Bums- nereāli garšīgi pasākumi sanāk no Tavām receptēm! Varbūt arī man iešķiebsi kādu gudrību savākumu. Jau iepriekš pateicos. Mans e-pasts juris.valainis@inbox.lv
Vienu recepti varu pateikt uzreiz jo to mēģināju pats
Reņģe marinādē -it kā kas var būt vienkāršāks -bet izlasiet
500 gr reņģes
uz 1,5 glāzs ūdens
9% etiķi,cukur pipari sāls lauru lapa pēc garšas
Svaigas reņģes iztīrīt un sakārtot kastrolīti
Sagatavot karstu marinādi/9% etiķi,cukur pipari sāls lauru lapa pēc garšas/
Ar gatavo marinādi apliet sakārtoto zivi uz katliņa uzlikt vāku un ietīt katliņu avīzē vai pārklāt ar dvieli.
ļauj visam atdzist -tad nolej marinādi un pa jaunu uzkarsē un lej pa jaunu virsū uz reņģi šo procesu atkārto 3-4 reizes Vārītā marinētā reņģe gatava Pasniedz galdā siltu
Лучшие в мире блюда из рыбы - 2010
Grāmata par 2010 gada labākajām zivju rezeptēm
it sevišķi daudz ir karpveidīgo zivju recepšu.Parasti ar šim zivīm tāda mudrīšana vien sanāk -cepta -uz pannas ,duhavkā ,konservi un viss te ir dažādas fīčas
Man nākamnedēļ ir paredzēts brauciens uz Latgali Krāslava Daugavpils Aglon Atpakaļceļš ar pieturu Jēkabpili ,ja kādam ir interese par šupiņiem un bļitkām rakstiet uz PM varēšu piegādāt bez pasta izdevumiem :DDDDD
Pēdējā laikā arī igauņu cemmerētājus peipī neesmu manijis,šaurumā gadi 10 atpakaļ biju iesēdies vecā lunkā,pienāca trīs purni un uzstāja lai viņus tur palaiž,esot vēdzeļu nārsta vieta,viniem netraucēja arī tas kad robiņi netālu visu dienu braukājās robežu sprauzdami.