Zandarts ala greek /no buma/

Zandarta filejas – 2 gb
Tomāti– 3 gb
Ķiploki – 3 daivas,
Majonēze – 200 gr,
Cietais siers – 100 gr
Augu eļļa ,
Pipars
Sāls
1.etaps No sākuma gatavojam mērci . Tomātus griežam kubikos, sieru rīvējam uz rupjas rīves , ķiplokus saspiežam ķiploku spiedītē.
2.etaps Pie augšminētās masas liekam klāt majonēzi un kārtīgi visu samaisam
3.etaps Zandarta fileju sālām un piparojam, pēc tam fileju liekam uz paplātes, kura ir ieziesta ar eļļu.
4.etaps Visu sagatavoto zosti lejam virsū uz zivs filejas, gatavo paplāti ar aplieto zivi liekam cepeškrāsnī apmēram uz 20 min 180* temperatūrā
Var mieloties gan siltā gan aukstā veidā Bon apetit

Zandarta filejas – 2 gb
Tomāti– 3 gb
Ķiploki – 3 daivas,
Majonēze – 200 gr,
Cietais siers – 100 gr
Augu eļļa ,
Pipars
Sāls
1.etaps No sākuma gatavojam mērci . Tomātus griežam kubikos, sieru rīvējam uz rupjas rīves , ķiplokus saspiežam ķiploku spiedītē.
2.etaps Pie augšminētās masas liekam klāt majonēzi un kārtīgi visu samaisam
3.etaps Zandarta fileju sālām un piparojam, pēc tam fileju liekam uz paplātes, kura ir ieziesta ar eļļu.
4.etaps Visu sagatavoto zosti lejam virsū uz zivs filejas, gatavo paplāti ar aplieto zivi liekam cepeškrāsnī apmēram uz 20 min 180* temperatūrā
Var mieloties gan siltā gan aukstā veidā Bon apetit
22.oktobris 2011, 20:23 | links