Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

RSS barotne
Seko līdzi jaunākajiem CopesLietas.lv biedru rakstiem sev ērtā veidā izmantojot RSS barotni.
Sacensības | 16.maijs 2022, 12:33 | Komentēt | 1677 skatījumi

Vildēnu Cope – makšķerēšanas pasākums Valmieras pusē

5.jūnija svētdienā ar 1.posmu atsāksies Vildēnu Cope čempionāts. Pēdējās divas sezonas ārējo apstākļu ietekmē, kas liedza pulcēšanos – čempionāts norisinājās ierobežoti un cita veida makšķerēšanas formātos. Beidzot klasiskā Vildēnu Copes sezona, nu jau divpadsmitā, ir atgriezusies ar 3 posmiem, kuros tiks noteikts 2022. gada čempions. Pirmais posms notiks 5. jūnijā, otrais 9.jūlijā, bet trešais 20.augustā. Piedalīties iespējams arī katrā posmā atsevišķi.

Līdz šim Vildēnos norisinājušās ap 50 sacensību un visās tiek saglabāta Vildēnu Cope pamatideja. Šajos mačos ne godalgai ir izšķiroša nozīme, bet gan pozitīvai gaisotnei atpūtā pie dabas domubiedru pulkā. Nenoliedzami makšķerēt vienatnē ir savs jaukums, taču ir arī mīnusi – trūkst sacensību azarta un sajūtu, kas pārņem, redzot kolēģa, drauga vai ģimenes locekļa cīņu ar lielo zivi. Vildēnu Cope ir vieta, kur nesacenšas ar makšķerēšanas rīku dārgumu vai piebarojamās barības dažādību, tā ir vieta, kur meistarīgais dod padomus iesācējiem, kur dāmas izgriež pogas vīriem, kur, no vienas puses, visi sacenšas savā starpā, bet no otras – apmainās ar viedokļiem, lai ķertos labāk!

Vidēji čempionāta katrā posmā piedalās 25-30 dalībnieku. Vairums no viņiem ir gadu no gada bijuši lojāli, citus aizstāj un iesaistās jauni. Ir prieks redzēt piedaloties uz makšķerējot dāmas, kuras šo pasākumu izdaiļo, kā arī bērnus/jauniešus, kuram blakus esošs vecāks dod padomu un piepalīdz. Te tas ir atļauts! Saglabājot formātu, pastāvīgi tiek pieslīpētas nianses noteikumos, lai palielinātu veiksmes iespējamību rezultātos pret meistarības līmeni.

Nenoliedzami šis ir pasākums nosacītam svētdienas makškerniekam, ģimenēm un iesācējiem. Šeit ir iespēja sajust sacensību garu un azartu. Čempionāta posmā kopējais makšķerēšanas ilgums ir 5 stundas. Makšķernieki tiek sadalīti pa četriem dažādiem sektoriem. Tiek vērtēts kopējais izvilktais svars, bet vairāk informācijas par sacensību kārtību nolikumā.

Ja tevi uzrunā šāda veida pasākums, kur atpūsties no pilsētas trokšņa – droši piesakies līdz 2.jūnijam! Ja kādi jautājumi – raksti vai zvani. Sacensību organozators: Renārs Pāpe, tālr. 25552555, epasts: vildenucope@gmail.com. Par un ap Vildēnu Copi meklē mājaslapā www.vildenucope.mozello.lv vai sociālos tīklos!

Sacensību nolikums šeit:

Neķer kreņķi – cope būs!

 
 
Novērtē rakstu:
  • Vērtējums ir 5 no 5
(1 balss) - lai vērtētu, nepieciešams reģistrēties
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager