Viss kas no Buma !

Bori- naži -cope -drope Viss ko sirds vēlas
Laikam pie Ginta būs visiem tā ērtākā un lētākā vieta :DD
18.decembris 2011, 14:33 | links
 
Piezvani izstāstīšu . t . 29111932
18.decembris 2011, 14:16 | links
 
Sveiks! Kur to Gintu atrast?
18.decembris 2011, 14:13 | links
 
Nēģus saldēt nedrīkst -parastā veidā .tie paliek rūgti/ ir veids ,kā to var izdarīt Es tā daru un viss ir kārtībā.
Iepriekšējā rakstā jau nēģu saglabāšanas rezepti devu :DD lasi uzmanigi
18.decembris 2011, 13:50 | links
 
Atkārtoju gribētājiem Sfēriskie naži krievu boriem ātrāk par otrdienu nebūs -jāievēro tehnoloģiskais process :DD
18.decembris 2011, 13:46 | links
 
Bums.Tu minēji saldēt nēģus! Daudzi man apgalvo, ka to darīt nedrīkst,paliekot rūgti. Kā tad tur īsti ir? Vienīgais ko izdomāju,ka rūgtums varētu būt no galvas vai iekšām,tad varbūt pirms saldēšanas tīrīt?
18.decembris 2011, 13:45 | links
 
18.decembris 2011, 13:30 | links
 
Gatavs Es sāku :DD priecīgu Adventu un drīzo gavēņa noslēgumu :DDD
18.decembris 2011, 13:29 | links
 
visas zivis jācenžas glabāt atsevišķā saldētavā .Glabāšanu saudz ,,mantelī,, Kādreiz par to biju rakstījis,bet atkārtošos
Personīgi man ir 2 saldētavas -gulošās ar augšējiem vākiem ,ķa pūralādes ,viena no Elektrolux otra izbijusi saldējumu vitrīna /kaut kur nokumuņizdīta/
Vasarā noķertās zivis -kuras nebija vajadzības izlietot pārtikā /tiek notīrītas izfilētas un ieliktas saldētavā /porcijās pa 1-2 kg pakās/-18-20*C
otā dienā izņem ārā no saldētavas un iemērc ūdenī uz 1-2 min un atkal ieliek saldētavā Uz zivs izveidojas ledus kārtiņa ko sauc par ,,manteli''Šajā gadījumā zivs sala iedarbībā neizžūst .Zivis ar mīkstāku gaļu Vēdzele sams nēģis zutis -neteiksim mīkstāku ,bet maigāku.Uzglabājas izmantotās tetrapakas kārbās,Fileju vai veselu zivi ielieku pakā un kad paka pilna tās saturu pārleju ar ūdeni /lietoju vārītu bez mikroorganismu klātbūtnes /Lieku saldētavā Glabājas pie -18*C neierobežotu laiku
Kad veicu revīziju atradu zušu paku 3 gadus glabātu -nokūpināju -exelenti :DD Žēl ka atradu šogad tā man ļoti būtu noderējusi /zušu šogad nebija/
18.decembris 2011, 13:17 | links
 
A ja to lasi griezīšu 5*7cm,ta nebūs riktīgi?Viss, skrienu kaut ko uzšmorēt...
18.decembris 2011, 13:04 | links
 
Pareizi jau ir Pavāri nekad neliek ēdienu bildes sagatavošanas stadījā -finišā ar ornamentiem cita pote :DD Nākamā bilde būs jau gatavā veidā :DD Ar zaļumiem un 150 gr kadiķa šņabīša
18.decembris 2011, 13:04 | links
 
Bumsi, kā pareizi zivis jāuzglabā saldētavā? Varbūt ir kāds knifs.
18.decembris 2011, 13:03 | links
 
Kaķi mani mīl vienmēr lec klēpī Es gan ar viņiem uz jūs Suņi uvažajut Dzīvē 2x reizes esmu iekampts /paša vainas dēļ/ Pašam ir pūdelis 16 gadus vecs Jau slikti dzird un švaki redz -penzionēr ...:DDDD Vairs dzīvē nevienu lopiņu neiegādāšos ...
18.decembris 2011, 13:01 | links
 
ņemot vērā to ,ka pašlaik Maximās xxx tirgo lasēnus par cenu 2,99 ls kilogramā iesaku
Netā sameklēta un pārbaudīta /personīgi/


Nepieciešams - 1,5 kg laša, sāls, pipari, 3 ēdamkarotes olīveeļļas

Mērcei - 1 glāze pistāciju, 4 ēdamkarotes bazilika pesto, 4 daiviņas ķiploka, 0,5 glāzes olīveļļas, sāls, pipari

1. Laša fileju sagriež gabaliņos (6x8 cm), uzber sāli, piparus un nedaudz apcep olīveļļā (kamēr zivs maina krāsu), pēc tam zivs gabaliņus vienu pie otra ielikt karstumizturīgā traukā.
2. Sagatavo mērci - pistācijas sasmalcina, pievieno ķiploku, bazilika pesto un viegli sablenderē, pēc tam pievieno olīveļļu, sāli, piparus un visu kārtīgi samaisa.
3. Uz katra zivs gabaliņa uzliek karotīti mērces.
4. Cep cepeškrāsnī vidējā karstumā apmēram 10 minūtes.
5. Visgrašīgākais lasis ir ar kartupeļu biezeni vai makaroniem.
18.decembris 2011, 12:56 | links
 
Bums ,šitam Tev jāver jauna tēma- VISKAS no Buma...
18.decembris 2011, 12:51 | links
 

Procesā :DDD
18.decembris 2011, 12:49 | links
 
Pēc stundas ievietošu smaržas un attēlus :DD Vajag zuvis uzglabāt Kad vasarā to ir daudz nav nozīmes tās izniekot Ja pareizi uzglabā tad līdz jaunajai sezonai smeķis būs ar garantiju :DD
18.decembris 2011, 12:38 | links
 
nu nezinu, kā garšo līdakas tefteļi, bet cepta zivs pasutināta iekš Buma lečo ir trakoti garda :DDD. Nu nemaz nenožēloju, ka rudenī ievārīju divas porcijas:DDDDD
18.decembris 2011, 12:35 | links
 
Es arī esmu par slinku tāpēc lietoju tomātu pastu :DD
18.decembris 2011, 11:48 | links
 
Nezinu ko dod zira un hariss, bet tomātiem sēklas toč var neņemt ārā :))))))
18.decembris 2011, 11:43 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager