Viss kas no Buma !

Bori- naži -cope -drope Viss ko sirds vēlas
Mēs visi gaidam pacietību,bumam div rok,div kāj.Jo ilgāk gaidīs jo labāk copēs.
27.janvāris 2012, 19:13 | links
 
Bumsi , 3 sudraba - pilnmetāla man , cilvēks jau no oktobra gaida .
27.janvāris 2012, 19:10 | links
 
bums.100% Labas.
27.janvāris 2012, 19:03 | links
 

šodienas pirmais klapējiens vēl forma jāiesilda un tad jau aizies ;DD Nagliņas ir no sudraba -pilnmetāla un ar alvas dozi .Pūstajai otrā pusē ir Franču lodes plāksnīte 3 no apakšas ir no sudraba ar grabuli Nākamā 2 krāsu sudrabs ar franci Paša augšējā kaparniece šodien vairs nepaspēju apāķot Rīt ielikšu gatavas startam
27.janvāris 2012, 19:00 | links
 
Vodku pjoš hrenom zakusivaješ-a na spički ekonomiš!!DD
27.janvāris 2012, 17:14 | links
 
tb mani franči ar tur pat?
27.janvāris 2012, 14:00 | links
 
Vedu barotavas un frančus pie Ginta ;))
27.janvāris 2012, 13:58 | links
 
mja, man nesanaax, maajaas tik taadi pa 52 mm:)
27.janvāris 2012, 11:31 | links
 
XPEH vs CEPUMS

Ņemam ļitru ņabi. Nomēram 75 gramus. Pagaršojam. Ja ir gana gards, ielejam to karafē. No karafes ielejam glāzītē vēl 75 gramus. Pagaršojam. Ja ir gana gards, iemočī karafē kāds četrus 53mm garus un 12mm dia nomizotas mārutku saknes gabaliņus. Aiztaisam karafi. Noliekam redzamā vietā un 2-3 dienas slīkstam siekalās un audzējam raksturu. Tad pēc gaumes izņem vai neizņem ārā to herņu. Servē ar speķīti un rupjmaizes smaržu.

Vēlams pirms pusdienām nepieēsties...
27.janvāris 2012, 11:13 | links
 
Mārutku recepte- Vodku pjoš hrenom zakusivaješ :"DD
27.janvāris 2012, 11:12 | links
 
Fish1 ja viss būs kārtībā šodien vakarpusē sudraba nagliņas būs :))
27.janvāris 2012, 11:09 | links
 
Vasarā to hrenovinu būs jāuztaisa.
27.janvāris 2012, 10:24 | links
 
Labs komentārs tai linkā pie šīs dziras receptes :DD

"К вам вместе с цирозом печени добавится еще и язва желудка..."
27.janvāris 2012, 10:12 | links
 
vienu recepti atradu, vai taada, Jurik?
http://nnm.ru/blogs/trablin/hrenovuha/
27.janvāris 2012, 09:46 | links
 
2 gintsgg
Klau Tev Bumsis sudraba nagliņas atveda?
27.janvāris 2012, 09:45 | links
 
Aha , interesanti gan , Jurik , recepti .
27.janvāris 2012, 09:20 | links
 
eu, kautkas interesants maarrutku nastojs:), recepti studijaa!:)
27.janvāris 2012, 09:12 | links
 
Sāku domāt vai nav pienācis brīdis beidzot uzmarinēt vienu mārutku nastoju. Speciāli šādiem nolūkiem.
27.janvāris 2012, 08:42 | links
 
Lai riktīgi pareizi iesvētītu vajag svētīto ūdeni....tipa Buma,,Čaga,, jeb Sienāža ,,Upenīte,, savādāk nekas neģeldēs:):):)
27.janvāris 2012, 08:31 | links
 
Nevajag vārdot vajag iesvētīt Man ir viens pensionēnts kulta kalps Iesvētīs visu ko vien sirds prasa :DD
27.janvāris 2012, 08:29 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager