 Atbildēt | Ziņot 0
shikais

Ideāli :)

28.02.14 Atbildēt | Ziņot 0
Morbidejs

Visu cieņu - ar 0.1 auklu novaldīt tāda izmēra karpu. Adrenalīns droši vien ilgi lika sirdij pukstēt straujāk. :)

Banditio, kāpēc nesavienojams rīks ar karpu?

28.02.14 Atbildēt | Ziņot 0
Agronkulis

Cepums no manis!

28.02.14 Atbildēt | Ziņot 0
andris56

Ar diegiem nav aršana!!! Daudz copētāji izmanto diegus un tad kož pirkstos, ja pasprūk reordzivs

(savs rekords). Es labāk noķeru mazāk,bet diegus nelietoju. Diegi lai paliek sportistiem! Labs stāsts.

28.02.14 Atbildēt | Ziņot 0
Bandito

Tu raksti par murmuli, bet bildē redzu pavadiņu un ko vairāk par murmuli... Kā ta bij? :)

28.02.14 Atbildēt | Ziņot 0
Vincis

Skats pa rubli! Skaista bilde! Noteikti tiksies ar šamējo vasarā, domāju tas zvērs tevi kārtīgi nopētīja ;)

@Bandito, tu laikam neuzmanīgi lasīji eerls tak minēja, ka ūdu ņēma palīgā, lai aizķeksētu kukaini, tad nu i redzi pavada no ūdens lunkas D daļā, mormenes aukla Z daļā. Viss čotka!

28.02.14 Atbildēt | Ziņot 0
jurists

... man gan tomēr vairāk patīk stāsti ar laimīgām beigām.

labs.

28.02.14 Atbildēt | Ziņot 0
Banditio

"Jurist" izlasi lenam velreiz!

28.02.14 Atbildēt | Ziņot 0
jurists

to Banditio

labrīt sestdienā.

28.02.14 Atbildēt | Ziņot 0
MADHAUSE

Bilde super!!

28.02.14 Atbildēt | Ziņot 0
tuniitis

Ļoti labs stāsts, un autoram atmiņas visam mūžam! :)

28.02.14 Atbildēt | Ziņot 0
Probleema

Bildi uz Copeslietas žurnāla vāka :)

28.02.14 Atbildēt | Ziņot 0
kvxxx

Cepuri nost pa skaisto.:)

28.02.14 Atbildēt | Ziņot 0
Salmons

Super atgadījums... būtu bijusi divatā... sī daiļava jau lēkātu virs ledus :) Veiksmi tev turpmāk!

03.03.14 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager