Viss kas no Buma !

Bori- naži -cope -drope Viss ko sirds vēlas
bums!
cik bus jamaksa par remontu?
20.decembris 2011, 11:10 | links
 
Lūzusi pedere nomainīju uz citu
20.decembris 2011, 11:05 | links
 
bums
ok!kas pa vainu bija tai spolei?sodien vai rit vares iet pakal?paldies!
20.decembris 2011, 11:03 | links
 
antonsb Spole gatava ;)) Rīt jāsaeļļo Varbūt pēcpusdien ievedīšu Bruņiniekos
19.decembris 2011, 21:51 | links
 
Šodien skatīšu vakarā būs atbilde :))
19.decembris 2011, 11:46 | links
 
Bums
ka iet ar sarkano Mistral-Galaxy kuru savaci no Bruninieku?
19.decembris 2011, 09:32 | links
 
Tas ir pipec :DDDDDDD Uz Angliju varēja turp un atpakaļ pa to laiku aiziet
18.decembris 2011, 18:30 | links
 
Bumi.. Vakar saņemta tava paciņa :) Tikai tagad.. :) Bambāļi jau nu dikti kolosāli izskatoties :))) Paldies Tev ;) (d)
18.decembris 2011, 15:55 | links
 
SSā ir šāda reklāma -mana
Asina jebkuras modifikācijas ledus urbju asmeņus Mora Rapala Barnaul Izgatavo nažus Krievijā ražotiem ledus urbjiem, kā arī Mora spiralen asmeņus
Asmeņus var nodot
1. Vienības gatve 81 tel 2 6 3 6 2 7 6 7 Veikals,Crabis''
2. Dzirciema iela 70 Veikals Crabis 2 6 3 6 2 7 6 7
3. Bruņinieku iela 43 Veikals MIlo 2 2 0 6 1 1 8 1
4 Jūrmala veikals Kazaraga 6 7 7 3 7 8 1 7
5 vieta pie Spices Gints 29111932
6.Var arī man personīgi : 20335530
Cena atkarīga no bora modeļa
18.decembris 2011, 14:38 | links
 
Laikam pie Ginta būs visiem tā ērtākā un lētākā vieta :DD
18.decembris 2011, 14:33 | links
 
Piezvani izstāstīšu . t . 29111932
18.decembris 2011, 14:16 | links
 
Sveiks! Kur to Gintu atrast?
18.decembris 2011, 14:13 | links
 
Nēģus saldēt nedrīkst -parastā veidā .tie paliek rūgti/ ir veids ,kā to var izdarīt Es tā daru un viss ir kārtībā.
Iepriekšējā rakstā jau nēģu saglabāšanas rezepti devu :DD lasi uzmanigi
18.decembris 2011, 13:50 | links
 
Atkārtoju gribētājiem Sfēriskie naži krievu boriem ātrāk par otrdienu nebūs -jāievēro tehnoloģiskais process :DD
18.decembris 2011, 13:46 | links
 
Bums.Tu minēji saldēt nēģus! Daudzi man apgalvo, ka to darīt nedrīkst,paliekot rūgti. Kā tad tur īsti ir? Vienīgais ko izdomāju,ka rūgtums varētu būt no galvas vai iekšām,tad varbūt pirms saldēšanas tīrīt?
18.decembris 2011, 13:45 | links
 
18.decembris 2011, 13:30 | links
 
Gatavs Es sāku :DD priecīgu Adventu un drīzo gavēņa noslēgumu :DDD
18.decembris 2011, 13:29 | links
 
visas zivis jācenžas glabāt atsevišķā saldētavā .Glabāšanu saudz ,,mantelī,, Kādreiz par to biju rakstījis,bet atkārtošos
Personīgi man ir 2 saldētavas -gulošās ar augšējiem vākiem ,ķa pūralādes ,viena no Elektrolux otra izbijusi saldējumu vitrīna /kaut kur nokumuņizdīta/
Vasarā noķertās zivis -kuras nebija vajadzības izlietot pārtikā /tiek notīrītas izfilētas un ieliktas saldētavā /porcijās pa 1-2 kg pakās/-18-20*C
otā dienā izņem ārā no saldētavas un iemērc ūdenī uz 1-2 min un atkal ieliek saldētavā Uz zivs izveidojas ledus kārtiņa ko sauc par ,,manteli''Šajā gadījumā zivs sala iedarbībā neizžūst .Zivis ar mīkstāku gaļu Vēdzele sams nēģis zutis -neteiksim mīkstāku ,bet maigāku.Uzglabājas izmantotās tetrapakas kārbās,Fileju vai veselu zivi ielieku pakā un kad paka pilna tās saturu pārleju ar ūdeni /lietoju vārītu bez mikroorganismu klātbūtnes /Lieku saldētavā Glabājas pie -18*C neierobežotu laiku
Kad veicu revīziju atradu zušu paku 3 gadus glabātu -nokūpināju -exelenti :DD Žēl ka atradu šogad tā man ļoti būtu noderējusi /zušu šogad nebija/
18.decembris 2011, 13:17 | links
 
A ja to lasi griezīšu 5*7cm,ta nebūs riktīgi?Viss, skrienu kaut ko uzšmorēt...
18.decembris 2011, 13:04 | links
 
Pareizi jau ir Pavāri nekad neliek ēdienu bildes sagatavošanas stadījā -finišā ar ornamentiem cita pote :DD Nākamā bilde būs jau gatavā veidā :DD Ar zaļumiem un 150 gr kadiķa šņabīša
18.decembris 2011, 13:04 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager