Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

RSS barotne
Seko līdzi jaunākajiem CopesLietas.lv biedru rakstiem sev ērtā veidā izmantojot RSS barotni.
Aktuāli | 9.novembris 2021, 17:48 | Komentēt | 2429 skatījumi

Klāt novembra CopesLietas

Šajā rudenīgajā, 80 lappušu numurā parunājām par izmaiņām licencētās makšķerēšanas noteikumos un par iespējām legāli ķert taimiņus Latvijas upēs. Noziņojām par veselu trīs hesu kaskādi, kas tiek jaukta nost lašu migrācijas atjaunošanai vienā Somijas upē un arī par iespaidīgu enduro, kuru kāds no žurnāla lasītājiem piedzīvojis Daugavā, ķerot trofejas izmēra karpas. Vēl šajā numurā atklājām, ka karpas ne tikai barojas no grunts, bet arī labprāt ceļas pretī grimstošai barībai, salikām pa plauktiņiem visas dropšota nianses un atskatījāmies uz Pasaules čempionātu fīdermakšerēšanā klubiem, kurā mūsējie izgrieza pogas ne vienam vien titulētākam klubam. Vēl šomēnes žurnālā lasi Normunda Grabovska apcerējumu par pludiņmakšķerēšanas sporta situāciju valstī un Mārtiņa Babra atskaiti no iekšpuses par LČ foreļu makšķerēšanā dīķos, šo to par amūru copi ezeros un vēdzeļu ķeršanu Daugavā. Vieglākai izklaidei mums šomēnes ir intervija ar stendapa komiķi Rūdolfu Kugrēnu un nedaudz ironiska forelista Jura Bogdanoviča reportāža no dalības kādā pavisam negaidītā pasākumā. Lai labi lasās.

Atgādinām, ka turpinās žurnālu abonēšana nākamajam gadam. Kā ierasts, visi Copes Lietu abonētāji saņems dāvanā CL sienas kalendāru, CL lasītāja karti, kas nodrošina atlaides labākajos copes inventāra veikalos, un piedalīsies Lielajā Abonēšanas Loterijā. Balvu fonds tajā sasniedz 15.000 eiro un starp balvām ir tādas interesantas preces kā Mercury laivas benzīna motors, Garmin eholote, Fox karpu gulta, Norfin jaunākā modeļa copes kostīms, dāvanu karte no Copes Nams, NGT Latvia veidots komplekts karpu copei un vēl virkne vērtīgu lietu. Turklāt katrs abonētājs var izvēlēties sev nepieciešamāko un lielajā loterijā “cīnīties” tikai par to vienu balvu.

Visērtāk abonēt Copes Lietas ir vietnē www.abonesana.lv

 
 
Novērtē rakstu:
  • Vērtējums ir 5 no 5
(2 balsis) - lai vērtētu, nepieciešams reģistrēties
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager